hemmotteluhoidot

Autuutta keholle -kokovartalohoito

Rentouttava ja uudistava vartalohoito, josta jää hyvä olo kehoon pitkäksi aikaa.

Keholle tehdään energisoiva kuivaharjaus, jonka jälkeen seuraa koko kehon rentouttava hieronta. Hieronnassa käytetään osittan kuumia kiviä, jotka auttavat lihaksia rentoutumaan sekä kosteuden imeytymistä ihoon. Kasvoille tehdään ihon pintapuhdistus sekä hieronta. Hoito päätetään rentouttavaan päähierontaan. Hoito puhdistaa, nopeuttaa lymfakiertoa, tasapainottaa sekä virkistää ihanasti kehon ja mielen.

Anna kehon levätä ja mielen rauhoittua!

Laavakivien kosketus

Ylellisen rentouttavassa hemmotteluhetkessä käsitellään koko keho lempeästi lämpimillä basalttikivillä.

Kuumakivihieronnassa käytettävät basalttikivet ovat tulivuoren purkauksista muodostuneita laavakiviä, jotka varastoivat hyvin lämpöä. Noin 55 asteiseksi lämmitetyt kivet tuntuvat mukavalta, kun ne liukuvat öljytyllä iholla todella pehmeästi ja kevyesti.

Kuumakivihieronta tuntuu miellyttävältä ja kivuttomalta, mutta vaikutukset voivat olla käsin tehtävää hierontaa tehokkaammat. Hieronta saa aikaan syvän rentoutumisen koko kehoon joka rauhoittaa ja rentouttaa mieltä sekä laukaisee tehokkaasti lihasjännityksiä ja stressiä.

Kuumakivihieronta vilkastuttaa aineenvaihduntaa, parantaa verenkiertoa ja lisäksi basalttikivien mineraalit hoitavat ja ravitsevat ihoa, jolloin ihosta tulee tasaisemman ja terveemmän näköinen.

Kuumakivihieronta on todella miellyttävän tuntuinen ja kokonaisvaltainen hoito, jossa lämmöllä ja kosketuksella on endorfiineja vapauttava vaikutus.

Kuumakivihieronta sopii kaikille, joille myös perinteinen hieronta sopii. Mutta, jos sinulla on jokin sairaus tai muuten hoidon soveltuvuus mietityttää, tarkista lääkäriltäsi erilaisten hierontojen soveltuvuus sinulle. Kuumakivihieronta on täydellinen rentoutushoito ja loistava lahjakorttihoito.

HETKEN HILJAISUUS - AROMAHIERONTA

Hetken hiljaisuus on aromaterapeuttinen rentouttava kokovartalohieronta, joka on kevyempää kuin klassinen hieronta ja, jossa käsitellään pehmein sively- ja lymfahierontaottein lempeästi koko vartalo, jalkapohjat, pää ja kasvot. Hierontaöljy sekoitetaan yksilöllisesti luomulaatuisista eteerisistä öljyistä ja pohjaöljyistä.

Aromahieronnan teho perustuu eteeristen öljyjen vaikutukseen imeytyä joko ihon tai hengitysteiden kautta verenkiertoon. Ne vaikuttavat myös hajuaistin kautta keskushermostoon ja limbiseen järjestelmään, joka säätelee autonomisen hermoston toimintaa ja tunteita. Eteeristen öljyjen ominaisuudet ja käyttöalueet riippuvat niiden kemiallisesta koostumuksesta ja jokainen tuoksu vaikuttaa meidän kehoomme eri tavalla. Ne voivat mm. lievittää kipua, poistaa nesteitä, kohottaa mielialaa ja rentouttaa, tehostaa aineenvaihduntaa, elvyttää hormonitoimintaa ja verenkiertoa, tasapainottaa ja voimistaa elimistöä ja virkistää. Eteerisiä öljyjä voi käyttää aromahieronnassa yksittäin tai tuoksusekoituksena.

Tämä hoito on erityisesti sinulle, jos tunnet itsesi uupuneeksi ja olet kireä päästä varpaisiin. Tämä on myös loistava hoito sinulle, jos vain kaipaat irtiottoa arjesta ja itsesi hemmottelua. Tämä hoito rentouttaa uupunutta ja jännittynyttä kehoa tuoksuilla, jota lempeä kosketus voimistaa. Kosketus ja tuoksut avaavat meissä tunne- ja muistijälkiä ja näin rentoutuminen menee syvälle ihmisen aistijärjestelmiin. Hoidon jälkeen sinulla on ihanan levollinen ja kevyt hyvä olo. Eteeriset öljyt poistuvat elimistöstämme 8-24 tunnin kuluessa hoidon päättymisestä. Raskaana oleville tai imettäville äideille hieronta tehdään ilman eteerisiä öljyjä.

Brain Relief® –rentoutushoito

Keskeisimpänä tavoitteena Brain Relief-hoidossa on syvä rentoutuminen. Tämä tapahtuu aktivoimalla mielihyvää ja rauhoittumista edistävien välittäjäaineiden kuten oksitosiinin tuotantoa kehossa täsmäkosketuksen avulla ja samanaikaisesti vähennetään stressihormoni kortisolin tasoa. Hoidossa käsitellään musiikin tahdissa pehmeästi koskettaen pää, kasvot, korvat, hartiat, kädet ja jalat. Hoito tehdään vaatteet päällä hoitopöydällä selinmakuulla. Hoito parantaa myös hapensaantia ja aktivoi hermoratoja erityisesti päässä ja raajoissa.

Tärkeä huomio on, että Brain Relief -hoidon välilliset, syvärentoutumisen aiheuttamat hyödyt ovat hyvin yksilöllisiä ja kulloisestakin elämäntilanteesta riippuvaisia. Hoito ei siis lupaa itsessään mitään vaivojen tai sairauksien paranemista tai lievittymistä. Syvä rentoutuminen hoidon aikana on kuitenkin yhteistä kaikille hoidettaville. Tämän ansiosta on saavutettu esimerkiksi esiintymisjännityksen vähentymistä, levottomien jalkojen oireiden lieventymistä ja ajatusten selkeytymistä. Pysyvämpään helpotukseen voi tarvita kolmen hoidon sarjan.

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

Hoitona tämä on arkielämän stressiä lievittävä ja koko kehoa rentouttava. Intialainen päähieronta tuo helpotusta särkeviin ja jäykkiin niska- ja hartiaseudun lihaksiin. Yksinkertaisessa ja rauhoittavassa hieronnassa käsitellään pään lisäksi yläselkä, niska-hartiaseutu kasvot ja korvanlehdet.

Intialainen päähieronta perustuu vuosituhansia vanhaan intialaiseen lääketieteelliseen järjestelmään ayurvedaan. Hoidossa käytetään intialaisen perimätiedon mukaan tietämystä meridiaaneista, akupisteistä, heijasteista ja chakroista. Intialainen päähieronta on kosketusterapiaa, jossa hoidetaan sekä fyysistä, mentaalista että henkistä kehoa.

Hoidon teho perustuu aineenvaihdunnan ja verenkierron lisääntymiseen, mielihyvähormonin erittymiseen ja kehon sekä mielen rentoutumiseen. Hieronnalla voi vaikuttaa myös unen laatuun, hiusten kasvuun, keskittymiskyvyn parantumiseen, stressioireisiin, jännitykseen ja migreeniin. Hoidossa ei pyritä avaamaan lihasjumeja, vaan rentouttaa kehoa ja sitä kautta laukaista pää ja hartiaseudun jännityksiä. Hoidon jälkeen sinulla on miellyttävä ja rentoutunut olo.

LEMPEÄ KOSKETUS -STRESSINPOISTOHIERONTA

Tämä hoito on erityisesti suunnittelu hoitamaan kehoa ja mieltä. Hoidon tarkoituksena on tarjota sinulle hetki aikaa, jolloin voit hiljentyä, kokea ja tuntea, aikaa sinulle.

Tämä hoito tasapainottaa autonomisen hermoston toimintaa, lisää aineenvaihduntaa sekä rentouttaa lihaksia. Kun keho rauhoittuu, henkinen kuormitus vähenee. Tässä hoidossa hieronta on kevyttä ja siinä käytetään stressiä lievittäviä eteerisiä öljyjä (voidaan tehdä myös ilman eteerisiä öljyjä). Sisältää hieronnan koko selälle, hartioille ja niskalle sekä pään hieronnan.