epassi ohjeet

ePassi hyvinvointietu on osa yrityksen vapaaehtoista työterveyttä, jonka käyttökohteita ohjaa verohallinto. Verohallinnon ohjeistuksen mukaan ePassi hyvinvointietua voi käyttää klassiseen hierontaan, urheiluhierontaan sekä ammattitutkinnon suorittaneen palveluntarjoajan antamiin jalkahoitoihin. ePassi hyvinvointiedulla ei voi maksaa esimerkiksi kosmeettisia palveluita kuten kampaamo-, kauneudenhoito- tai spa-tyyppisiä hoitoja kuten aroma- tai kuumakivihierontaa.

ePassi hyvinvointietua voit käyttää Ekohoitolan Red Rosesin Klassiseen hierontaan. Tarjoamani jalkahoidot eivät kuulu edun piiriin. Verohallinto on tarkentanut ohjeistusta jalkahoidon maksamista hyvinvointiedulla. Verohallinnon ohjeistuksen mukaan ePassilla voi maksaa vain terveydenhuollon ammattilaisen tekemän jalkahoidon.

Tarkista sallitut hyvinvointipalvelut:

Jokainen työnantaja voi päättää millaisiin hyvinvointia tai terveyttä edistäviä palveluita ePassilla voi maksaa esimerkiksi sillä voi maksaa vain hammashoidon. Voit tarkistaa työnantajasi päättämät hyvinvointiedun käyttösäännöt kirjautumalla omalle ePassi-sivuille.