KÄSIHOIDOT

Ylellistä hemmottelua, joka pehmentää, hoitaa ja kaunistaa kätesi ainutlaatuisella tavalla.

Pehmeät kädet - täydellinen hoito käsille

Pehmeät kädet täydellinen käsihoito uudistaa kätesi tehden niistä silkinpehmeät, unohtamatta hemmottelua ja rentoutumista.

Hoidossa siistitään kynnet ja hoidetaan kynsinauhat, kätesi kuoritaan kyynärpäihin asti ja levitetään kosteuttava naamio, joka myös hierotaan ihoon. Hoitoon ei sisälly kynsien lakkausta. Tämä hoito on erinomainen myös ennen rakennekynsiä tai kestolakkausta. Näissä suosittelen kääntymään naapurini Kauneuspisteen puoleen.

Varaa hoito tästä.

JALKAHOIDOT

Jalkojen hoito virkistää ja rentouttaa väsyneitä jalkoja. Säännöllinen jalkahoito auttaa jalkaongelmien hoidossa ja ehkäisee jalkavaivojen syntyä. Jalkahoidon yhteydessä voit vain olla ja rentoutua. Tervetuloa hemmottelemaan itseäsi!

Huomioitavaa:

  • Olen koulutukseltani kosmetologi ja keskityn jalkahoidoissani jalkojen kosmeettisen ulkonäön kohentamiseen ja hyvinvointiin. Hoidan vain tervettä ihoa ja terveitä jalkoja. Jalkahoitoni ovatkin täydellisiä hemmotteluhetkiä jaloillesi.
  • Jos mahdollista, tule jalkahoitoon ilman kynsilakkaa.
  • Huomioithan, että sukkien ja kenkien laittaminen tuoreen lakan päälle voi saada lakkauksen menemään rullalle. Lakan kuivumiseen vaikuttavat monet seikat, eikä kuivumisnopeutta voi aina etukäteen ennustaa. Jos haluat lakkauksesi säilyvän hyvänä, tule hoitoon (sään salliessa) avonaisissa sandaaleissa. Sukkien ja kenkien laittaminen tuoreen lakan päälle voi saada lakkauksen menemään ruttuun.
  • Vaativissa jalkojen ongelmissa kuten vaikeat iho- tai kynsimuutokset tai jos sinulla on dieabetes, suosittelen kääntymään koulutetun jalkahoitajan tai -terapeutin puoleen esimerkiksi
    • Vetreex / Terhi Heiskanen, jalkaterapeutti (AMK) puh. 044 981 3175, vetreex.com (myös nettiajanvaraus), vastaanotto viikosta 32 yhtenä päivänä viikossa hoitolassani.

Aivan pumpulia - täydellinen hemmotteluhoito

Tule ja nauti tästä ylellisen hemmottelevasta hoitohetkestä jaloille, joka tukee jalkojen luonnollista terveyttä ja hyvinvointia.

Hoito sisältää kaiken tämän: jalkoja hemmottelevan ja rentouttavan jalkakylvyn, jalkapohjien kovettumien hoidon, kynsien lyhentämisen (ei ohentamista) ja kynsinauhojen siistimisen, siloittavan kuorinnan, virkistävän ja pehmentän hieronnan.

Hoidon jälkeen jalkasi tuntuvat höyhenen kevyeltä ja pumpulin pehmeiltä sekä olosi on kokonaisvaltaisesti rentoutunut.

Hoitoon sisältyy halutessasi kynsien lakkaus, jolloin hieronta-aika lyhenee lakkaukseen käytettävän ajan verran joko omalla tai minulta saatavissa olevilla lakoilla (käytettävän lakan saat mukaasi). Varaa tähän täydelliseen jalkahoitoon aikasi tästä.

Tämä jalkahoito on erinomainen hoito ennen kestolakkausta. Kestolakkauksissa suosittelen kääntymään naapurini Kauneuspisteen puoleen.

Rentouttavaa untuvaa - jalkahieronta

Nauti jalkojen hemmotteluhieronnasta, joka rentouttaa ja vapauttaa jännityksiä koko kehosta jalkojen kautta.

Tämä virkistävä ja rentouttava jalkojen käsittely sisältää lämpimän jalkakylvyn ja vyöhyketerapeuttisen jalkahieronnan, joka rentouttaa kehosi ja jalkasi. Hoito on erityisen hyvä kuiville ja väsyneille jaloille, jalkojen kipuun ja jännitykseen. Huom! Ei sisällä kynsienlakkausta.

Tätä ihanaa jalkojenrentoutusta löytyy 30 minuutin ja 60 minuutin mittaisen hoitona.