Esse kasvohoidot

Ihosi on yhtä yksilöllinen kuin sormenjälkesi. Meidän jokaisen iho on oma ainutlaatuinen mikrobien ja hyödyllisten bakteerien ekosysteemi, meidän oma mikrobiomimme. Ihomme mikrobit ovat kuin elävä panssari, jotka suojaavat sinua tunkeutuvilta patogeeneilta viemällä kaiken niille kelpaavan tilan. Nämä ihosi mikrobit parantavat ihon suojabärriääriä eli ihon oman suojamekanismin toimintaa ja säätelevät ihon puolustusreaktioita.

Nykypäivänä erilaiset iho-ongelmat ovat lisääntyneet kuten akne, rosacea ja atopia, joiden syyksi epäillään mikrobiomimme köyhtymistä. Meidän stressaava elämäntapamme, asuminen kaupunkiympäristössä, yksipuolinen teollinen ruoka, voimakkaat antimikrobiset siivousaineet sekä antibiootit ovat yksipuolistaneet mikrobistoamme merkittävästi ja mm. iho-ongelmat syntyvät, kun jotkut mikrobilajit alkavat hallita elimistöämme yksipuolisesti.

Käyttämällä ihonhoitotuotteita, jotka tukevat ihon tervettä mikrobistoa, voidaan vähentää ihon herkkyyttä merkittävästi sekä hidastaa ikääntymismuutoksia ihossa. Terve ihon mikrobiomi on luonnonmukainen tapa pitää iho nuorekkaana. Terve iho ei ainoastaan näytä paremmalta, mutta myös ikääntyy hitaammin ja kauniisti.

Käytän hoidoissani pääasiallisesti Esse Skincare tuotteita, jotka sisältävät pro-, pre- ja postbiootteja, joilla pyritään siihen, että ihon hyvät mikrobit pysyisivät voitolla. Näitä ainesosia sisältävillä ihonhoitotuotteilla voidaan siis vahvistaa ihon omaa suojakerrosta ja edistää sen kosteustasapainoa, pitää iho terveempänä ja nuorempana.

Kaikki kasvohoitoni on suunniteltu hoitamaan sinun ainutlaatuista ihoasi ja mikrobistoasi. Kasvohoidot räätälöidään jokaiselle henkilökohtaisesti ottaen huomioon jokaisen ihon yksilölliset hoitotarpeet. Kasvohoidolla voidaan parantaa ihon omaa toimintaa, rauhoittaa ja parantaa stressaantunutta, herkistynyttä ja/tai tulehtunutta ihoa.

Kasvohoitojen sisältämät hieronnat parantavat verenkiertoa, jolloin myös lymfakierto vilkastuu ja kuona-aineet poistuvat kudoksista, mikä vähentää turvotusta. Hieronta myös kiinteyttää ihokudosta tehostamalla kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Kun solut ja kudokset saavat paremmin happea ja ravinteita, ne uusiutuvat nopeammin. Kasvojen hieronta rentouttavaa kasvojen lihaksia tuoden kasvoille hehkua ja levollisuutta. Paras tulos saavutetaan sarjahoidolla sekä hoitoa tukevilla kotihoitotuotteilla.

Kasvohoitoihin voit lisätä myös muita lisäpalveluita kuten ripsien ja kulmien värjäykset.

Ultimaattinen kasvohoitoelämys 120 min

Ylellinen ja kokonaisvaltaisesti rentouttava kasvohoitoelämys on todellinen All Inclusive -hoito .

Nauti ylellisestä 2 tunnin kestoisesta ultimaattisessa hoitoelämyksestä, joka yhdistää aromaterapeuttiset tuoksut, Esse skincare -tuotteiden tehokkuuden, monipuoliset hieronnat luodakseen täydellisen tasapainon keholle ja mielelle.

Hoitoon laskeudutaan puhdistavalla jalkakylvyllä ja hartioiden rentouttavalla käsittelyllä. Hoito jatkuu jalkapohjien kuorinnalla ja vyöhyketerapeuttisella jalkahieronnalla. Kasvohoito toteutetaan Esse Skincare tuotteilla yksilöllisesti ihosi tarpeiden mukaisesti.

Hoidon ainutlaatuisuus piilee monipuolisissa hierontatekniikoissa jotka valitaan sinun toiveiden ja ihosi tarpeiden mukaisesti, kuten ihoa napakoittavalla gua sha -hieronnalla, virkistävällä imukuppiterapialla ja rentouttavalla käsin tehtävällä hieronnalla. Nämä erilaiset hierontamenetelmät muodostavat kokonaisvaltaisen hemmottelukokemuksen, joka nostaa kasvohoitosi uudelle tasolle.

Näiden lisäksi nautit ihanasta pää- ja käsihieronnasta, jotka täydentävät kokonaisvaltaisen hemmottelukokemuksen.

Hoitoa Tarpeidesi Mukaan:
Ultimaattinen kasvohoitoelämys ei ole pelkästään kasvohoito, vaan se on kokemus, joka räätälöidään jokaisen asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Hierontatekniikat, paineet ja hoidon kulku mukautuvat asiakkaan kehon ja mielen tarpeisiin, varmistaen täydellisen rentoutumisen ja hyvän olon.

Varaa aikasi tästä ja anna itsellesi lupa nauttia tästä ylellisestä ja rentouttavasta hemmotteluhoidosta, joka yhdistää tehokkaat Esse-tuotteet ja monipuoliset hieronnat ollen enemmän kuin kasvohoito – se on kokemus, joka juhlistaa kehoa ja mieltä sekä tuo esiin parhaan mahdollisen hehkusi.

Probioottinen Esse kasvohoito 90 min

Koe täydellisen rentouttava ja kokonaisvaltainen kasvohoitokokemus tässä 1,5 tunnin hoidossa, joka lupaa sinulle terveen hehkuvan ihon. Probioottinen Esse kasvohoito tarjoaa hemmottelua ja ihonhoitoa.

Hoitoon laskeudutaan rentoutuksen kautta. Hoito jatkuu yksilöllisellä probioottisella kasvohoidolla, joka sisältää tehoampullin, hoitavan naamion, kasvojen tarpeiden mukaisen hieronnan sekä tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen

Hieronta auttaa parantamaan verenkiertoa, vähentämään turvotusta ja tukemaan ihon kiinteyttä. Hieronta täydennetään erilaisilla hoitotyökaluilla kuten gua sha kivillä tai kasvoimukuppeilla luoden kokonaisuuden, joka tarjoaa syvää rentoutumista ja stressin lievitystä. Esse Skincare tuotteiden tehokkaat ja ravitsevat ainesosat yhdistettynä virkistävään hierontaan jättävät ihosi tuntumaan pehmeältä, kosteutetulta ja elinvoimaiselta.

Kasvohoidon yhteyteen voit valita yhden lisäpalvelun seuraavista vaihtoehdoista: - Päänahan rentouttava käsittely, - Käsien hemmotteleva hieronta, - Silmänympärysalueen virkistävä hieronta.

Varaa aikasi nyt tästä ja anna ihosi nauttia Probioottisesta Esse kasvohoidosta, joka antaa sinulle sen, mitä iho todella kaipaa - terveen hehkuvaa kauneutta.

Esse ihonhoitohetki 75 min

Yksilöllinen Esse kasvohoito, joka räätälöidään ihon sen hetken tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Hoitoon laskeudutaan rentoutuksen kautta. Sisältää tehoampullin, naamion, rentouttavan hieronnan tai mekaanisen puhdistuksen sekä yhden valitsemasi lisäpalvelun.

Vaihtoehdot ovat:

  • päänahan rentouttava käsittely
  • käsien hemmotteleva hieronta
  • silmänympärysalueen virkistävä hieronta

Täydellinen perusihonhoitoa tukeva kasvohoito! Varaa oma hoitosi tästä.

Kuulas kasvohoito

Nauti ihanan lempeästä kasvohoidosta, kun kaipaat hellävaraista, mutta tehokasta ihonhoitoa sekä asiantuntevaa ohjausta. Kuulas kasvohoito on yksilöllisesti räätälöity kasvohoito, joka lupaa sinulle mehukkaan, kosteutetun ja heleän ihon.

Hoidon alkaa alkupuhdistuksella, kuorinnalla ja mahdollisella kevyellä mekaanisella puhdistuksella tai kasvohieronnalla. Hoito huipentuu rentouttavaan naamioon, jonka aikana voit valita, haluatko käsi- vai päähieronnan. Lopuksi ihoa hemmotellaan seerumilla ja voiteella.

Hoidossa keskitytään ihon tilan parantamiseen, palauttamaan kosteustasapaino ja vahvistamaan ihon luonnollista vastustuskykyä. Tuloksena iho rauhoittuu ja uudistuu, samalla kun hoito tasoittaa ihon pintaa ja sävyä.

Hoidossa ei käytetä voimakkaita tuotteita, joten tämä hoito sopii hyvin myös nuorille, joilla on haasteita akneen taipuvaisen ihon kanssa tai jotka vasta aloittelevat ihonhoitorutiineja kotona. Kasvohoidon ohella nuori saa yksilölliset ohjeet ihon kotihoitoon.

Hemmottele itseäsi virkistävällä ja heleyttävällä hoidolla. Varaa aikasi tästä ja anna ihosi kokea kauneushetki, joka palauttaa terveen hehkun ja kauneuden.

Kauneushetki minikasvohoito

Virkistävä ja kosteuttava Kaunistus minikasvohoito sopii sinulle, jos ihosi kaipaa freesausta ennen juhlia tai, jos haluat tulla tutustumaan hoitoihin ja Essen tuotteisiin ja sekä ottaamaan hetken aikaa itsellesi.

Tässä ihoa virkistävässä hoidossa kartoitetaan ihosi kunto ja tarpeet, tehdään hoitosuunnitelma ja annetaan tuote- ja kotihoitosuositukset. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion ja hoitovoiteet.

Anna itsellesi välitön pikakaunistus tämän Kaunistus minikasvohoidon parissa. Ihosi kiittää tehokkaasta hemmotteluhetkestä, joka sopii täydellisesti kiireiseenkin päivään. Varaa aikasi tästä.