Candying sokerointi

SCANDINAVIAN SKIN CANDY

Scandinavian Skin Candy on kotimainen brändi, joka sai alkunsa halusta tarjota ammattilaisille laadukas ja luonnollinen karvanpoistomenetelmä. Karvanpoistomassoissa on hyvin korkea sokeripitoisuus, joka estää bakteerien kasvamisen massoissa. Xylitolin myötä massat sisältävät sokerialkoholeja, jotka tekevät tuotteistamme kosteuttavampia ja antibakteerisia.

Candying onkin hellävarainen ja tehokas kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä. Sokeri on ihoystävällinen, vesiliukoinen ja turvallinen tapa poistaa ihokarvoja. Sokeri on puhdas ja 100% luonnollinen tuote, joka sisältää vain glukoosia, fruktoosia, xylitolia ja vettä, eikä sitä ole testattu eläimillä.

Candyingilla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko, joten se on myös erinomainen vartalokuorinta ja se saa ihon tuntumaan silkin pehmeältä.

Candyingissä karvat poistetaan myötäkarvaan, joka vähentää katkenneita karvoja. Kun karvat eivät katkeile vaan lähtevät juurineen, iho pysyy sileämpänä pidempään. Näin myös minimoidaan epämiellyttävien sisäänkasvaneiden karvojen syntymistä. Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, siksi sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta. Sokeroinnilla voidaan vähentää pysyvästi karvoitusta. Säännöllisellä sokeroinnilla karvankasvu pikkuhiljaa hidastuu, karva pehmenee ja esiin kasvava karva tuntuu hennommalta.

Kiputuntemus on aina yksilöllinen, mutta toki karvan irtoaminen juurineen hieman tuntuu. Karvanpoisto tehdäänkin aina niin nopeasti ja kivuttomasti kuin se vain on mahdollista. Sokeroinnin jälkeen iho ei jää millään tavalla helläksi tai araksi. Pitkäaikaisessa ja säännöllisessä sokeroinnissa ihokarva muuntuu hentoiseksi ja harvaksi niin, että toimenpide muuttuu lopulta lähes kivuttomaksi.Candying on hellävarainen ja tehokas kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.

Ennen sokerointia

 • Karvojen ihanteellinen pituus on 0.5 cm tai yli, jolloin karvassa on tarpeeksi tarttumapinta-alaa, ja näin se irtoaa kertarepäisyllä – liian lyhyttä karvaa ei voi sokeroida täydellisesti. Yleensä sopiva aika ensimmäiseen sokerointiin tullessa on ~3-4 viikkoa sheivaamisesta. Karva ei voi olla liian pitkä sokerointiin tultaessa, tarvittaessa karvaa lyhennetään. Nyrkkisääntönä voitaisiin sanoa, että mieluummin pitkä kuin lyhyt karva, sillä pitkästä saa helposti lyhyemmän, mutta tyhjästä on paha nyhjästä!
 • Kuori iho 2-3 pv ennen sokerointia ja kosteuta iho hyvin.
 • Älä käytä kosteusvoidetta tai iho-öljyä sokerointipäivänä.

Sokeroinnin kontraindikaatiot

Candying on erittäin turvallinen karvojenpoistomenetelmä, mutta en suosittele sinulle sokerointia, jos
 • Ihosi on rikkoutunut, vaurioitunut tai infektoitunut (erityisesti, jos on jokin tarttuva ihotauti tai Herpes tai syylä).
 • Ihoasi on juuri käsitelty (kuorinnat, laser) tai sinulla on leikkaus-ja säärihaava tai on muita ihomuutoksia tai sinulla on uusia arpia hoidettavalla auleella. Arven tulisi antaa parantua ennen sokerointia.
 • Ihosi on auringonpolttama sokeroitavalta alueelta.
 • Sinulla on ihoa kuivattava tai herkistävä lääkitys (Retin-A -lääkitys , Retinol-hoito tai -lääkitys tai Roacutan-lääkitys).
 • Sinulla on paperinohut iho tai atoopikon kuivia ihoalueita.
 • Sinulla on jokin krooninen sairaus, joka huonossa tasapainossa (diabetes, sydämen vajaatoiminta, psoriasis).

Sokeroinnin jälkeen

 • Ensimmäisten sokerointi kertojen jälkeen iho voi punoittaa voimakkaasti, mutta rauhoittuu jo samana päivänä. Tarvittaessa voit ottaa allergialääkkeen kutinaan.
 • Vältä saunaa, urheilua (hikoilua) ja aurinkoa (solarium) 12 tuntia sekä suojaa iho auringolta seuraavana päivänä.
 • Jos sinulta on poistettu kainalokarvat, vältä antiperspirantin käyttöä 12 tuntia.
 • Jos sinulta on poistettu kasvokarvoja, vältä tukkivia meikkiaineita 12 tuntia.
 • Ihoa ei saa raapia tai hangata hoidon jälkeen ja vältä tiukkoja, hankaavia vaatteita heti hoidon jälkeen.
 • Muista kuoria ja kosteuttaa ihoasi säännöllisesti. Näin estetään tehokkaasti sisäänkasvaneet karvat.