Esse Skincare

PUHDISTUSAINEET KASVOVEDET KASVOVOITEET TEHOTUOTTEET MUUT KASVOTUOTTEET VARTALOTUOTTEET

Esse puhdistusaineet

Sensitive Cleanser – puhdistusemulsio

Herkälle iholle kehitetty pH-tasapainotettu probioottinen puhdistustuote, jonka luonnonmukaiset ainesosat rauhoittavat, suojaavat ja vahvistavat ihoa.

Sensitive Cleanser ei vaahtoa, mutta se sisältää kuitenkin biohajoavia, peseviä ainesosia auttaen puhdistamaan ihon ja poistaen meikin tehokkaasti. Ultra-miedot luomulaatuiset raaka- aineet jättävät ihon rauhallisen ja miellyttävän tuntuiseksi. Puhdistuksen pohjana on luomulaatuinen aloe vera geeli, jonka polysakkaridit hoitavat ja rauhoittavat ihoa. Sisältää lisäksi ihoa suojaavaa ja vahvistavaa Lactobacilluksen probioottista uutetta. Sopii kaikille ihotyypeille, myös akne- ja rosacea -iholle.

57,00 €/200 ml

Gel Cleanser – geelipuhdistaja

Virkistävä ja ihon mikroverenkiertoa parantava hellävaraisesti vaahtoava puhdistusgeeli normaalille ja sekaiholle.

Gel Cleanserin miedot ja biohajoavat kookosöljystä ja glukoosista valmistetut pinta-aktiiviset aineet poistavat tehokkaasti vesiliukoisia epäpuhtauksia kuivattamatta ihoa, eivätkä vahingoita ihoa luontaisesti suojaavaa rasvahappovaippaa tai mikrobiomia. Puhdistusgeelin pH-arvo on tasapainotettu tasolle 4.5. Voit käyttää myös herkälle ja tulehtuneelle iholle koko vartalon pesuun.

47,00 €/200 ml

Make Up Remover – meikinpuhdistusaine

Aloe vera -pohjainen, kevyt emulsio, joka poistaa meikin hellävaraisesti, ihoa ärsyttämättä. Luonnonmukainen koostumus ei vahingoita ihon luontaista suojaa tai häiritse ihon mikrobikantaa. Sen pH-arvo on tehty vastaamaan ihon luontaista pH-arvoa. Poistaa tehokkaasti myös silmä- ja huulimeikin.

29,00 €/100 ml

Cream Cleanser – puhdistusemulsio

Kosteuttava syväpuhdistaja poistaa lian ja meikin iholta hellävaraisesti ja tehokkaasti. Emulsiomainen kasvojenpuhdistaja sitoo öljyliukoisia epäpuhtauksia ja tasapainottaa ihon pH-arvon. Vesiliukoinen koostumus on ohutta, mutta täyteläistä. Cream Cleanserin miedot luonnolliset pinta-aktiiviset aineet perustuvat kasviöljyihin ja glukoosiin. Ne eivät vahingoita ihoa luontaisesti suojaavaa rasvahappovaippaa tai mikrobiomia. Puhdistusemulsion pH-arvo on tasapainotettu tasolle 5.

49,50 €/200 ml

Refining Cleanser – savipuhdistaja

Erittäin tehokas, mutta hellävarainen syväpuhdistaja. Se sopii ihon detox-hoitona kaikille ihotyypeille. Refining Cleanserin pienet bentoniittisaven hiukkaset toimivat hienoina kuorivina rakeina, mutta eivät raasta ihoa mekaanisesti. Ne imevät ihosta itseensä toksiineja ja raskasmetalleja. Kermaisen voidemaiden koostumus muuttuu kevyeksi vaahdoksi kostealle iholle hierottaessa, ja se poistaa iholta tehokkaasti liian öljyisyyden ja epäpuhtaudet.

Käytä savipuhdistajaa aina vuodenaikojen vaihtuessa kuuriluontoisesti. Sen voi antaa vaikuttaa 2-3 kertaa viikossa hetken ennen huuhtelua naamion tavoin. Sopii erinomaisesti epäpuhtaan selän säännölliseen puhdistamiseen.

35,00 €/100 ml

Esse Mist

Sensitive Mist – herkälle iholle

Sensitive Mist sisältää prebioottisia ja probioottisia uutteita, joiden avulla se vahvistaa ihon omaa suojautumista ulkoisia ärsykkeitä vastaan. Ihanteellinen kuivalle, herkkälle tai tulehtunelle iholle.Kasvovettä voi käyttää normaalisti aamuin illoin kasvoveden tapaan, tai pitkin päivää rauhoittamaan, kosteuttamaan ihoa ja vahvistamaan ihoa suojaavaa “mikrobikilpeä”.

47,00 €/100 ml

Hydrating Mist – kaikille ihoille

Antioksidanttinen ja alkoholiton Esse Hydrating Mist elvyttää ja suojaa ihoa korjaamalla ja vahvistamalla ihon immuunisuojaa, parantaen tulehduksia ja hidastaa ihon ikääntymistä. Oliivinlehtiuute taistelee ilmansaasteiden haitallisia vaikutuksia vastaan ja suojaa ihoa auringon aiheuttamilta vaurioilta. Voit suihkuttaa myös päivän aikana suojaamaan ja virkistämään ihoa esim. päätetyön aikana.

35,00 €/100 ml

Toner Biome Mist – kuivalle iholle

Ihanteellinen kuivalle, tulehtuneelle, herkälle tai ikääntyvälle iholle. Sisältää probioottisia uutteita ja prebiootteja, jotka parantavat hyödyllisten mikrobien tasapainoa iholla ja hidastavat ihon ikääntymistä. Kasvovesi auttaa ylläpitämään tai palauttamaan ihon pH-arvon tasolle 4.5, joka on suositeltava pH-arvo hyödyllisten mikrobien kasvulle. Kun pH on optimaalinen, myös kasvoveden jälkeen lisätyt kosteus- ja hoitovoiteet imeytyvät tehokkaammin.

59 €/100 ml

esse kasvovoiteet

Nourish Moisturiser – herkälle kuivalle iholle

Täyteläinen ja ravitseva voide, joka suojaa ja vahvistaa atooppista, kuivaa ja herkkää ihoa.

Miedon tuoksuinen kosteusvoide on suunniteltu suojaamaan ja rauhoittamaan herkkää ihoa tasapainottamalla ihon mikrobiomia, parantamaan ihon kosteudensitomiskykyä ja lisäämään ihon kimmoisuutta. Sopii sekä päivä- että yövoiteeksi.

69,00 €/50 ml

Hydro Moisturiser – herkälle normaalille ja sekaiholle

Rauhoittava ja tasapainottava kosteusvoide atooppiselle, herkästi reagoivalle normaalille ja sekaiholle sekä ihon erikois ongelmien hoitoon.

Nopeasti imeytyvä miedon tuoksuinen kosteusvoide, joka soveltuu sekä päivä- että yövoiteeksi.

65 €/50 ml

Light Moisturiser – nuorelle ja rasvoittuvalle iholle

Kevyt ihon mikrobiomille
optimaaliseksi pH-tasapainotettu kosteusvoide sisältää prebiootteja, jotka ruokkivat hyödyllisiä mikrobeja. Sisältää myös ihoa ympäristön haittavaikutuksia suojaavia antioksidantteja. Luonnollinen rasvahappokoostumus mukailee ihon luontaista talikoostumusta ja tasapainottaa siten ihon rasvoittuvuutta ja kiiltoa. Iho jää mattapintaiseksi, mutta kosteutetuksi. Epäpuhtaalla ja akneiholla Light Moisturiser vähentää tulehdusta ja suojaa ihoa auringon aiheuttamilta vaurioilta.

59,00 €/50 ml

Deep Moisturiser – normaalille ja sekaiholle

Prebioottipitoinen kevyt mutta syväkosteuttava voide auttaa säilyttämään sekaihon tasapainoisena. Päivä- ja yövoiteeksi sopiva
kosteusvoide vaalentaa pigmenttiläiskiä ja tasoittaa ihon väriä hidastaen ihon ennenaikaista vanhenemista.

62,00 €/50 ml

Rich Moisturiser – kuivalle ja ikääntyvälle iholle

Täyteläinen kosteusvoide kuivalle ja ikääntyvälle iholle tai normaalille iholle kuivissa sääolosuhteissa.

Voiteen erinomaiset imeytymisominaisuudet tekee siitä erinomaisen kuivan ihon voiteen, joka kosteuttaen ihoa pintaa syvemmältä. Ihosta tulee pehmeämpi, täydellisesti ravittu ja kosteutettu.

67,00 €/50 ml

Ultra moisturiser – kosteusköyhälle ja kuivalle iholle

Erityisen täyteläinen ihon kosteuttaja ravitsee ja tyydyttää janoisimmankin ihon tarpeet. Sisältää Manketti- että Yangu-öljyjä, jotka ovat ominaisuuksiltaan valolta suojaavia ja vähentävät auringon iholle aiheuttamia vaurioita. Viinirypäleensiemenuute parantaa ihon rakennetta lisäämällä kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Rasvahappokoostumus vastaa luonnollista seebumia.

69,00 €/50 ml

Restorative Moisturiser – anti-age 24h / yövoide

Ohuelle ja kuivalle 50+ iholle hoitamaan ja ehkäisemään ihon ikääntymistä optimoimalla ihon mikrobitasapainoa.

Sopii korjaavaksi yövoiteeksi tai 24h hoitovoiteeksi.
Kaikki Esse Plus- linjan tuotteet on suunniteltu erityisesti ikääntyvän ihon tarpeisiin. Kun käytät Esse plus-linjan -tuotteita, suosittelemme, että et käytä muita, kuin Essen ihonhoitotuotteita samanaikaisesti. Esse Plus-linjan tarkoitus on eheyttää ihon mikrobiomia ja jotkin kosmetiikkatuotteet voivat estää plus-linjan -tuotteita toimimasta parhaalla mahdollisella tavalla.

133,00 €/50 ml (tilaustuote)

Defence Moisturiser – anti-age päivävoide

45+ aikuiselle hieman ohentuneelle iholle, jossa on jo näkyvissä ikääntymisen merkkejä sopiva päivävoide, joka hoitaa ikääntyvää ihoa ja suojaa ilmansaasteilta.

Voide sisältää runsaasti tehokkaasti kosteuttavaa hyaluronihappoa ja muodostaa iholle loistavan meikinaluspohjan. Prebioottiset ja probioottiset raaka-aineet vahvistavat ihon suojabarriääria ja ehkäisevät ihon kosteuden haihtumista, tehden ihosta samalla kimmoisamman.

113,00 €/50 ml (tilaustuote)

Omega Moisturiser – tehohoidot

Esse Omega tehokuurit on syväkosteuttavia tehotuoteita ja todellista super-ravintoa iholle. Voiteet sisältävät korkeita pitoisuuksia iholle välttämättömiä omega-3-öljyjä ja prebiootteja, jotka suojaavat ihoa ilmansaasteilta, stressiltä ja muilta haittatekijöiltä. Ne tukevat ja vahvistavat ihon vastustuskykyä, minimoivat UV-säteilyn aiheuttamia kollageenivaurioita ja rauhoittavat tulehduksia. Omegat ja prebiootit ovat ylivoimaista ravintoa ihon mikrobiomille.

Omega-rasvahappojen koostumus on hyvin lähellä ihon omaa taliakoostumusta, jolloin ne eivät häiritse ihon omia toimintoa, tai vaikuta negatiivisesti sen pH-tasoon.

Käytä Omega Moisturiser -voiteita kuurina 3-4 kertaa vuodessa ravitaksesi ihoa ja vahvistaaksesi ihon omia suojamekanismeja. Kuuria suositellaan stressaantuneelle iholle, vuodenaikojen vaihtuessa tai siirryttäessä luonnonkosmetiikan käyttäjäksi.

Omega Light Moisturiser

Kosteuttava tehohoitokuuri nuorelle ja rasvaiselle iholle stimuloi solujen uusiutumista ja kirkastaa ihoa, vähentää ihon punoitusta ja yliherkkyyttä.

69,00 €/5x10 ml (tilaustuote)

Omega Deep Moisturiser

Kosteuttava tehohoitokuuri normaalille ja sekaiholle, joka suojaa ihoa ulkoisilta haitallisilta tekijöiltä tehden ihosta vahvan, säteilevän ja pehmeän.

73,00 €/5x10 ml

(kysy saatavuus)

Omega Rich Moisturiser

Ravitseva tehohoitokuuri on ihanteellinen yövoiteena. Se kosteuttaa ihoa tehokkaasti, ehkäisee ja korjaa ihovaurioita sekä
tekee ihosta säteilevän.

79,00 €/5x10 ml

esse tehotuotteet

Protect oil – ihoöljy

Rauhoittava öljy herkälle ja reaktiiviselle iholle. Altistuessaan UV-valolle tai vapaille radikaaleille öljy reagoi muuntumalla ihoa tehokkaasti suojaavaksi polymeeriksi. Muodostaa iholle konkreettisen kerroksen, joka suojaa ihoa tehokkaasti ympäristön saasteilta ja haittavaikutuksilta. Öljy edistää verenkiertoa, jolloin ravintoaineiden ja hapen kuljetus ihoon tehostuu.

65,00 €/15 ml

Resurrect Serum – anti-age seerumi

Erityisesti herkälle ja helposti reagoivalle iholle kehitelty uudenlainen anti-age seerumi.

Essen Sensitive- hoitolinjaan kuuluva seerumi ehkäisee samanaiksisesti ihon ikääntymistä, tulehdustiloja ja herkkyyttä. Usein anti-age -tuotteet ovat liian aktivoivia, stimuloivia ja aktiivisia herkälle iholle, mutta Resurrect Serum hoitaa ihon ikääntymistä lempein ottein. Seerumi rauhoittaa ihon tulehdustilaa, joka vaikuttaa ihon ennenaikaiseen vanhenemiseen. Seerumin sisältämällä trendikkäällä bakuchiolilla on retinolin kaltaisia vaikutuksia. Se tasottaa ihon sävyä, silottaa ja tehostaa ihon omaa kollageenin tuotantoa sekä korjaa aknen jättämiä jälkiä. Seerumin vitamiinirikas ja miedon tuoksuinen koostumus tuntuu iholla kevyeltä ja imeytyy nopeasti. Resurrect Serum sopii ihanteellisesti yöseerumiksi ikääntyvälle iholle

112 €/30 ml

Sensitive Serum – probioottiseerumi

Herkän ihon toimintoja tasapainottava vedetön, öljypohjainen hoitoseerumi, joka sisältää yli miljardi elävää probioottia millilitraa kohti – tarkoittaen 50 miljoonaa probioottimikrobia yhdessä pisarassa. Sensitive seerumi sopii kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille, kun ihon vastustuskyky on alentunut ja iho on herkkä. Seerumin ja muiden Esse-sensitive linjan tuotteiden käyttö on erityisen suositeltavaa, jos iho kärsii atopiasta, ärtyneestä couperosasta, rosaceasta, tulehduksellisesta aknesta tai stressin aiheuttamista iho-oireista.

84,00 €/15 ml (tilaustuote)

Repair Oil – kasvoöljy

Monivaikutteinen, ravitseva ihoöljy parantaa ihon elastisuutta ja ihon yleistä kuntoa. Erittäin tehokas raskaus- ja venymäarpien sekä arpikudoksen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn.

49,00 €/15 ml

Hyaluronic Serum – hyaluronihapposeerumi

Intensiivisesti kosteuttava tehohoitotuote joka silottaa ihoa ja hidastaa sen ikääntymistä. Kaikille ihotyypeille sopiva öljytön seerumi on koostumukseltaan kevyt ja levittyy iholle helposti. Nopeasti imeytyvä seerumi auttaa myös muita tuotteita imeytymään ja valmistaa siten ihon muita hoitotuotteita varten.

49,00 €/15 ml, 89,00 €/30 ml

Probiotic Serum – probioottiseerumi

Ihoa vahvistava ja sen ikääntymisprosesseja hidastava probioottiseerumi kaikille ihotyypeille sisältää yli miljardi elävää probioottia millilitraa kohti – tarkoittaen 50 miljoonaa probioottimikrobia yhdessä pisarassa. Vedettömässä, öljypohjaisessa seerumissa on valikoitu kolmea eri lajia Lactobacillus-mikrobeja, jotka tutkitusti tasapainottavat ihon toimintoja ja vahvistavat sen suojamekanismeja. Probioottiseerumin säännöllinen käyttö yhdessä täydentävien Esse-tuotteiden kanssa hidastaa ihon ikääntymistä parantamalla sen kosteudensitomiskykyä ja ehkäisemällä elastiinin ja kollageenin hajoamista. Ihosta tulee kiinteämpi ja vastustuskykyisempi. Seerumi sopii parhaiten uudistusta ja vahvistusta kaipaavalle, aikuiselle 40+ iholle ja kaikille ihotyypeille.

119,00 €/30 ml

Ageless Serum – anti-age tehoseerumi

Tehokas anti-age vaikutteinen seerumi on suunnattu aikuiselle iholle, joka on jo menettänyt kimmoisuuttaan ja jossa on näkyviä juonteita tai muita ikääntyisen merkkejä, kuten pigmenttiläiskiä. Seerumi sisältää runsaasti ihoa vahvistavia ja suojaavia antioksidantteja, joilla on tutkitusti ihon ikääntymismuutoksia hidastavia vaikutuksia. Tehokkaat kasviuutteet vähentää turvotusta ja kiinteyttää ihoa parantamalla sen elastisuutta
 erityisesti silmien ympärillä, mutta myös koko kasvoilla. Vaikutukset voidaan silminnähden huomata 
noin 25:n päivän kuluessa.

Seerumi sopii kuuriluonteisesti ja ennaltaehkäisevästi aikuiselle 45+ iholle ja kaikille ihotyypeille ja 50-55+ iholle suosittelemme Ageless-seerumia säännölliseen käyttöön.

184,00 €/30 ml (tilaustuote)

Intensity Serum – tehoseerumi

Innovatiivinen ratkaisu nopeaan ryppyjen ja juonteiden silottamiseen, luonnollisesti ja tehokkaasti sekä nopeasti. Seerumilla on sekä välittömiä että pitkäaikaisia ihoa silottavia vaikutuksia. Ihon pinta silottuu, juonteet ja rypyt madaltuvat. Luonnon oma turvallinen botox. Seerumi sopii parhaiten aikuiselle 55+ iholle ja kaikille ihotyypeille. Intensity seerumi on erittäin aktivoiva – todellinen tehoseerumi.

144,00 €/30 ml (tilaustuote)

esse muut kasvojenhoitotuotteet

Sensitive Eye Cream – silmänympärysvoide

Kosteuttaa hellävaraisesti silmänympärysaluetta vähentäen herkälle iholle tyypillisiä ärsytysreaktioita.

Tuote on suunniteltu proaktiivisesti rauhoittamaan ja suojaamaan reaktiivista ihoa, jotta herkimmilläkin käyttäjillä on mahdollisuus hoitaa ikääntymisen merkkejä iholla.

59,00 €/15 ml

Eye Contour Cream – silmänympärysvoide

Silmänpärysvoiteiden Ferrari, joka hoitaa yleisimpiä ongelmia, kuten naururyppyjä, tummia silmänalusia ja turvotusta. Eye Contour Cream+ vaalentaa tummia silmänaluksia kaunokaisuutteen (Bellis perennis) avulla, ja se on osoitettu olevan tehokas myös pigmettiläiskien hoidossa. Eye Contour Cream+ suojaa ja vahvistaa silmänympärysihon pintaverisuonistoa ja stimuloi toksiinien poistumista silmänympärysiholta vähentäen samalla turvotusta. Silkkialbitsianuute ja darutoside suojaavat ja vahvistavat ihoa aktivoimalla kollageeni- ja elastiinisynteesiä tehokkaasti (yli220 %) ja näin ollen naururypyt madaltuvat silminnähden.

123,00 €/15 ml

Eye & Lip Cream – silmän- ja huultenympärysvoide

Pehmentävä ja kosteuttava silmänympärysvoide ikääntymismuutosten ensimerkkien, pienten juonteiden ja turvotusten hoitoon. Hyaluronihappoa
sisältävä voide kosteuttaa silmänympärysihoa tehokkaasti ja auttaa ehkäisemään piileviä tulehduksia kudoksessa, jotka voivat aiheuttaa pitkän aikavälin vahinkoja. Voide aktivoi kudoksen nestekiertoa ja ehkäisee näin turvotuksia ja parantaa silmänympärysihon aineenvaihduntaa. Antioksidanttiset kasviuutteet suojaavat tehokkaasti ihoa vapailta radikaaleilta.

49,00 €/15 ml

Lip Conditioner – korjaava huulihoide

Suojaava ja tehokkaasti kosteuttava huulihoide, joka on täydellinen kuiville, rohtuneille ja halkeileville huulille. Ihoa hoitavat kasviantioksidantit korjaavat huulten ohutta ihoa jokaisella levityskerralla. Tasapainottava jojobaöljy pehmentää, suojaa, kosteuttaa ja korjaa ihoa. Ideaali hoitotuote myös terveen ihon ylläpitämiseksi. Miellyttävän mieto vaniljainen tuoksu.

17,00 €/10 ml

Foundation – kosteuttava ja hoitava meikkivoide

Esse Foundation on tuoksuton ja allergeenivapaa meikkivoide, joka sisältää vain mietoja säilöntäaineita ja probiootteja ja siksi sopii hyvin myös herkälle ja reaktiiviselle iholle. Meikkivoide tukee ihon mikrobiomin toimintaa ja tasapainoa, sekä sisältää myös SPF30 suojakertoimen. Erinomainen tuote erityisesti ikääntyvälle tai iho-ongelmista kärsiville (akne, rosacea, atopia, pod yms.) sekä herkälle ja reaktiiviselle iholle. Meikkivoide tuo iholle tasaista peittävyyttä ja kauniin luonnollisen sävyn. Saatavilla kymmenen eri sävyä vaaleasta tummaan, jotka sopivat täydellisesti eri sävyisille ihoille ja mukautuvat ihon omaan sävyyn mineraalipigmenttien avulla.

67,00 €/30 ml (hyllyssä sävyt 2-5, sävyt 1,6-8 tilattavissa)

ESSE Sunscreen – Aurinkovoide SPF30

Luonnonkosmetiikkasertifioitu fysikaalinen aurinkosuojavoide, joka antaa laajakirjoista suojaa sekä UVA- että UVB-säteille. Sen tuoksuton ja mietoja säilöntäaineita sisältävä koostumus sopii hyvin myös herkkäihoisille. Tuote on nopeasti biohajoava ja eikä vaikuta vahingollisesti valtamerien koralleihin.

44,00 €/30 ml

Kirkastava ja tehokkaasti kosteuttava vitamiininaamio kuivalle ja väsyneelle iholle sekä pigmenttiläiskien hoitoon. Cream mask on suunniteltu ravitsemaan ja tyydyttämään kaikkein kosteusköyhimmänkin ihon tarpeet.
Sisältää runsaasti A, B, C ja E-vitamiineja, jotka todistetusti parantavat ihon kuntoa, vähentävät pigmentaatiota ja auttavat soluja uudistumaan, joten tämä voidenaamio soveltuukin loistavasti auringon aiheuttamien vaurioiden hoitoon.
Vinkki! Käytä pigmenttiläiskien hoitoon kahdesti viikossa. Levitä ohut kerros iholle ja jätä vaikuttamaan yöksi.

65,00 €/50 ml

Cream Mask – kosteuttava ja elvyttävä naamio

Clay Mask – syväpuhdistava savinaamio

Clay mask savinaamio on samanaikaisesti ihoa ravitseva ja syväpuhdistava. Naamion sisältämä kaoliini ja bentoniittisavi imevät iholta epäpuhtauksia ja ympäristöstä sekä ruoka-aineista kertyneitä raskasmetalleja. Oliivinlehtiuute parantaa ihon elastisuutta, virkistää väsynyttä ihoa ja hoitaa mahdollisia tulehduksia. Ravitsevat luomulaatuiset öljyt (kookosöljy, sheavoi, oliiviöljy) ja luomu aloe vera ravitsevat ja rauhoittavat ihoa, ehkäisten samalla naamion kuivattavaa vaikutusta. Clay mask sopii erityisen hyvin pintakuivalle, tukkeutuneelle iholle ehkäisten säännöllisessä käytössä mustapäiden ja tukkeutumien syntyä.

47,00 €/50 ml

Cocoa Exfoliator – antioksidanttinen kaakaokuorinta

Hurmaavan herkullinen ja suklainen kuorintavoide, jonka sisältämät hienot sokerikiteet sulavat iholle kevyesti pyöriteltäessä. Antioksidanttiset manketti- ja marulaöljy sekä kaakao pehmentävät ja kirkastavat ihoa, tehden ihon sileäksi ja kirkastuneeksi. Kuorinta ei kuivata ihoa, vaan jättää kosteutetun ja levollisen tunteen iholle. Säännöllinen käyttö parantaa ihon aineenvaihduntaa ja auttaa vähentämään epäpuhtauksia.

Huom! Vältä kuorimasta ihoa liian usein. Useimmille normaali-ihoisille kuorinta 1-2 kertaa kuukaudessa riittää. Vinkki! Voit levittää kuorinnan ennen saunaan menoa ja antaa sen suojata ihoa löylyn ajan.

47,00 €/50 ml

Microderm Exfoliator – kirkastava savikuorinta

Ylellinen, ihoa kirkastava kuorintavoide on loistotuote herkälle, kuivalle, ohuelle ja ikääntyvälle iholle. Microderm exfoliator kuorintavoiteen hellävaraiset savihiukkaset kirkastavat ja silottavat ihon pintaa. Ihon pintaverenkierto paranee ja kuolleet ihosolut irtoavat iholta hellävaraisesti. Pehmentää ja kirkastaa ihoa kuivattamatta ja ärsyttämättä.
Vinkki! Levitä ennen saunaan menoa iholle ja anna kuorintavoiteen suojata ihoa löylyn ajan.

47,00 €/50 ml

Trial Pack Set – matka-/kokeilupakkaus

Normaalin, sekä- ja rasvaisen ihon pakkaus, sis.:

50ml Gel Cleanser,
30ml Hydrating Mist,
20ml Deep Moisturiser,
12ml Hyaluronic serum

Kuivan ihon pakkaus, sis.:

50ml Cream Cleanser,
30ml Biome Mist
20ml Rich Moisturiser,
12ml Repair Oil

Herkän ihon pakkaus , sis.:

50ml Sensitive Cleanser,
30ml Sensitive Mist,
20ml Hydro Moisturiser,
12ml Protect Oil

Esse vartalonhoitotuotteet

Hand Cream – käsivoide

Nopeasti imeytyvä käsivoide kuivalle iholle, ryppyjen ja pigmenttiläiskien hoitoon.
Essen käsivoiteessa on ihanteellinen koostumus, joka ei jätä käsiä tahmeiksi. Käsivoiteen säännöllinen päivittäinen käyttö ravitsee ja suojaa käsiä sekä hoitaa ja ennaltaehkäisee ikä- ja pigmenttiläiskiä. Tehokas tuote, jossa aktiiviaineina käytetään samoja anti-age-vaikutteisia kallisarvoisia ainesosia kuin Essen kasvohoitotuotteissa. Siksi tämä käsivoide on teholtaan omaa luokkaansa!

23,00 €/50 ml

Body Oil – tasapainottava vartaloöljy

Todellista ravintoa ihollesi! Essen vartaloöljy on ihon tehohoitotuote, joka jättää vartalon ihon samettisen pehmeäksi ilman rasvaista tunnetta. Jojoba-, marula- ja Kalahari melonin öljyt imeytyvät nopeasti sitoen tehokkaasti kosteutta ihoon. Öljyjen sisältämät välttämättömät omega-rasvahapot hoitavat ja suojaavat ihoa ihanteellisesti. Patsulin, laventelin, palmarosan ja katajan eteeriset öljyt tehostavat ihon aineenvaihduntaa ja kiinteyttävät ihoa, tuoden samalla tuotteelle ylellisen, hienostuneen miedon tuoksun.
Huom! Levitä öljy aina hieman kostealle iholle suihkun tai kylvyn jälkeen. Näin öljy tehostaa kosteuden sitoutumista ihoon.

69,00 €/100 ml (kysy saatavuus)

Täyteläinen, runsaasti omega-rasvahappoja sisältävä kosteuttava hoitovoide kuivalle ja erittäin kuivalle iholle.Tehokosteuttava marulaöljy on voimakas antioksidantti, joka suojaa ja parantaa hilseilevää ihoa. Runsas rooibos-pitoisuus suojaa ihoa antioksidanttisesti ja kigelia-puun hedelmistä saatava uute korjaa auringosta johtuvia ihovaurioita. Laadukkaiden öljyjen, antioksidanttisten kasviuutteiden ja ylellisten eteeristen öljyjen yhteisvaikutus tekee tuotteesta todellisen luksus-tuotteen kuivalle iholle.

59,00 €/200 ml

Rich Body Moisturiser – ravitseva vartalovoide