KÄSIHOIDOT

Ylellistä hemmottelua, joka pehmentää, hoitaa ja kaunistaa kätesi ainutlaatuisella tavalla.

Pehmeät kädet - täydellinen hoito käsille

Pehmeät kädet täydellinen käsihoito uudistaa kätesi tehden niistä silkinpehmeät, unohtamatta hemmottelua ja rentoutumista.

Hoidossa siistitään kynnet ja hoidetaan kynsinauhat, kätesi kuoritaan kyynärpäihin asti ja levitetään kosteuttava naamio, joka myös hierotaan ihoon. Hoitoon ei sisälly kynsien lakkausta. Tämä hoito on erinomainen myös ennen rakennekynsiä tai kestolakkausta. Näissä suosittelen kääntymään naapurini Kauneuspisteen puoleen.

JALKAHOIDOT

Jalkojen hoito virkistää ja rentouttaa väsyneitä jalkoja. Säännöllinen jalkahoito auttaa jalkaongelmien hoidossa ja ehkäisee jalkavaivojen syntyä. Jalkahoidon yhteydessä voit vain olla ja rentoutua. Tervetuloa hemmottelemaan itseäsi!

Huomioitavaa:

  • Olen koulutukseltani kosmetologi ja keskityn jalkahoidoissani jalkojen kosmeettisen ulkonäön kohentamiseen ja hyvinvointiin. Hoidan vain tervettä ihoa ja terveitä jalkoja. Jalkahoitoni ovatkin täydellisiä hemmotteluhetkiä jaloillesi.
  • Jos mahdollista, tule jalkahoitoon ilman kynsilakkaa.
  • Huomioithan, että sukkien ja kenkien laittaminen tuoreen lakan päälle voi saada lakkauksen menemään rullalle. Lakan kuivumiseen vaikuttavat monet seikat, eikä kuivumisnopeutta voi aina etukäteen ennustaa. Jos haluat lakkauksesi säilyvän hyvänä, tule hoitoon (sään salliessa) avonaisissa sandaaleissa. Sukkien ja kenkien laittaminen tuoreen lakan päälle voi saada lakkauksen menemään ruttuun.
  • Vaativissa jalkojen ongelmissa kuten vaikeat iho- tai kynsimuutokset tai jos sinulla on dieabetes, suosittelen kääntymään koulutetun jalkahoitajan tai -terapeutin puoleen esimerkiksi
    • Vetreex / Terhi Heiskanen, jalkaterapeutti (AMK) puh. 044 981 3175, vetreex.com (myös nettiajanvaraus), vastaanotto viikosta 32 yhtenä päivänä viikossa hoitolassani.

Aivan pumpulia - täydellinen jalkahoito

Tule ja nauti tästä ylellisen hemmottelevasta hoitohetkestä jaloille, joka tukee jalkojen luonnollista terveyttä ja hyvinvointia.

Hoito sisältää kaiken tämän: jalkoja hemmottelevan ja rentouttavan jalkakylvyn, jonka aikana käsihieronta, jalkapohjien kovettumien hoidon, kynsien lyhentämisen (ei ohentamista) ja kynsinauhojen siistimisen, siloittavan kuorinnan, hieronnan virkistävällä ja pehmentävällä jalkanaamiolla.

Hoidon jälkeen jalkasi tuntuvat höyhenen kevyeltä ja pumpulin pehmeiltä sekä olosi on kokonaisvaltaisesti rentoutunut.

Hoitoon ei sisälly kynsien lakkausta. Jos haluat lakkauksen, varaa kynsien lakkaus lisäpalveluista, hoito pitenee tällöin 15 minuutilla (sisältää valitun kynsilakan).

Tämä ja pedikyyri ovat myös erinomaisia hoitoja ennen kestolakkausta. Kestolakkauksissa suosittelen kääntymään naapurini Kauneuspisteen puoleen.

Rentouttavaa untuvaa - jalkojen hemmotteluhoito

Nauti jalkojen hemmotteluhoidosta, joka rentouttaa ja vapauttaa jännityksiä koko kehosta jalkojen kautta.

Tämä virkistävä ja rentouttava jalkojen käsittely sisältää lämpimän jalkakylvyn ja vyöhyketerapeuttisen jalkahieronnan, joka rentouttaa kehosi ja jalkasi. Hoito on erityisen hyvä kuiville ja väsyneille jaloille, jalkojen kipuun ja jännitykseen. Huom! Ei sisällä kynsienlakkausta.

pedikyyri

Pedikyyri on jalkahoito, joka pehmentää ja keventää jalkasi.

Terveille jaloille sopiva hellivä pedikyyri sisältää jalkakylvyn, jalkojen kosmeettisen hoidon: kynsien lyhentämisen (ei sisällä kynsien ohennusta), kovettumien hoidon ja jalkahieronnan.

Hoitoon ei sisälly kynsien lakkausta. Jos haluat lakkauksen, varaa kynsien lakkaus lisäpalveluista, hoito pitenee tällöin 15 minuutilla (sisältää valitun kynsilakan).