esse kasvohoidot

Ihosi on yhtä yksilöllinen kuin sormenjälkesi. Meidän jokaisen iho on oma ainutlaatuinen mikrobien ja hyödyllisten bakteerien ekosysteemi, meidän oma mikrobiomimme. Ihomme mikrobit ovat kuin elävä panssari, jotka suojaavat sinua tunkeutuvilta patogeeneilta viemällä kaiken niille kelpaavan tilan. Nämä ihosi mikrobit parantavat ihon suojabärriääriä eli ihon oman suojamekanismin toimintaa ja säätelevät ihon puolustusreaktioita.

Nykypäivänä erilaiset iho-ongelmat ovat lisääntyneet kuten akne, rosacea ja atopia, joiden syyksi epäillään mikrobiomimme köyhtymistä. Meidän stressaava elämäntapamme, asuminen kaupunkiympäristössä, yksipuolinen teollinen ruoka, voimakkaat antimikrobiset siivousaineet sekä antibiootit ovat yksipuolistaneet mikrobistoamme merkittävästi ja mm. iho-ongelmat syntyvät, kun jotkut mikrobilajit alkavat hallita elimistöämme yksipuolisesti.

Essen tuotteet ovat kehitetty kaikille ihotyypeille sopiviksi. Ne sisältävät pro-, pre- ja postbiootteja, joilla pyritään siihen, että ihon hyvät mikrobit pysyisivät voitolla. Näitä ainesosia sisältävillä ihonhoitotuotteilla voidaan siis vahvistaa ihon omaa suojakerrosta ja edistää sen kosteustasapainoa, pitää iho terveempänä ja nuorempana.

Käyttämällä probioottisia ihonhoitotuotteita ja varmistamalla, että kaikki ihonhoitotuotteet tukevat ihon tervettä mikrobistoa, voidaan vähentää ihon herkkyyttä merkittävästi sekä hidastaa ikääntymismuutoksia ihossa. Terve ihon mikrobiomi on luonnonmukainen tapa pitää iho nuorekkaana. Terve iho ei ainoastaan näytä paremmalta, mutta myös ikääntyy hitaammin ja kauniisti.

Esse kasvohoidot ovatkin täysin uudenlainen hoitokokemus, jossa ihon omaa mikrobistoa tuetaan uudella ja tehokkaalla tavalla pre- ja probiootia hyväksi käyttäen.Esse kasvohoidot räätälöidään jokaiselle henkilökohtaisesti ottaen huomioon jokaisen ihon yksilölliset hoitotarpeet. Kasvohoidolla voidaan parantaa ihon omaa toimintaa, rauhoittaa ja parantaa stressaantunutta, herkistynyttä ja/tai tulehtunutta ihoa.

Esse kasvohoitojen sisältämät eri ihotyypeille sopivat hieronnat parantavat verenkiertoa, jolloin myös lymfakierto vilkastuu ja kuona-aineet poistuvat kudoksista, mikä vähentää turvotusta. Hieronta myös kiinteyttää ihokudosta tehostamalla kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Kun solut ja kudokset saavat paremmin happea ja ravinteita, ne uusiutuvat nopeammin. Kasvojen hieronta rentouttavaa kasvojen lihaksia tuoden kasvoille hehkua ja levollisuutta. Paras tulos saavutetaan sarjahoidolla sekä hoitoa tukevilla kotihoitotuotteilla.

Etkö tiedä minkä hoidon valitsisit? Ei hätää, kaikki Esse kasvohoidot sopivat kaikille ihotyypeille, sinun tarvitsee vain valita hoidon pituus kuinka kauan haluat viettää aikaa hoidossani. Mitä enemmän on aikaa, sitä enemmän hoitoon sisältyy hierontaa ja tehokkaampia tuotteita.

Kasvohoitoihin voit lisätä myös muita lisäpalveluita kuten ripsien ja kulmien värjäykset.

ESSE EXPRESS kasvohoito 30 MIN

Haluaisitko tutustua Essen tuotteisiin ja hoitoihin? Onko sinulla jokin iho-ongelma johon kaipaisit apua/neuvoja?

Silloin konsultoiva Esse Express kasvohoito on sinun valintasi. Tässä ihoa virkistävässä hoidossa kartoitetaan ihosi kunto ja tarpeet, tehdään hoitosuunnitelma ja annetaan tuote- ja kotihoitosuositukset.

Esse Express on myös loistava valinta, jos haluat pikaisen piristyksen arjen keskelle tai kasvosi kaipaavat freesausta ennen juhlia.

Tämä puolen tunnin kasvohoito sopii kiireisempäänkin aikatauluun. Hoitoon kuuluu pintapuhdistus, kuorinta, naamio ja hoitotuotteet.

ESSE EXPERIENCE KASVOHOITO 75 min

Yksilöllinen Esse Experience kasvohoito räätälöidään ihon sen hetken tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Hoidossa pyritään rauhoittamaan ja parantamaan stressaantunutta ja reaktiivista ihoa, tehostamaan kollageenin tuotantoa, rauhoittamaan tulehdusta ja vahvistamaan omaa suojabärriääriä.

Hoidon sisältämä akupainantakasvohieronta lievittää stressiä ja laukaisee kasvojen alueen jännistystä, vapauttaa energiatukoksia, mikä edistää rentoutumista, ihon tasapainoa ja terveyttä.

Hoidon vaikutusta tehostetaan ampullilla, joka voi olla Bright kirkastusta kaipaavalle, Clarifying epäpuhtaalle, Intensity ikääntyvälle, Hyaluronic kosteutta kaipaavalle sekä rauhoittava ja kosteuttava Hydroboots ampulli herkälle iholle.

Hoitoon laskeudutaan rentoutuksen kautta. Hoito sisältää kasvojen lihasjännitystä vapauttavan TAI rauhoittavan hieronnan TAI ihon mekaanisen puhdistuksen ja akupainannan, Esse tehotuotteiden imeytyksen sekä yhden valitsemasi lisäpalvelun. Vaihtoehdot ovat:

  • Päänahan rentouttava käsittely
  • Käsien hemmotteleva hieronta tai
  • Silmänympärysalueen stimuloiva hieronta.

Täydellinen perusihonhoitoa tukeva kasvohoito!

ESSE PROBIOTIC EXPERIENCE kasvohoito 90 MIN

Esse LProbiotic Experience on kokonaisvaltaisesti rentouttava kasvohoitokokemus.

Hoidossa käytettävä Probiotic-ampulli sisältää 5 miljardia elävää lactobacillus-probioottia/ml. Ampullin elävät probiootit tasapainottavat ihon omaa mikrobikantaa, kosteuttavat ihoa ja tukevat ihon optimaalista toimintaa.

Hoitoon laskeudutaan rentoutuksen kautta. Hoito jatkuu yksilöllisellä probioottisella kasvohoidolla, johon kuuluu: eläviä probiootteja sisältävä tehoampulli, Exclusion naamio, kasvojen akupainanta, kasvojen lihasjännitystä vapauttava tai rauhoittava hieronta sekä tarvittaessa ihon mekaaninen puhdistus. Hoito voidaan myös räätälöidä käyttämällä erilaisia hoitotyökaluja kuten Gua Sha kiviä, Jade Rolleria tai kasvoimukuppeja. Kasvohoitoon sisältyy yksi valitsemasi lisäpalvelu. Vaihtoehdot ovat:

  • Päänahan rentouttava käsittely
  • Käsien hemmotteleva hieronta
  • Silmänympärysalueen stimuloiva hieronta tai
  • Jalkojen virkistävä hieronta

Tämä solujen toimintaa tehostava kasvohoito parantaa välittömästi ihon terveyttä samalla kirkastaen ihon sävyä ja vahvistaen ihon rakennetta uraauurtavien probioottisten aktiivisten aineiden ja eri ihotyypeille räätälöydyn kasvohieronnan avulla.

Elämyksellinen hemmotteluhetki arjen keskelle!

ULTIMATE ESSE EXPERIENCE KASVOHOITO 120 min

Ylellinen ja kokonaisvaltaisesti rentouttava kasvohoitokokemus päästä varpaisiin on todellinen All Inclusive -hoito .

Hoitoon laskeudutaan puhdistavalla jalkakylvyllä ja hartioiden sekä pään rentouttavalla käsittelyllä. Hoito jatkuu jalkapohjien kuorinnalla ja hieronnalla, yksilöllisellä probioottisella kasvohoidolla, joka sisältää mekaanisen puhdistuksen tarvittaessa, tehoampullin imeytyksen, kasvojen akupainannan, stimuloivan silmänympäryshieronnan sekä lihasjännitystä vapauttavan tai rauhoittavan hieronnan.

Ah, ultimaattinen rentoutus kasvoille, keholle ja mielelle! Hoidon jälkeen olo on samanaikaisesti virkistynyt ja rentoutunut.