Tuotesarjat

Haluan tarjota sinulle vain parasta ja puhtainta kosmetiikkaa, joka sopii yhtä hyvin niin naisille kuin miehillekin. Voit huoletta nauttia luonnonmukaisista hoidoista ja tuotteista, joilla on viralliset luonnonkosmetiikkasertifikaatit.

Kaikki tuotteet, joita hoidoissa käytän ja sinulle kotihoitoon suosittelen, ovat sellaisia, joita myös itse käytän. En suosittele sinulle tuotteita jotka voisivat jollakin tasolla häiritä erityisen herkän elimistösi toimintaa.

Esse organics ihonhoito

Esse on probioottinen Ecocert-luomusertifioitu ihonhoitosarja, joka auttaa ihoa säilyttämään optimaalisen mikrobitasapainon.

Kun iholle luodaan ympäristö, joka suosii hyödyllisten mikrobien eli probioottien kasvua, se suojaa sitä taudinaiheuttajilta, tukee aineenvaihduntaa ja säilyttää ihon oikean ph-tasapainon. Esse-tuotteissa käytettyjen prepioottien ja probioottien ansiosta ihon oma kosteutus ja suoja paranevat.

Esse pohjautuu afrikkalaisiin aktiiviaineosiin ja siinä on käytetty korkeita pitoisuuksia antioksidantteja. Esse tarjoaa tehokasta hoitoa ikääntyvälle, atooppiselle iholle, akneen ja muihin iho-ongelmiin.

Esse on sitoutunut reilun kaupan toimintaperiaatteisiin ja toimii yhteistyössä Phyto Trade Africa -järjestön kanssa. Esse on täysin Vegaani-tuotesarja eikä tuotteita testata eläimillä eikä niissä ole käytetty mitään eläinperäisiä raaka-aineita.

Lue lisää Essen www-sivuilta.

Muut tuotemerkit