yin your skin® Pro Kosmeettinen Gua Sha

”Kun ikiaikaiset perinteet ja moderni kauneudenhoito kohtaavat.”

Yin Your Skin® Pro Kosmeettinen Gua Sha on hoitona aivan uniikki hoitokokonaisuus eikä sitä voi verrata mihin tahansa muuhun gua sha tai kasvohoitoon. Hoito on ainutlaatuinen jo pelkästään kestoltaan, mutta myös vaikutuksiltaan ja tehokkuudeltaan. Hoito on koko kehoa ja mieltä rentouttava elämyksellinen ihonhoitokokemus.

Yin Your Skin® Pro Kosmeettinen Gua Sha on hieronnallinen hoitotekniikka, jonka on kehittänyt opintojen ja tutkimustyön pohjalta Katja Kokko, joka tunnetaan aidon ja kokonaisvaltaisen kauneuden sekä holistisen ihonhoidon asiantuntijana.

Yin Your Skin® Pro Kosmeettisessa Gua Shassa yhdistyy perinteisen kiinalaisen lääketieteen mukaista gua shaa, sidekudosmanipulaatiota ja lymfahierontaa. Kosmeettinen gua sha siis ei ole perinteistä kiinalaisen lääketieteen mukaista gua sha, vaan erityisesti kauneudenhoitoon kehitelty kokonaisvaltainen ja tehokas tekniikka.

Yin Your Skin® Pro Kosmeettinen Gua Sha hoito tehdään gua sha -välineillä, kuten jade- tai bian-kivestä valmistetulla lastalla ja/tai lusikalla. Hoidossa otteet ovat napakoita, mutta samalla lempeitä ja rentouttavia. Kasvojen, kaulan ja decolten ihoa käsitellään tunnustellen ihon ja ihonalaisten lihasten tukoksia, jännityksiä ja niiden avautumista. Kosmeettinen gua sha ei satu eikä siitä tule verenpurkaumia, mutta se voi tuntua “makealta” erityisesti, jos purenta- ja hartialihakset ovat kivikovat. Äärimmäisen rentouttava kosmeettinen gua sha vapauttaa tehokkaasti jännityksiä lihaksissa ja faskioissa parantaen sekä verenkiertoa että aineenvaihduntaa.

Tämä lempeä hoitomenetelmä tuo tehokkaasti “lisää tilaa” sidekudoksiin, parantaa solujen aineenvaihduntaa ja lymfanesteiden virtausta sekä vapauttaa jännityksiä parantaen ihon kimmoisuutta ja elastisuutta. Lisäksi hoito rentouttaa hermostoa, jolloin keho, mieli ja iho pääsevät palautumaan ja uudistumaan. Kokonaisvaltaiset ja aktivoivat vaikutukset palauttavat ihon terveen hehkun ja kuulauden sekä tuo kasvojen piirteet kauniisti esille. Hoitovaikutus näkyy jo yhden hoitokerran jälkeen ja tulokset pysyvät iholla muutaman päivän, siksi pitkäaikaisten tulosten saavuttamiseksi suositellaan sarjahoitoa sekä kotihoitoa. Sitä onkin helppo tehdä myös kotona.

Kosmeettinen gua sha on luonnollinen, lempeämpi vaihtoehto pistoshoidoille sekä kemiallisille kuorinnoille. Oikein valituilla ihonhoitotuotteilla voimme vaikutta ihon pintaan ja ne pitävät kyllä ihon pinnan terveenä ja kauniina. Kosmeettisella gua shalla voimme tehostaa hoitotuotteiden imeytymistä. Kosmeettinen gua sha vaikuttaa myös paljon syvemmälle ihoon kuin mihin kosmetiikalla voimme vaikuttaa. Hoidon vaikutukset yltävät pintaa syvemmälle - sinne, missä todelliset ja pitkäaikaiset tulokset syntyvät.

Gua shan vaikutukset

 • kirkastaa ihon väriä, tuo iholle kuulautta ja elinvoimaa
 • silottaa ryppyjä ja kiinteyttää veltostunutta ihoa
 • ihon pinta tuntuu sileämmältä
 • kohottaa ja tuo kasvojen luuston piirteitä kauniimmin esille, kasvojen yleisilme rentoutuu
 • poistaa turvotusta kasvoilta, silmien ja leuan alta, kaksoisleuka pienenee
 • kirkastaa ja “avaa” silmiä
 • voi vähentää epäpuhtauksia
 • ihon väri voi tasoittua
 • Punoitus ja ihon herkkyys voi vähentyä
 • parantaa aineiden imeytymistä ihoon
 • tehokas ja luonnollinen vaihtoehto pistohoidoille ja kemiallisille kuorinnoille.

Gua sha -hoito ei sovi, jos

 • kasvoissasi on täyteaineita
 • iholle on laitettu botoxia (voidaan tehdä, kun botoxin vaikutus on lakannut)
 • kasvojesi iho on vaurioitunut tai tulehtunut
 • kystinen akne tai jokin muu akuutti tulehdus iholla. Rosacea, akne tai perioraalidermatiitti voidaan hoitaa oireiden alapuolelta ja ympäriltä esim. rosacealle ja aknelle kaulan alueen käsittely on hyödyllistä.
 • käytät säännöllisesti kortisonilääkkeitä, jotka ohentavat ihoasi
 • sinulla on veritulppa, valtimon pullistuma tai valtimonkovettumatauti
 • sinulla on veren hyytymiseen liittyvä sairaus tai lääkitys
 • sinulla on flunssa tai muu akuutti tulehduksellinen sairaus
 • aktiivisessa tilassa oleva syöpä
 • raskauden kolme ensimmäistä kuukautta.

Kaikissa sairauksissa on tärkeää tarkistaa omalta lääkäriltä voiko hoidon tehdä, jos on vähänkään epävarma hoidon soveltuvuudesta.

Yin Your Skin® Pro Kosmeettinen Gua Sha tekniikkaa saa hoidoissaan käyttää vain koulutuksen käyneet valtuutetut tekijät. Minulla on ilo olla Kainuun ensimmäinen Yin Your Skin® Pro Kosmeettisen Gua Shaan kouluttautunut kosmetologi.

Yin Your Skin® Pro Kosmeettinen Gua Sha 105 min

Äärimmäisen rentouttava, ihoa kirkastava ja napakoittava hoito, joka hoitaa pintaa syvemmältä. Kosmeettinen gua sha -hoito tuo kasvojen iholle kiinteyttä, kirkkautta ja elinvoimaista hehkua. Kestävien tulosten saamiseksi suosittelen sarjahoitoa.

Sisältää alkupuhdistuksen, kasvo-/hoitoveden, kasvoöljyn ja kosmeettisen gua shan rintakehän, niskan, kaulan, kasvojen ja päänahan alueelle.

Esse Skincare & Yin Your Skin® Pro Kosmeettinen Gua Sha 120 min

Tämä hoito vie sinut tilaan, jossa ajantaju katoaa, jossa saat vain olla, jossa mieli ja keho saa rentoutua ja palautua. Tämä on hoito, jossa ikiaikaisten traditioiden viisaus ja moderni orgaaninen biotekniikka kohtaavat ja yhdistyvät tehokkaaksi hyvinvoitielämykseksi. Hoidon jälkeen kasvojen iho on terveempi, hyvinvoiva ja kauniin hehkuva.

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kasvo-/hoitoveden, tehotuotteet, kasvoöljy ja Yin Your Skin® Pro Kosmeettisen Gua Shan rintakehän, niskan, kaulan, kasvojen ja päänahan alueelle sekä naamion. Hoito toteutetaan Esse Skincare tuotteilla. Kestävien tulosten saamiseksi suosittelen sarjahoitoa.

Your Skin® Pro Kosmeettinen Gua Sha sarjahoidot

Parhaat ja pysyvämmät tulokset saat sarjahoidolla! Hoitokerrat suositellaan tehtävän viikon välein. Varaa kaikki hoitokerrat ensimmäisen varauksen yhteydessä, jotta hoitovälit eivät veny liian pitkäksi. Sarjahoito maksetaan ensimmäisen kerran yhteydessä tai tarvittaessa summa voidaan jakaa jokaiselle käyntikerralle ja saat alennuksen viimeisestä hoidosta. Parhaat tulokset saat, kun panostat myös kotihoitoon. Gua sha lastat ja hoitoöljyt ostat helposti hoidon yhteydessä kotiin -20%.

3 kertaa / 5 kertaa Yin Your Skin® Pro Kosmeettinen Gua Sha

Sarjahoito sisältää kolme tai viisi 105 min hoitokertaa, jotka suositellaan toteutettavan 1-2 viikon välein.

Jokainen hoitokerta sisältää pintapuhdistuksen, kasvo-/hoitoveden, kasvoöljyn ja kosmeettisen gua shan rintakehän, niskan, kaulan, kasvojen ja päänahan alueelle.

Sarjahoito maksetaan ensimmäisen kerran yhteydessä tai tarvittaessa saat alennuksen viimeisestä hoidosta.