yin your skin® Pro Kosmeettinen Gua Sha

”Kun ikiaikaiset perinteet ja moderni kauneudenhoito kohtaavat.”

YYS® Pro Kosmeettinen Gua Sha on hoitona aivan uniikki hoitokokonaisuus eikä sitä voi verrata mihin tahansa muuhun gua sha tai kasvohoitoon. Hoito on ainutlaatuinen jo pelkästään kestoltaan, mutta myös vaikutuksiltaan ja tehokkuudeltaan. Hoito on koko kehoa ja mieltä rentouttava elämyksellinen ihonhoitokokemus.

YYS® Pro Kosmeettinen Gua Sha on hieronnallinen hoitotekniikka, jonka on kehittänyt opintojen ja tutkimustyön pohjalta Katja Kokko, joka tunnetaan aidon ja kokonaisvaltaisen kauneuden sekä holistisen ihonhoidon asiantuntijana.

YYS® Pro Kosmeettisessa Gua Shassa yhdistyy perinteisen kiinalaisen lääketieteen mukaista gua shaa, sidekudosmanipulaatiota ja lymfahierontaa. Kosmeettinen gua sha siis ei ole perinteistä kiinalaisen lääketieteen mukaista gua sha, vaan erityisesti kauneudenhoitoon kehitelty kokonaisvaltainen ja tehokas tekniikka.

YYS® Pro Kosmeettinen Gua Sha hoito tehdään gua sha -välineillä, kuten jade- tai bian-kivestä valmistetulla lastalla ja/tai lusikalla. Hoidossa otteet ovat napakoita, mutta samalla lempeitä ja rentouttavia. Kasvojen, kaulan ja decolten ihoa käsitellään tunnustellen ihon ja ihonalaisten lihasten tukoksia, jännityksiä ja niiden avautumista. Kosmeettinen gua sha ei satu eikä siitä tule verenpurkaumia, mutta se voi tuntua “makealta” erityisesti, jos purenta- ja hartialihakset ovat kivikovat. Äärimmäisen rentouttava kosmeettinen gua sha vapauttaa tehokkaasti jännityksiä lihaksissa ja faskioissa parantaen sekä verenkiertoa että aineenvaihduntaa.

Tämä lempeä hoitomenetelmä tuo tehokkaasti “lisää tilaa” sidekudoksiin, parantaa solujen aineenvaihduntaa ja lymfanesteiden virtausta sekä vapauttaa jännityksiä parantaen ihon kimmoisuutta ja elastisuutta. Lisäksi hoito rentouttaa hermostoa, jolloin keho, mieli ja iho pääsevät palautumaan ja uudistumaan. Kokonaisvaltaiset ja aktivoivat vaikutukset palauttavat ihon terveen hehkun ja kuulauden sekä tuo kasvojen piirteet kauniisti esille. Hoitovaikutus näkyy jo yhden hoitokerran jälkeen ja tulokset pysyvät iholla muutaman päivän, siksi pitkäaikaisten tulosten saavuttamiseksi suositellaan sarjahoitoa sekä kotihoitoa. Sitä onkin helppo tehdä myös kotona.

Kosmeettinen gua sha on luonnollinen, lempeämpi vaihtoehto pistoshoidoille sekä kemiallisille kuorinnoille. Oikein valituilla ihonhoitotuotteilla voimme vaikutta ihon pintaan ja ne pitävät kyllä ihon pinnan terveenä ja kauniina. Kosmeettisella gua shalla voimme tehostaa hoitotuotteiden imeytymistä. Kosmeettinen gua sha vaikuttaa myös paljon syvemmälle ihoon kuin mihin kosmetiikalla voimme vaikuttaa. Hoidon vaikutukset yltävät pintaa syvemmälle - sinne, missä todelliset ja pitkäaikaiset tulokset syntyvät.

Gua shan vaikutukset

 • kirkastaa ihon väriä, tuo iholle kuulautta ja elinvoimaa
 • silottaa ryppyjä ja kiinteyttää veltostunutta ihoa
 • ihon pinta tuntuu sileämmältä
 • kohottaa ja tuo kasvojen luuston piirteitä kauniimmin esille, kasvojen yleisilme rentoutuu
 • poistaa turvotusta kasvoilta, silmien ja leuan alta, kaksoisleuka pienenee
 • kirkastaa ja “avaa” silmiä
 • voi vähentää epäpuhtauksia
 • ihon väri voi tasoittua
 • Punoitus ja ihon herkkyys voi vähentyä
 • parantaa aineiden imeytymistä ihoon
 • tehokas ja luonnollinen vaihtoehto pistohoidoille ja kemiallisille kuorinnoille.

Gua sha -hoito ei sovi, jos

 • kasvoissasi on täyteaineita
 • iholle on laitettu botoxia (voidaan tehdä, kun botoxin vaikutus on lakannut)
 • kasvojesi iho on vaurioitunut tai tulehtunut
 • kystinen akne tai jokin muu akuutti tulehdus iholla. Rosacea, akne tai perioraalidermatiitti voidaan hoitaa oireiden alapuolelta ja ympäriltä esim. rosacealle ja aknelle kaulan alueen käsittely on hyödyllistä.
 • käytät säännöllisesti kortisonilääkkeitä, jotka ohentavat ihoasi
 • sinulla on veritulppa, valtimon pullistuma tai valtimonkovettumatauti
 • sinulla on veren hyytymiseen liittyvä sairaus tai lääkitys
 • sinulla on flunssa tai muu akuutti tulehduksellinen sairaus
 • aktiivisessa tilassa oleva syöpä
 • raskauden kolme ensimmäistä kuukautta.

Kaikissa sairauksissa, jos on vähänkään epävarma hoidon soveltuvuudesta, on tärkeää tarkistaa omalta lääkäriltä voiko hoidon tehdä.

YYS® Pro Kosmeettinen Gua Sha tekniikkaa saa hoidoissaan käyttää vain koulutuksen käyneet valtuutetut tekijät. Minulla on ilo olla Kainuun ensimmäinen YYS® Pro Advanced kosmetologi.

YYS® Pro gua sha kasvohoito 105 min

YYS® Pro kasvohoito on äärimmäisen rentouttava, ihoa kirkastava ja napakoittava, sopien kaikille ihotyypeille.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kasvo-/hoitoveden, kasvoöljyn ja kosmeettisen gua shan dekolteen, kaulan, kasvojen ja pään alueelle.

Hoito tehdään valintasi mukaan joko Yin Your Skin tai Esse Skincare tuotteilla.

Varaamalla tämän hoido tästä pääset kokemaan hoitoelämyksen ja nautimaan hehkuvasta ihosta ja rentoutuneesta mielestä!

YYS® Lifting kasvohoito

Tämä edistyksellinen YYS® Lifting kasvohoito on täsmähoito kirkastusta ja kohotusta kaipaavalle iholle. Hoito kiinteyttää ihoa, parantaa verenkiertoa ja lymfanesteen kiertoa, jolloin iho tuntuu silkinpehmeältä, napakalta ja hehkuvalta. Hoito suunniteltu erityisesti niille, jotka ovat jo tutustuneet Pro-tason gua sha -hoitoon. Iholla ei tulisi olla voimakasta turvotusta, epäpuhtauksia tai purentalihaksen voimakasta jäykkyyttä.

Anna ihosi loistaa täydellisesti tämän hoitokokemuksen avulla ja varaa oma hoitosi tästä!

YYS® Lymfa kasvohoito 75 min

Koe täydellinen keveys ja hehku YYS® Lymfa kasvohoidon avulla!

Tämä edistyksellinen hoito tarjoaa tehokasta turvotuksen vähentämistä, aineenvaihdunnan vilkastuttamista ja ihon kirkastamista. Lempeä ja lymfaattinen hoito poistaa tehokkaasti kuona-aineita, samalla kun se tuo ihollesi kaivattua hehkua ja raikkautta. Nauti kokonaisvaltaisesta rentoutumisesta tämän hoidon aikana, joka on suunniteltu sopimaan kaikille ja antamaan ihollesi raikkaan ja kevyen tunteen.

Astu kohti virkistystä ja heleyttä YYS® Lymfa kasvohoidon lumoavassa maailmassa ja oma hoitosi tästä!

YYS® Bruksismi kasvohoito 75 min

Hoida jännittyneitä purentalihaksia ja löydä helpotus YYS® Bruksismi kasvohoidon avulla!

Tämä erityisesti hampaiden yhteen purijoille ja narskuttelijoille suunniteltu hoito tarjoaa tehokkaan ratkaisun kasvojen alueen kireyksille. Hoidon aikana iho kirkastuu ja turvotus vähenee, samalla kun verenkierto ja lymfanesteen virtaus tehostuvat. Erityisen tekniikan avulla helpotetaan purentalihasten jännityksiä ja kipua, tarjoten sinulle ansaittua helpotusta ja rauhoittumista. Astu kohti rentoutumista YYS® Bruksismi kasvohoidon huolellisesti suunnitellussa ja räätälöidyssä hoitomaailmassa!

Yin Harmony kasvohoito 120 min

Yin Harmony - Tasapainoa, Autuutta, Onnea. Koe täydellinen kauneuden ja rentoutumisen yhdistelmä tässä kahden tunnin mittaisessa hoidossa, joka yhdistää Esse Skincaren innovatiiviset luonnonkosmetiikkatuotteet ja Yin Your Skin® kosmeettisen gua sha -menetelmän ainutlaatuiseksi kauneuskokemukseksi.

YYS® hoito liittää yhteen perinteisen kiinalaisen lääketieteen gua sha -tekniikan, sidekudosmanipulaation ja lymfahieronnan, luoden poikkeuksellisen hoitokokemuksen. Tämä hellävarainen menetelmä tehostaa solujen aineenvaihduntaa, edistää lymfanesteiden virtausta ja vapauttaa jännityksiä, tarjoten ihollesi kiinteyttä, kirkkautta ja elinvoimaa. Hoidon kokonaisvaltaiset ja aktivoivat vaikutukset palauttavat ihon terveen hehkun sekä korostavat kasvojen kauneutta. Näkyviä tuloksia ilmenee jo ensimmäisen hoidon jälkeen, mutta suosittelemme sarjahoitoa pitkäaikaisten tulosten ylläpitämiseksi.

Hoidon kulku – 2 tuntia rentoutumista ja heleyttä:
Yin Harmony -kasvohoito alkaa ihonpuhdistuksella, kuorinnalla ja naamiolla, jonka aikana nautit rentouttavasta käsihieronnasta. Naamion jälkee ihosi valmistellaan gua sha käsittelyyn seerumilla, kosteusvoiteella ja öljyllä. Hoit jatkuu YYS® gua sha -hoidolla, jossa hoidetaan dekoltee, kaula, kasvot ja pään alue. Gua sha -lastan liikkeet ovat lempeitä, aktivoimalla samalla ihoa kiinteyttäviä ja rentouttavia kasvojen akupisteitä ja energiakanavia.

Varaa aikasi tästä Yin Harmony kasvohoitoon ja anna itsellesi lahja, joka palauttaa ihollesi luonnollisen hehkun ja jättää sinulle syvän rentoutumisen tunteen pitkäksi aikaa. Tervetuloa nauttimaan elämyksestä, missä kauneus ja rentoutuminen sulautuvat yhdeksi ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi!

yys® Gua Sha sarjahoidot

Parhaat ja pysyvämmät tulokset saat sarjahoidolla! Hoitokerrat suositellaan tehtävän viikon välein. Varaa kaikki hoitokerrat ensimmäisen varauksen yhteydessä, jotta hoitovälit eivät veny liian pitkäksi. Sarjahoito maksetaan ensimmäisen kerran yhteydessä tai tarvittaessa summa voidaan jakaa jokaiselle käyntikerralle ja saat alennuksen viimeisestä hoidosta. Parhaat tulokset saat, kun panostat myös kotihoitoon. Gua sha lastat ja hoitoöljyt ostat helposti hoidon yhteydessä kotiin -20%.

3 kertaa / 5 kertaa YYS® Gua Sha

Sarjahoito sisältää kolme tai viisi 105 min hoitokertaa, jotka suositellaan toteutettavan 1-2 viikon välein.

Jokainen hoitokerta sisältää pintapuhdistuksen, kasvo-/hoitoveden, kasvoöljyn ja kosmeettisen gua shan rintakehän, niskan, kaulan, kasvojen ja päänahan alueelle.

Sarjahoito maksetaan ensimmäisen kerran yhteydessä tai tarvittaessa saat alennuksen viimeisestä hoidosta.