Meikit

Olen kerännyt värikosmetiikkaa eri luonnonkosmetiikkasarjoilta mm. Essen meikkivoiteet, Couleur Caramel, Und Gretel, Lily Lolo, Lavera ja Boho, joita käytän ehostuksissa löytääkseni juuri oikeat tuotteet jokaiselle iholle, koska jokainen iho on erilainen.Päivämeikki
Piristä päivääsi kevyellä ja raikkaalla päivämeikillä. Sisältää kevyen meikkipohjan sekä päivään sopivan kevyen meikin silmiin ja huuliin.

Juhlameikki
Tyrmäävä meikki juhliin. Anna itsesi säkenöidä!

Juhlameikki korostaa parhaita puoliasi ja persoonallisuuttasi. Meikki suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa asiakkaan toiveita kunnioittaen ja tilaisuuden luonteeseen sopivaksi.

Häämeikki (sis. koemeikin)
Häikäisevä meikki siihen kaikista tärkeimpään juhlaan!

Hääjuhla on monesti yksi elämämme suurimpia juhlia, jolloin on tärkeää, että voit luottaa siihen, että häämeikki pysyy siistinä ja meikki on suunniteltu toimivaksi sekä hääjuhlassa että hääkuvassa.

Kaunis ja kestävä häämeikin tulee olla kantajansa näköinen, edukseen erottuva ja siitä tulee jäädä kaunis muisto vuosiksi eteenpäin. Häämeikissä huomioidaan morsiamen oma tyyli, kampaus, puvun väritys sekä vaikkapa häiden teema.

Koemeikki ennen varsinaista hääpäivää antaa mahdollisuuden suunnitella ja toteuttaa yhdessä meikkaajan kanssa toivottu lopputulos etukäteen, jolloin hääaamulle jää vain meikin uudelleen toteutus suunnitellusti.

Koemeikki
Koemeikissä suunnitellaan juhla- tai häämeikki. Halutessasi voit ottaa mukaan myös lempiripsivärisi ja huulipunasi.

Meikkiopastukset

Meikkiopastus
Sisältää juuri sinun kasvonpiirteisiisi, tyyliisi ja väreihisi sopivan arkimeikkiopastuksen. Opit myös, miten muutat arkimeikin iltameikiksi. Meikkausopastuksessa ei keskitytä viimeisimpien trendien mukailuun vaan neuvon sinua, miten korostat omaa yksilöllistä kauneuttasi ja rakennat sinun tyyliisi sopivan meikin. Opastuksen aikana saat itse tehdä meikin toiselle puolelle kasvojasi, jolloin opit myös itse meikin teon.

Silmämeikkiopastus
Silmämeikkiopastuksessa sinulle tehdään toiveidesi mukainen silmämeikki, joko päivä- tai iltameikki. Samalla saat yksityiskohtaiset vinkit silmämeikin toteuttamiseen ja välineiden käyttöön.

Meikkipohjaopastus
Meikkipohjaopastuksessa tehdään sinulle toiveidesi mukainen meikkipohja ja samalla saat yksityiskohtaiset vinkit sen toteuttamiseen.