Muut kasvohoidot

Metsän taikaa Moi Forest kasvohoito

Tämä lempeästi hemmotteleva hoito käärii sinut metsän syliin ja tuo ihanan hengähdyshetken metsän voiman äärellä.

Kosteuttava ja ihon mikrobiomia vahvistava kasvohoito tehdään Moi Forest -tuotteilla sekä ihania metsän tuoksuja sisältävillä öljyillä.

Moi Forest tuotteet sai alkunsa ikiaikaisesta metsästä, joka pitää huolta lajien monimuotoisuudesta ja maapallon elinkelpoisuudesta. Metsä tarjoaa suojaa ja antimiaan, kuten puita, marjoja ja sieniä, mutta ennen kaikkea metsä on elinvoimaisen ekosysteemin ydin. Tarvittiin pieni joukko metsän voimasta kiinnostuneita suomalaisia tutkijoita ja muutaman luonnonkosmetiikan sekä hyvinvoinnin parissa uransa tehnyttä naista - ja siitä idea alkoi jalostua. Luoda kosmetiikkatuote, joka toimii koko elimistön parhaaksi!

Kun yhdistetään luomulaatuiset raaka-aineet, kuten omega-rasvahappoja sisältävät kasviöljyt taianomaiseen metsäpölyyn (suomalaisten yliopistojen kehittämä Reconnecting Nature™-mikrobiuute), saavutetaan ylivoimaisia ihonhoidollisia hyötyjä erityisesti herkän ihon tueksi. Kaikkien Moi Forest tuotteiden lähtökohtana on luoda synerginen kokonaisuus, joka vahvistaa ihoa ja häiritsee luontoa mahdollisimman vähän.

Metsän taikaa kasvohoito alkaa lämpimällä jalkakylvyllä ja hartiahieronnalla. Jatkuen kasvojen ihon pintapuhdistuksen, decolteen ja kasvojen hieronnan sekä naamion. Naamion aikana rentouttava käsihieronta.

Anna hetki itsellesi, metsän taikaa ihollesi ja varaa hoitosi tästä!