Tuotesarjat

Vastuullista kosmetiikkaa luontoa ja ihmistä kunnioittaen

Haluan tarjota sinulle vain parasta ja puhtainta kosmetiikkaa, joka sopii yhtä hyvin niin naisille kuin miehillekin. Voit huoletta nauttia luonnonmukaisista hoidoista ja tuotteista, joilla on viralliset luonnonkosmetiikkasertifikaatit.

Kaikki tuotteet, joita hoidoissa käytän ja sinulle kotihoitoon suosittelen, ovat sellaisia, joita myös itse käytän. En suosittele sinulle tuotteita, jotka katson olevan haitallisia sinulle.

Voit varata oman henkilökohtaisen ostosaikasi täältä

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA OSTOKSILLE!

Esse skincare

Esse on probioottinen Ecocert-luomusertifioitu ihonhoitosarja, joka auttaa ihoa säilyttämään optimaalisen mikrobitasapainon.

Kun iholle luodaan ympäristö, joka suosii hyödyllisten mikrobien eli probioottien kasvua, se suojaa sitä taudinaiheuttajilta, tukee aineenvaihduntaa ja säilyttää ihon oikean ph-tasapainon. Esse-tuotteissa käytettyjen prepioottien ja probioottien ansiosta ihon oma kosteutus ja suoja paranevat.

Esse pohjautuu afrikkalaisiin aktiiviaineosiin ja siinä on käytetty korkeita pitoisuuksia antioksidantteja. Esse tarjoaa tehokasta hoitoa ikääntyvälle, atooppiselle iholle, akneen ja muihin iho-ongelmiin.

Esse on sitoutunut reilun kaupan toimintaperiaatteisiin ja toimii yhteistyössä Phyto Trade Africa -järjestön kanssa. Esse on Vegaani-tuotesarja eikä tuotteita testata eläimillä eikä niissä ole käytetty mitään eläinperäisiä raaka-aineita.


Tutustu Esse Skincare tuotteisiin tästä ja lue lisää Essestä heidän omilta www-sivuilta.

und gretel

Und Gretel on muodin ja luonnonkosmetiikan yhdistävä runway-meikkibrändi, joka 100% luonnollinen, BDIH -sertifioitu meikkisarja. Se mitä laitamme ihollemme, on yhtä tärkeää kuin se, miltä se näyttää ihollamme. Luonnollisessa kauneudessa ei ole kyse uhrauksesta tai kompromissista, vaan tavasta hoitaa itseäsi ja ympäristöä sen ansaitsemalla kunnioituksella ja ystävällisyydellä.

Und Gretel on berliiniläisen, kansainvälisesti arvostetun meikkitaiteilija Christina Rothin sekä brändäyksen ammattilaisen Stephanie Dettmannin käsialaa. Und Gretelin meikit sisältävät toinen toistaan upeampia raaka-aineita, mm. avokadoöljyä, ruusunmarjaöljyä, verbenaa, jojobaöljyä, macadamiaöljyä, kamomillaa, babassuvoita ja värikkäitä mineraalipigmenttejä. Und Gretel on upean sarjan, jossa yhdistyvät kauniit ja monikäyttöiset sävyt, luksus, BDIH-sertifioidut koostumukset, pysyvyys sekä korkea laatu. Tuotteet tuoksuvat ja maistuvat juuri niin hyvältä kuin ne näyttävätkin. Lue lisää Und Grelelistä tästä.

moi forest

Moi Forest sai alkunsa ikiaikaisesta metsästä, joka pitää huolta lajien monimuotoisuudesta ja maapallon elinkelpoisuudesta. Metsä tarjoaa suojaa ja antimiaan, kuten puita, marjoja ja sieniä mutta ennen kaikkea metsä on elinvoimaisen ekosysteemin ydin. Tarvittiin pieni joukko metsän voimasta kiinnostuneita suomalaisia tutkijoita ja muutaman luonnonkosmetiikan sekä hyvinvoinnin parissa uransa tehnyttä naista - ja
siitä idea alkoi jalostua. Ehkä on todella mahdollista luoda
kosmetiikkatuote, joka toimii koko elimistön parhaaksi!

Kun yhdistetään luomulaatuiset raaka-aineet, kuten omega-rasvahappoja sisältävät kasviöljyt taianomaiseen metsäpölyyn, saavutettiin ylivoimaisia ihonhoidollisia hyötyjä erityisesti herkän ihon tueksi. Kaikkien Moi Forest tuotteiden lähtökohtana on luoda synerginen kokonaisuus, joka vahvistaa ihoa ja häiritsee luontoa mahdollisimman vähän.

Moi Forest kunnioitaa yrityksen kaikissa toimintatavoissa planeettaamme, muita ihmisiä sekä eläimiä. Tuotteet on valmistettu Suomessa. Moi Forest käyttää tuotteissa puhtaita, luomulaatuisia raaka-aineita, jotka on kerätty vastuullisesti niin luontoa kuin ihmisiä kunnioittaen. Moi Forest tuotteet ovat vegaaneja, eikä niitä ole testattu eläimillä. Pakkauksena on käytetty uutta
pakkausinnovaatiota, kierrätettävää kartonkituubia. Tuubiemme korkit on valmistettu kierrätettävästä muovista.

Lue lisää Moi Forestista tästä.

Muut tuotemerkit