esse kasvohoidot

Ihosi on yhtä yksilöllinen kuin sormenjälkesi. Meidän jokaisen iho on oma ainutlaatuinen mikrobien ja hyödyllisten bakteerien ekosysteemi, meidän oma mikrobiomimme. Ihomme mikrobit ovat kuin elävä panssari, jotka suojaavat sinua tunkeutuvilta patogeeneilta viemällä kaiken niille kelpaavan tilan. Nämä ihosi mikrobit parantavat ihon suojabärriääriä eli ihon oman suojamekanismin toimintaa ja säätelevät ihon puolustusreaktioita.

Nykypäivänä erilaiset iho-ongelmat ovat lisääntyneet kuten akne, rosacea, atopia ja syyksi epäillään mikrobiomimme köyhtymistä. Meidän stressaava elämäntapamme, asuminen kaupunkiympäristössä, yksipuolinen teollinen ruoka, voimakkaat antimikrobiset siivousaineet sekä antibiootit ovat yksipuolistaneet mikrobistoamme merkittävästi ja mm. iho-ongelmat syntyvät, kun jotkut mikrobilajit alkavat hallita elimistöämme yksipuolisesti.

Essen tuotteet ovat kehitetty kaikille ihotyypeille sopiviksi. Ne sisältävät pro-, pre- ja postbiootteja, joilla pyritään siihen, että iholla hyvät mikrobit pysyisivät voitolla. Näitä ainesosia sisältävillä ihonhoitotuotteilla voidaan siis vahvistaa ihon omaa suojakerrosta ja edistää sen kosteustasapainoa, pitää iho terveempänä ja nuorempana.

Käyttämällä probioottisia ihonhoitotuotteita ja varmistamalla, että kaikki ihonhoitotuotteet tukevat ihon tervettä mikrobistoa, voidaan vähentää ihon herkkyyttä merkittävästi sekä hidastaa ikääntymismuutoksia ihossa. Terve ihon mikrobiomi on luonnonmukainen tapa pitää iho nuorekkaana. Terve iho ei ainoastaan näytä paremmalta, mutta myös ikääntyy hitaammin ja kauniisti.

Esse kasvohoidot ovatkin täysin uudenlainen hoitokokemus, jossa ihon omaa mikrobistoa tuetaan uudella ja tehokkaalla tavalla pre- ja probiootien avulla.

Esse kasvohoidot räätälöidään jokaiselle henkilökohtaisesti ja ottaen huomioon jokaisen ihon yksilölliset hoitotarpeet. Kasvohoidolla voidaan rauhoittaa ja parantaa stressaantunutta ja ärsyyntynyttä tai tulehtunutta ihoa, lisätä kollageenin tuotantoa sekä parantaa ihon omaa toimintaa.

Esse kasvohoitojen sisältämät eri ihotyypeille sopivat hieronnat parantavat verenkiertoa, jolloin myös lymfakierto vilkastuu ja kuona-aineet poistuvat kudoksista, mikä vähentää turvotusta. Hieronta myös kiinteyttää ihokudosta tehostamalla kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Kun solut ja kudokset saavat paremmin happea ja ravinteita, ne uusiutuvat nopeammin. Kasvojen hieronta rentouttavaa kasvojen lihaksia tuoden kasvoille hehkua ja levollisuutta. Paras tulos saavutetaan sarjahoidolla sekä hoitoa tukevilla kotihoitotuotteilla.

Etkö tiedä minkä hoidon valitsisit? Ei hätää, kaikki Esse kasvohoidot sopivat kaikille ihotyypeille, sinun tarvitsee vain valita hoidon pituus kuinka kauan haluat viettää aikaa hoidossani. Mitä enemmän on aikaa, sitä enemmän hoitoon sisältyy hierontaa ja tehokkaampia tuotteita.

Kasvohoitoihin voit lisätä myös muita lisäpalveluita kuten ripsien ja kulmien värjäykset.

ESSE EXPRESS kasvohoito 30 MIN

Haluaisitko tutustua Essen tuotteisiin ja hoitoihin?Onko sinulla jokin iho-ongelma johon kaipaisit apua/neuvoja?

Silloin konsultoiva Esse Express kasvohoito on sinun valintasi. Tässä ihoa virkistävässä hoidossa kartoitetaan ihosi kunto ja tarpeet, tehdään hoitosuunnitelma ja annetaan tuote- ja kotihoitosuositukset.

Esse Express on myös loistava valinta, jos haluat pikaisen piristyksen arjen keskelle tai kasvosi kaipaavat freesausta ennen juhlia.

Tämä puolen tunnin kasvohoito sopii kiireisempäänkin aikatauluun. Hoitoon kuuluu pintapuhdistus, kuorinta, naamio ja hoitotuotteet.

Varaa Esse Express kasvohoito tästä!

ESSE EXPERIENCE KASVOHOITO 60 min/90 min (ihonpuhdistuksella)

Yksilöllinen Esse Experience kasvohoito räätälöidään ihon sen hetken tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Hoidossa pyritään rauhoittamaan ja parantamaan stressaantunutta ja reaktiivista ihoa, tehostamaan kollageenin tuotantoa, rauhoittamaan tulehdusta ja vahvistamaan omaa suojabärriääriä.

Hoidon sisältämä akupainantakasvohieronta lievittää stressiä ja laukaisee kasvojen alueen jännistystä, vapauttaa energiatukoksia, mikä edistää rentoutumista, ihon tasapainoa ja terveyttä.

Hoidon vaikutusta tehostetaan ampullilla, joka voi olla Bright kirkastusta kaipaavalle, Clarifying epäpuhtaalle, Intense ikääntyvälle, Hyaluronic kosteutta kaipaavalle sekä Hydroboots rauhoittava ja kosteuttava herkälle iholle.

Hoitoon laskeudutaan rentoutuksen kautta. Hoito sisältää kasvojen akupainannan, Esse tehotuotteiden imeytyksen, lihasjännitystä vapauttavan tai rauhoittavan hieronnan sekä yhden valitsemasi lisäpalvelun. Vaihtoehdot ovat:

  • Päänahan rentouttava käsittely
  • Käsien hemmotteleva hieronta tai
  • Silmänympärysalueen stimuloiva hieronta.

Täydellinen perusihonhoitoa tukeva kasvohoito!

Varaa Esse Experience kasvohoito tästä!

Varaa Esse Experience kasvohoito ihonpuhdistuksella tästä!

ESSE live PROBIOTIC EXPERIENCE kasvohoito 75 MIN

Esse Live Probiotic Experience on kokonaisvaltaisesti rentouttava kasvohoitokokemus.

Hoidossa käytettävä Probiotic-ampulli sisältää 5 miljardia elävää lactobacillus-probioottia/ml. Hoidossa käytettävät elävät probiootit kosteuttavat ihoa ja tasapainottavat mikrobikantaa ja näin tukevat ihon optimaalista toimintaa.

Tämä solujen toimintaa tehostava kasvohoito parantaa välittömästi ihon terveyttä samalla kirkastaen ihon sävyä ja vahvistaen ihon rakennetta uraauurtavien probioottisten aktiivisten aineiden ja räätälöidyn kasvohieronnan avulla.

Hoitoon laskeudutaan rentoutuksen kautta. Hoito jatkuu yksilöllisellä probioottisella kasvohoidolla, johon kuuluu: eläviä probiootteja sisältävä tehoampulli, Exclusion naamio, kasvojen akupainanta sekä lihasjännitystä vapauttava tai rauhoittava hieronta. Hoito voidaan myös räätälöidä mieltymyksesi mukaisesti lämpimäksi tai viileäksi, käyttää erilaisia hoitotyökaluja kuten Gua Sha kiviä, Jade Rolleria tai kasvoimukuppeja.

  • Päänahan rentouttava käsittely
  • Käsien hemmotteleva hieronta
  • Silmänympärysalueen stimuloiva hieronta tai
  • Jalkojen virkistävä hieronta

Elämyksellinen hemmotteluhetki arjen keskelle!

Varaa Esse Probiotic Experience kasvohoito tästä!

ULTIMATE ESSE EXPERIENCE KASVOHOITO 120 min

Ylellinen ja kokonaisvaltaisesti rentouttava kasvohoitokokemus päästä varpaisiin on todellinen All Inclusive -hoito .

Hoitoon laskeudutaan puhdistavalla jalkakylvyllä ja hartioiden sekä pään rentouttavalla käsittelyllä. Hoito jatkuu jalkapohjien kuorinnalla ja hieronnalla, yksilöllisellä probioottisella kasvohoidolla, joka sisältää mekaanisen puhdistuksen tarvittaessa, tehoampullin imeytyksen, kasvojen akupainannan, stimuloivan silmänympäryshieronnan sekä lihasjännitystä vapauttavan tai rauhoittavan hieronnan.

Ah, ultimaattinen rentoutus kasvoille, keholle ja mielelle! Hoidon jälkeen olo on samanaikaisesti virkistynyt ja rentoutunut.


Varaa Ultimate Esse Experience kasvohoito tästä!