kasvohoidot

Ihosi on yhtä yksilöllinen kuin sormenjälkesi. Meidän jokaisen iho on oma ainutlaatuinen mikrobien ja hyödyllisten bakteerien ekosysteemi, meidän oma mikrobiomimme. Ihomme mikrobit ovat kuin elävä panssari, jotka suojaavat sinua tunkeutuvilta patogeeneilta viemällä kaiken niille kelpaavan tilan. Nämä ihosi mikrobit parantavat ihon suojabärriääriä eli ihon oman suojamekanismin toimintaa ja säätelevät ihon puolustusreaktioita.

Nykypäivänä erilaiset iho-ongelmat ovat lisääntyneet kuten akne, rosacea ja atopia, joiden syyksi epäillään mikrobiomimme köyhtymistä. Meidän stressaava elämäntapamme, asuminen kaupunkiympäristössä, yksipuolinen teollinen ruoka, voimakkaat antimikrobiset siivousaineet sekä antibiootit ovat yksipuolistaneet mikrobistoamme merkittävästi ja mm. iho-ongelmat syntyvät, kun jotkut mikrobilajit alkavat hallita elimistöämme yksipuolisesti.

Käyttämällä ihonhoitotuotteita, jotka tukevat ihon tervettä mikrobistoa, voidaan vähentää ihon herkkyyttä merkittävästi sekä hidastaa ikääntymismuutoksia ihossa. Terve ihon mikrobiomi on luonnonmukainen tapa pitää iho nuorekkaana. Terve iho ei ainoastaan näytä paremmalta, mutta myös ikääntyy hitaammin ja kauniisti.

Käytän hoidoissani pääasiallisesti Esse Skincare tuotteita, jotka sisältävät pro-, pre- ja postbiootteja, joilla pyritään siihen, että ihon hyvät mikrobit pysyisivät voitolla. Näitä ainesosia sisältävillä ihonhoitotuotteilla voidaan siis vahvistaa ihon omaa suojakerrosta ja edistää sen kosteustasapainoa, pitää iho terveempänä ja nuorempana.

Kaikki kasvohoitoni on suunniteltu hoitamaan sinun ainutlaatuista ihoasi ja mikrobistoasi. Kasvohoidot räätälöidään jokaiselle henkilökohtaisesti ottaen huomioon jokaisen ihon yksilölliset hoitotarpeet. Kasvohoidolla voidaan parantaa ihon omaa toimintaa, rauhoittaa ja parantaa stressaantunutta, herkistynyttä ja/tai tulehtunutta ihoa.

Kasvohoitojen sisältämät hieronnat parantavat verenkiertoa, jolloin myös lymfakierto vilkastuu ja kuona-aineet poistuvat kudoksista, mikä vähentää turvotusta. Hieronta myös kiinteyttää ihokudosta tehostamalla kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Kun solut ja kudokset saavat paremmin happea ja ravinteita, ne uusiutuvat nopeammin. Kasvojen hieronta rentouttavaa kasvojen lihaksia tuoden kasvoille hehkua ja levollisuutta. Paras tulos saavutetaan sarjahoidolla sekä hoitoa tukevilla kotihoitotuotteilla.

Kasvohoitoihin voit lisätä myös muita lisäpalveluita kuten ripsien ja kulmien värjäykset.

Ultimaattinen kasvohoitoelämys 120 min

Ylellinen ja kokonaisvaltaisesti rentouttava kasvohoitoelämys on todellinen All Inclusive -hoito .

Nauti ylellisestä 2 tunnin kestoisesta ultimaattisessa hoitoelämyksestä, joka yhdistää aromaterapeuttiset tuoksut, Esse skincare -tuotteiden tehokkuuden, monipuoliset hieronnat luodakseen täydellisen tasapainon keholle ja mielelle.

Hoitoon laskeudutaan puhdistavalla jalkakylvyllä ja hartioiden rentouttavalla käsittelyllä. Hoito jatkuu jalkapohjien kuorinnalla ja vyöhyketerapeuttisella jalkahieronnalla. Kasvohoito toteutetaan Esse Skincare tuotteilla yksilöllisesti ihosi tarpeiden mukaisesti.

Hoidon ainutlaatuisuus piilee monipuolisissa hierontatekniikoissa jotka valitaan sinun toiveiden ja ihosi tarpeiden mukaisesti, kuten ihoa napakoittavalla gua sha -hieronnalla, virkistävällä imukuppiterapialla ja rentouttavalla käsin tehtävällä hieronnalla. Nämä erilaiset hierontamenetelmät muodostavat kokonaisvaltaisen hemmottelukokemuksen, joka nostaa kasvohoitosi uudelle tasolle.

Näiden lisäksi nautit ihanasta pää- ja käsihieronnasta, jotka täydentävät kokonaisvaltaisen hemmottelukokemuksen.

Hoitoa Tarpeidesi Mukaan:
Ultimaattinen kasvohoitoelämys ei ole pelkästään kasvohoito, vaan se on kokemus, joka räätälöidään jokaisen asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Hierontatekniikat, paineet ja hoidon kulku mukautuvat asiakkaan kehon ja mielen tarpeisiin, varmistaen täydellisen rentoutumisen ja hyvän olon.

Varaa aikasi tästä nyt ja anna itsellesi lupa nauttia tästä ylellisestä ja rentouttavasta hemmotteluhoidosta, joka yhdistää tehokkaat Esse-tuotteet ja monipuoliset hieronnat ollen enemmän kuin kasvohoito – se on kokemus, joka juhlistaa kehoa ja mieltä sekä tuo esiin parhaan mahdollisen hehkusi.

Yin Harmony kasvohoito 120 min

Yin Harmony - Tasapainoa, Autuutta, Onnea. Koe täydellinen kauneuden ja rentoutumisen yhdistelmä tässä kahden tunnin mittaisessa hoidossa, joka yhdistää Esse Skincaren innovatiiviset luonnonkosmetiikkatuotteet ja Yin Your Skin® kosmeettisen gua sha -menetelmän ainutlaatuiseksi kauneuskokemukseksi.

YYS® hoito liittää yhteen perinteisen kiinalaisen lääketieteen gua sha -tekniikan, sidekudosmanipulaation ja lymfahieronnan, luoden poikkeuksellisen hoitokokemuksen. Tämä hellävarainen menetelmä tehostaa solujen aineenvaihduntaa, edistää lymfanesteiden virtausta ja vapauttaa jännityksiä, tarjoten ihollesi kiinteyttä, kirkkautta ja elinvoimaa. Hoidon kokonaisvaltaiset ja aktivoivat vaikutukset palauttavat ihon terveen hehkun sekä korostavat kasvojen kauneutta. Näkyviä tuloksia ilmenee jo ensimmäisen hoidon jälkeen, mutta suosittelemme sarjahoitoa pitkäaikaisten tulosten ylläpitämiseksi.

Hoidon kulku – 2 tuntia rentoutumista ja heleyttä:
Yin Harmony -kasvohoito alkaa ihonpuhdistuksella ja kuorinnalla, jatkuen YYS gua sha -hoidolla, jossa hoidetaan dekoltee, kaula, kasvot ja pään alue. Gua sha -lastan liikkeet ovat lempeitä, aktivoimalla samalla ihoa kiinteyttäviä ja rentouttavia kasvojen akupisteitä ja energiakanavia. Gua sha -käsittelyn jälkeen levitetään kasvoille naamio, jonka aikana nautit rentouttavasta käsihieronnasta. Hoito viimeistellään seerumilla ja kosteusvoiteella.

Varaa aikasi tästä nyt Yin Harmony kasvohoitoon ja anna itsellesi lahja, joka palauttaa ihollesi luonnollisen hehkun ja jättää sinulle syvän rentoutumisen tunteen pitkäksi aikaa. Tervetuloa nauttimaan elämyksestä, missä kauneus ja rentoutuminen sulautuvat yhdeksi ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi!

YYS® gua sha hoito

Yin Your Skin® Kosmeettinen gua sha on ärimmäisen rentouttava, ihoa kirkastava ja napakoittava hoito, joka hoitaa pintaa syvemmältä. YYS® kasvohoito tuo kasvojen iholle kiinteyttä, kirkkautta ja elinvoimaista hehkua.

YYS® gua sha hoidossa yhdistyy perinteisen kiinalaisen lääketieteen mukaista gua shaa, sidekudosmanipulaatiota ja lymfahierontaa.

Tämä lempeä menetelmä parantaa solujen aineenvaihduntaa ja lymfanesteiden virtausta, rentouttaa hermostoa sekä vapauttaa jännityksiä. Kokonaisvaltaiset ja aktivoivat vaikutukset palauttavat ihon terveen hehkun ja kuulauden sekä tuo kasvojen piirteet kauniisti esille. Hoitovaikutus näkyy jo yhden hoitokerran jälkeen, mutta pitkäaikaisten tulosten saavuttamiseksi suositellaan sarjahoitoa.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kasvo-/hoitoveden ja kasvoöljyn sekä kosmeettisen gua shan dekolteen, kaulan, kasvojen ja pään alueelle. Hoito tehdään valintasi mukaan joko Yin Your Skin tai Esse Skincare tuotteilla, voidaan tehdä myös täysin tuoksuttomilla tuotteilla.

Tämä on hoito joka sinun täytyy vain kokea!

Lue tästä hoitokokonaisuudesta ja sen soveltuvuudesta lisää Yin Your Skin® välilehdeltä ja varaa hoito tästä.

Probioottinen Esse kasvohoito 80 MIN

Probioottinen Esse kasvohoito tarjoaa hemmottelua ja ihonhoitoa. Yksilöllinen probioottinen Esse kasvohoito, joka räätälöidään ihon sen hetken tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Hoitoon laskeudutaan hartioiden rentoutuksen kautta ja lämpimällä jalkakylvyllä. Hoito jatkuu yksilöllisellä probioottisella kasvohoidolla, johon kuuluu tehoampulli, naamio, kasvojen akupainannan, lihasjännitystä vapauttavan tai rauhoittavan hieronnan, joissa voidaan käyttää erilaisia hoitotyökaluja kuten gua sha kiviä, jade rolleria tai kasvoimukuppeja. Jos kaipaat mekaanista puhdistusta, varaa "Mekaaninen puhdistus" lisäpalveluista.

Kasvohoidon yhteyteen kuuluu yksi seuraavista palveluista, jonka voit valita hoidon alussa:
Päänahan rentouttava käsittely, Käsien hemmotteleva hieronta, Silmänympärysalueen virkistävä hieronta.

Koe täydellisen rentouttava ja kokonaisvaltainen kasvohoitokokemus ja varaa hoitosi tästä.

Metsäpölyn taikaa kasvohoito 60 min

Tämä lempeästi hemmotteleva hoito käärii sinut metsän syliin ja tuo ihanan hengähdyshetken metsän voiman äärellä.

Kosteuttava ja ihon mikrobiomia vahvistava kasvohoito tehdään Kotimaisilla Moi Forest -tuotteilla sekä ihania metsän tuoksuja sisältävällä eteerisillä öljyillä.

Hoidossa käytetyt havupuiden eteeriset öljyt rauhoittavat ja maadoittavat mieltä, poistavat kipuja, tehostavat keskittymiskykyä sekä kohottavat ja voimaannuttavat mielialaa.

Hoito alkaa lämpimällä jalkakylvyllä ja aromaattisella hartiahieronnalla. Kasvohoito sisältää ihon pintapuhdistuksen, decolteen ja kasvojen hieronnan sekä naamion. Naamion aikana rentouttava käsihieronta.

Anna hetki itsellesi ja metsän taikaa ihollesi ja varaa hoito tästä!

ESSE EXPRESS kasvohoito 30 MIN

Virkistävä ja kosteuttava minikasvohoito sopii sinulle, jos ihosi kaipaa freesausta ennen juhlia tai, jos haluat tulla tutustumaan hoitoihin ja Essen tuotteisiin sekä ottaamaan hetken aikaa itsellesi.

Tämä hoito sopii myös nuorelle ensimmäiseksi hoidoksi tai myös sinulle, jos sinulla on jokin iho-ongelma johon kaipaisit apua/neuvoja?

Tässä ihoa virkistävässä hoidossa kartoitetaan ihosi kunto ja tarpeet, tehdään hoitosuunnitelma ja annetaan tuote- ja kotihoitosuositukset. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion ja hoitovoiteet.

Tämä minikasvohoito sopii kiireisempäänkin aikatauluun ja voit varata aikasi tästä.