KÄSIHOIDOT

Ylellistä hemmottelua, joka pehmentää, hoitaa ja kaunistaa kätesi ainutlaatuisella tavalla.

Pehmeät kädet - täydellinen hoito käsille

Pehmeät kädet täydellinen käsihoito uudistaa kätesi tehden niistä silkinpehmeät, unohtamatta hemmottelua ja rentoutumista.

Hoidossa siistitään kynnet ja hoidetaan kynsinauhat, kätesi kuoritaan kyynärpäihin asti ja levitetään kosteuttava naamio, joka myös hierotaan ihoon. Hoitoon ei sisälly kynsien lakkausta. Tämä hoito on erinomainen myös ennen rakennekynsiä tai kestolakkausta. Näissä suosittelen kääntymään naapurini Kauneuspisteen puoleen.

Käsien pikakaunistus

Sisältää kynsien- ja kynsinauhojen siistimisen, kynsien kiillotuksen tai hoitolakan sekä hoitovoiteen.

Otathan kynsilakat pois jo kotona, ettei hoitoaika mene kynsilakkojen pois ottamiseen.

JALKAHOIDOT

Jalkojen hoito virkistää ja rentouttaa väsyneitä jalkoja. Säännöllinen jalkahoito auttaa jalkaongelmien hoidossa ja ehkäisee jalkavaivojen syntyä. Jalkahoidon yhteydessä voit rentoutua ja nauttia kupillisen teestä. Tervetuloa hemmottelemaan itseäsi!

Huomioitavaa!

  • Olen kosmetologi ja hoidan vain perusterveitä jalkoja/ihoa (en hoida jalka- tai kynsisientä). Vaativissa jalkojen ongelmissa suosittelen kääntymään koulutetun jalkahoitajan tai -terapeutin puoleen esimerkiksi Sotkamossa Vetreex/Terhi Heiskanen puh. 044 981 3175 https://vetreex.webnode.fi/, Paltamo (tekee kuntakäyntejä Sotkamoon) Jalkaterapia Elina Korhonen Puh. 040 7500 396 ja Kajaanissa Pieni Jalkahoitola Puh. 050 5170 759 ja Kajaanin Jalkaterapia Puh. 050 0169 188
  • Kerrothan hoitoon tullessasi, mikäli sinulla on diabetes, verenkiertohäiriöitä jaloissa, suonikohjuja tai vaikeita iho- tai kynsimuutoksia.
  • Jos mahdollista, tule jalkahoitoon ilman kynsilakkaa.
  • Huomioithan, että sukkien ja kenkien laittaminen tuoreen lakan päälle voi saada lakkauksen menemään rullalle. Lakan kuivumiseen vaikuttavat monet seikat, eikä kuivumisnopeutta voi aina etukäteen ennustaa. Jos haluat lakkauksesi säilyvän hyvänä, tule hoitoon (sään salliessa) avonaisissa sandaaleissa. Sukkien ja kenkien laittaminen tuoreen lakan päälle voi saada lakkauksen menemään ruttuun.

Aivan pumpulia - täydellinen jalkahoito

Tule ja nauti tästä ylellisen hemmottelevasta hoitohetkestä jaloille, joka tukee jalkojen luonnollista terveyttä ja hyvinvointia. Hoito sisältää kaiken tämän: jalkoja hemmottelevan ja rentouttavan jalkakylvyn, jonka aikana käsihieronta, jalkapohjien kovettumien hoidon, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, siloittavan kuorinnan, hieronnan virkistävällä ja pehmentävällä jalkanaamiolla. Hoidossa käytetään tarvittaessa jalkaporaa.

Hoidon jälkeen jalkasi tuntuvat höyhenen kevyeltä ja pumpulin pehmeiltä sekä olosi on kokonaisvaltaisesti rentoutunut.

Hoitoon ei sisälly kynsien lakkausta. Jos haluat lakkauksen, varaa kynsien lakkaus lisäpalveluista, hoito pitenee tällöin 10 minuutilla (sisältää valitun kynsilakan).

Tämä ja klassinen jalkahoito ovat myös erinomaisia ennen kestolakkausta, jossa suosittelen kääntymään naapurini Kauneuspisteen puoleen.

Klassinen jalkahoito

Perinteinen jalkahoito, joka pehmentää ja keventää jalkasi.

Hoito sisältää jalkakylvyn, kynsien leikkauksen, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoidon sekä kevyen hieronnan.

Hoitoon ei sisälly kynsien lakkausta. Jos haluat lakkauksen, varaa kynsien lakkaus lisäpalveluista, hoito pitenee tällöin 10 minuutilla (sisältää valitun kynsilakan).

Rentouttavaa untuvaa - jalkojen hemmotteluhoito

Nauti jalkojen hemmotteluhoidosta, joka rentouttaa ja vapauttaa jännityksiä koko kehosta jalkojen kautta.

Tämä virkistävä ja rentouttava jalkojen käsittely sisältää lämpimän jalkakylvyn, kuorinnan ja vyöhyketerapeuttisen jalkahieronnan, joka rentouttaa kehosi ja jalkasi. Hoito on erityisen hyvä kuiville ja väsyneille jaloille, jalkojen kipuun ja jännitykseen. Huom! Ei sisällä kynsienlakkausta.

Pikajalkahoito

Pikajalkahoidossa voidaan hoitaa yksittäinen jalkaongelma, kuten yhden känsän ohentaminen tai sisäänkasvaneen kynnen ensiapuhoito tai kynsien leikkaus. Hoito sisältää jalkakylvyn, ongelmakohdan hoidon sekä jalkojen rasvauksen. Huom! Ei sisällä kynsienlakkausta.