hoidot

HOITOIHIN VALMISTAUTUMINEN

Koska osa hoidoista on hyvinkin rentouttavia, olen varannut sinulle hieman aikaa "heräämiseen" hoidon jälkeen, joten hoidot kestää hiukan pidempään kuin mitä
ajanvarauskalenterissa on hoidon kestoksi ilmoitettu.

Käytän hoidoissa erilaisia öljyjä ja muita tuotteita, jotka voivat sotkea vaatteita, joten varauduthan siihen sopivalla vaatetuksella. Hoidon ajaksi on hyvä ottaa pois silmälasit, kaulakorut ja korvakorut, jos mahdollista. Varauduthan myös siihen, että kampauksesi voi sotkeutua hoidon aikana.

HOIDON SOVELTUVUUS

Mikäli epäilet soveltuuko hoito/hieronta sinulle, tulee hoidon soveltuvuus aina varmistaa hoitavalta lääkäriltä. Hoidot soveltuvat pääasiallisesti kaikille, mutta hoitoja ei tehdä sädehoitojen tai kemoterapian aikana, eikä myöskään kuumeen, flunssan, infektion tai antibioottikuurin aikana. Hoitoja on syytä välttää myös silloin, jos kärsii sydämen tai munuaisten vajaatoiminnasta tai on nauttinut alkoholia tai käyttänyt muita huumausaineita. Raskaana oleville tai imettäville äideille hieronnat tehdään ilman eteerisiä öljyjä.Hoidon jälkeen olo saattaa olla väsynyt tai tulla ohimenevää päänsärkyä, huimausta tai huonoa oloa kuten kaikissa hierontahoidoissa. Tämä johtuu jännityksen purkautumisesta ja kuona-aineiden lähtemisestä liikkeelle. Olo paranee veden juomisella ja raittiilla ulkoilmalla sekä välttämällä saunaa ja alkoholia samalle päivää.