palvelut

hoitoihin valmistautuminen

Voit tulla hoitoihini sellaisena kuin olet. Voit tulla hoitoon, jos sinulla on jokin erityinen iho-ongelma tai vain nauttimaan ja rentoutumaan antamalla itsellesi hetki aikaa hengähtää ja hiljentyä.

Hoitovalikoimaani kuuluu erilaisia kasvohoitoja kuten Esse kasvohoidot, Yin Your Skin Pro gua sha hoidot sekä Led-valohoidot, erilaisia hemmottelevia käsi- ja jalkahoitoja, sekä muita hyvinvointipalveluita, ripsien ja kulmien värjäykset.

Hoidoissani olen keskittynyt kokonaisvaltaiseen ja elämykselliseen ihonhoitoon probioottisella Esse Skincare ihonhoitosarjalla. Olen erikoistunut erityisesti herkän ihon ongelmiin ja ihon oman mikrobiomin tukemiseen, joka vähentää ihon herkkyyttä merkittävästi sekä hidastaa ikääntymismuutoksia ihossa. Räätälöin jokaisen hoidon aina sinun ihosi tarpeiden mukaan.

Hoitoihin voi varata myös lisäpalveluita, kuten kulmien värjäyksen. Suosittelen tutustumaan hoitoihin ja valmistautumisohjeisiin ennen hoitoon saapumista. Jokaisen hoidon kuvauksen näet Palvelut-välilehden alta olevista palvelukuvauksista sekä ajanvarauksesta.

Huomaathan, että käytän hoidoissa erilaisia öljyjä ja muita tuotteita, jotka voivat sotkea vaatteita, joten varauduthan siihen sopivalla vaatetuksella. Hoidon ajaksi on hyvä ottaa pois silmälasit, kaulakorut ja korvakorut, jos mahdollista. Varauduthan myös siihen, että kampauksesi voi sotkeutua hoidon aikana.

Hoidon aikana saat nukahtaa ja niin monille asiakkaistani käykin. Hoidon lopuksi herättelen sinut lempeästi ja saat vielä hetken rentoutua hoitopöydällä peitteen alla nauttien virkistävää juomaa.

Koska olosi voi etenkin pitkien hoitojen jälkeen olla rentoutunut ja euforinen, suosittelen sinua varaamaan itsellesi aikaa palautumiseen esimerkiksi ulkoilemalla ja juomaan vettä lämmintä sekä välttämään saunaa ja alkoholia samalle päivää.

HOIDON SOVELTUVUUS

Hoidot soveltuvat pääasiallisesti kaikille. Mikäli epäilet soveltuuko jokin hoito/hieronta sinulle, tulee hoidon soveltuvuus aina varmistaa hoitavalta lääkäriltä. Hoitoja ei tehdä flunssan, kuumeen, infektion tai antibioottikuurin aikana eikä akuutin syövän, sädehoitojen tai kemoterapian aikana. Hoitoja on syytä välttää myös silloin, jos kärsii sydämen tai munuaisten vajaatoiminnasta tai on nauttinut alkoholia tai käyttänyt muita huumausaineita. Raskaana oleville tai imettäville äideille hieronnat tehdään ilman eteerisiä öljyjä.

Hoidon jälkeen olo saattaa olla väsynyt ja/tai tulla ohimenevää päänsärkyä, huimausta tai huonoa oloa kuten kaikissa hierontahoidoissa. Tämä johtuu jännityksen purkautumisesta ja kuona-aineiden lähtemisestä liikkeelle.