ajanvaraus ja hinnat

Ekohoitola Red Roses on auki ajanvarauksella

Ajanvarauksen teet kätevästi alla olevasta Booksalonin ajanvarauskalenterista. Ajanvarauksesta löydät saatavat palvelut ja hinnat. Hoitoihin voit valita lisäpalveluita kuten ripsien ja kulmien värjäys sekä kulmien muotoilu. Lisätietoa eri hoidoista löydät Palvelut-välilehdiltä. Jos et löydä sinulle sopivaa aikaa, ole yhteydessä sähköpostilla, viestillä tai puhelimitse ja katsotaan, mitä voin tehdä.

Ajanvarauksesta voit myös varata itsellesi sopivan maksuttoman ostosajan, jolloin voit tulla ostamaan lahjakortteja ja/tai tuotteita tai vain tulla moikkaamaan minua sekä tutustumaan tuotteisiin ja palveluihin.

Jos et saa varausvahvistusta sähköpostiisi (varmistathan, ettei ole mennyt roskapostiin), laita minulle viestiä niin varmistan, että varaus on tullut perille.

Jos joudut perumaan aikasi, olethan ystävällinen ja tee se se viimeistään edellisenä päivänä. Ajan voit perua ajanvarauksen kautta tai laittamalla viestiä. Samana päivänä perutuista ajoista veloitan 50% palvelun arvosta ja peruuttamattomista ajoista veloitan koko palvelun hinnan.

HUOM! Mikäli sinulla on jokin sairaus, lääkitys, allergia tai olet raskaana, varmistathan hoidon sopivuuden etukäteen ja ilmoita mahdolliset allergiasi lisätiedoissa. Voit myös lukea lisää eri palveluista ja niihin valmistautumisesta.

Voit myös varata sinulle sopivan ajan laittamalla viestiä tai soittamalla numeroon 045 351 8383 – soitan sinulle takaisin mahdollisimman pian vapauduttuani.

Maksuvälineenä käy pankki- ja luottokortit, käteinen sekä klassiseen hierontaa epassi. Ohjeet epassilla maksamiseen täällä.