hyvinvointihoidot

Hemmotteluhoito päästä varpaisiin 110 min

Täydellistä ja rentouttavaa hemmottelua koko keholle.

Tässä hoidossa on yhdistettynä lempeällä tavalla kuivaharjaus, kuumakivi- ja aromahieronta, kasvo- ja jalkahieronta. Hoidossa käsitellään pehmeästi ja lempeästi koko keho, kasvot ja pää aloittaen kuivaharjauksella. Hieronnassa käyttetään lämpimiä kiviä auttamaan lihasten rentoutuksessa. Hoito päätetään rentouttavaan jalkahierontaan. Hoito voidaan tehdä myös ilman eteerisiä öljyjä.

Hoidon aikana lämpö edesauttaa sinua pääsemään ihanan rentoutuneeseen tilaan, joka harmonisoi ja tasapainottaa mielialaa. Erityisen ihana hoito kylmään kauteen. Anna kehon levätä ja mielen rauhoittua! Varaa hoito tästä.

Hieronnat

Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa, parantaa aineenvaihduntaa, rentouttaa lihaksistoa ja lievittää lihaskipuja.

Kosmetologin tekemä hieronta on kevyempää ja rentouttavampaa kohdistuen kehon pinnallisten lihasten huoltoon. Rentouttava hieronta auttaa kehoa palautumaan arjen rasituksista.

Kuumakivihieronta

Ylellisessä ja rentouttavassa kuumakivihieronnassa hierotaan käsiteltävä alue lempeästi lämpimillä basalttikivillä.

Kuumakivihieronnassa käytettävät basalttikivet ovat tulivuoren purkauksista muodostuneita laavakiviä, jotka varastoivat hyvin lämpöä. Noin 55 asteiseksi lämmitetyt kivet tuntuvat mukavalta, kun ne liukuvat öljytyllä iholla todella pehmeästi ja kevyesti.

Kuumakivihieronta tuntuu miellyttävältä ja kivuttomalta, mutta vaikutukset voivat olla käsin tehtävää hierontaa tehokkaammat. Hieronta saa aikaan syvän rentoutumisen koko kehoon joka rauhoittaa ja rentouttaa mieltä sekä laukaisee tehokkaasti lihasjännityksiä ja stressiä.

Kuumakivihieronta vilkastuttaa aineenvaihduntaa, parantaa verenkiertoa ja lisäksi basalttikivien mineraalit hoitavat ja ravitsevat ihoa, jolloin ihosta tulee tasaisemman ja terveemmän näköinen.

Kuumakivihieronta on todella miellyttävän tuntuinen ja kokonaisvaltainen hoito, jossa lämmöllä ja kosketuksella on endorfiineja vapauttava vaikutus.

Kuumakivihieronta sopii kaikille, joille myös perinteinen hieronta sopii. Mutta, jos sinulla on jokin sairaus tai muuten hoidon soveltuvuus mietityttää, tarkista lääkäriltäsi erilaisten hierontojen soveltuvuus sinulle. Kuumakivihieronta on täydellinen rentoutushoito ja loistava lahjakorttihoito

Aromahieronta

Aromaterapeuttinen rentouttava hieronta on kevyempää kuin klassinen hieronta, jossa käsitellään pehmein sively- ja lymfahierontaottein lempeästi käsiteltävä alue. Hierontaöljy sekoitetaan yksilöllisesti luomulaatuisista eteerisistä öljyistä ja pohjaöljyistä.

Aromahieronnan teho perustuu eteeristen öljyjen vaikutukseen imeytyä joko ihon tai hengitysteiden kautta verenkiertoon. Ne vaikuttavat myös hajuaistin kautta keskushermostoon ja limbiseen järjestelmään, joka säätelee autonomisen hermoston toimintaa ja tunteita. Eteeristen öljyjen ominaisuudet ja käyttöalueet riippuvat niiden kemiallisesta koostumuksesta ja jokainen tuoksu vaikuttaa meidän kehoomme eri tavalla. Ne voivat mm. lievittää kipua, poistaa nesteitä, kohottaa mielialaa ja rentouttaa, tehostaa aineenvaihduntaa, elvyttää hormonitoimintaa ja verenkiertoa, tasapainottaa ja voimistaa elimistöä ja virkistää. Eteerisiä öljyjä voi käyttää aromahieronnassa yksittäin tai tuoksusekoituksena.

Aromahieronta sopii erityisesti sinulle, jos tunnet itsesi uupuneeksi ja kireäksi. Tämä on myös loistava hoito sinulle, jos vain kaipaat irtiottoa arjesta ja itsesi hemmottelua. Aromahieronta rentouttaa uupunutta ja jännittynyttä kehoa tuoksuilla, jota lempeä kosketus voimistaa. Kosketus ja tuoksut avaavat meissä tunne- ja muistijälkiä ja näin rentoutuminen menee syvälle ihmisen aistijärjestelmiin. Hoidon jälkeen sinulla on ihanan levollinen ja kevyt hyvä olo. Eteeriset öljyt poistuvat elimistöstämme 8-24 tunnin kuluessa hoidon päättymisestä. Raskaana oleville tai imettäville äideille hieronnat tehdään ilman eteerisiä öljyjä.

Hierontojen ajanvaraus

Ajanvarauksessa on valittavana 35-105 minuutin mittaisia hierontoja. Jos haluat lisätä hierontaan aromaterapian tai kuumakivien lämmön, voit valita sen lisäpalveluista. Perushieronnan voit maksaa epassilla.

Brain Relief® –rentoutushoito 50 min

Keskeisimpänä tavoitteena Brain Relief-hoidossa on syvä rentoutuminen. Tämä tapahtuu aktivoimalla mielihyvää ja rauhoittumista edistävien välittäjäaineiden kuten oksitosiinin tuotantoa kehossa täsmäkosketuksen avulla ja samanaikaisesti vähennetään stressihormoni kortisolin tasoa. Hoidossa käsitellään musiikin tahdissa pehmeästi koskettaen pää, kasvot, korvat, hartiat, kädet ja jalat. Hoito tehdään vaatteet päällä hoitopöydällä selinmakuulla. Hoito parantaa myös hapensaantia ja aktivoi hermoratoja erityisesti päässä ja raajoissa.

Tärkeä huomio on, että Brain Relief -hoidon välilliset, syvärentoutumisen aiheuttamat hyödyt ovat hyvin yksilöllisiä ja kulloisestakin elämäntilanteesta riippuvaisia. Hoito ei siis lupaa itsessään mitään vaivojen tai sairauksien paranemista tai lievittymistä. Syvä rentoutuminen hoidon aikana on kuitenkin yhteistä kaikille hoidettaville. Tämän ansiosta on saavutettu esimerkiksi esiintymisjännityksen vähentymistä, levottomien jalkojen oireiden lieventymistä ja ajatusten selkeytymistä. Pysyvämpään helpotukseen voi tarvita kolmen hoidon sarjan. Varaa oma rentoutushetki tästä.

Intialainen päähieronta

Hoitona päähieronta on arkielämän stressiä lievittävä ja koko kehoa rentouttava. Päähieronta tuo helpotusta särkeviin ja jäykkiin niska- ja hartiaseudun lihaksiin. Yksinkertaisessa ja rauhoittavassa hieronnassa käsitellään pään lisäksi yläselkä, niska-hartiaseutu kasvot ja korvanlehdet.

Intialainen päähieronta perustuu vuosituhansia vanhaan intialaiseen lääketieteelliseen järjestelmään ayurvedaan. Hoidossa käytetään intialaisen perimätiedon mukaan tietämystä meridiaaneista, akupisteistä, heijasteista ja chakroista. Intialainen päähieronta on kosketusterapiaa, jossa hoidetaan sekä fyysistä, mentaalista että henkistä kehoa.

Hoidon teho perustuu aineenvaihdunnan ja verenkierron lisääntymiseen, mielihyvähormonin erittymiseen ja kehon sekä mielen rentoutumiseen. Hieronnalla voi vaikuttaa myös unen laatuun, hiusten kasvuun, keskittymiskyvyn parantumiseen, stressioireisiin, jännitykseen ja migreeniin. Hoidossa ei pyritä avaamaan lihasjumeja, vaan rentouttaa kehoa ja sitä kautta laukaista pää ja hartiaseudun jännityksiä.

Päähieronta tarjoaa sinulle tilaisuuden uppoutua rentouttavaan hetkeen ja palauttaa tasapainoa kehollesi. Hoidon jälkeen sinulla on miellyttävä ja rentoutunut olo.

Intialainen päähieronta 40 min

Tehdään mukavasti hoitopedillä maaten. Hoidossa käytetään laadukasta hierontaöljyä sekä halutessasi eteerisiä öljyjä. Öljyä voidaan levittää myös hiuksiin, jolloin suosittelen varaamaan mukaan sopivan päähineen, sillä hoitolassani ei ole mahdollisuutta pestä öljyjä hiuksista. Varaa oma aikasi tästä.

Intialainen päähieronta 25 min

Päähieronta 25 minuuttia tehdään istuen vaatteiden päältä. Varaa oma aikasi tästä.