ERILAISET HEMMOTTELU- JA VARTALOHOIDOT

ESSE body & face DETOX puhdistava vartalohoito
135 €
Kehoa puhdistava ja lymfa-aineenvaihduntaa tehostava kokonaisvaltainen hoito kasvoille ja vartalolle. Sisältää vartalon kuorinnan, DETOX-naamion ja rentouttavan kosmeettisen kokovartalohieronnan, sekä lisäksi kasvojen pintapuhdistuksen, kuorinnan ja antioksidanttisen kasvohieronnan. Hoidon kesto noin 110 minuuttia.
ESSE ANTI-CELLULITE & LIFTING kiinteyttävä vartalohoito
113 €
Hoito voidaan tehdä koko vartalolle, jolloin vaikutus on ihoa kiinteyttävä tai vartalon ongelma-alueille, jolloin hoidossa keskitytään kudoksen rasva-aineenvaihdunnan vilkastuttamiseen. Sisältää aktivoivan vartalokuorinnan, antioksidanttisen kaakaonaamion ja aineenvaihduntaa vilkastuttavan kokovartalohieronnan, sekä lisäksi kasvojen pintapuhdistuksen, kuorinnan ja hieronnan. Hoidon kesto noin 90 minuuttia.
Suklaahemmottelu
94 €

Rentouttava ja rauhoittava, koko kehon suklaahieronta tehdään ihanalla, lämpimällä suklaahierontavoiteella , joka on itse valmistettua ja luomu-laatuista, laajoin ja pehmein hierontaliikkein. Tämä hoito sopii erityisen hyvin stressiin ja uupumukseen nostaen serotoniini- ja endorfiinitasoa. Suklaahieronta sopii jokaiselle hemmottelevaksi arjen katkaisijaksi. Hoitoon sisältyy myös kuorinta koko vartalolle. Hoidon kesto noin 80 minuuttia.

Aromaterapeuttinen kokovartalohieronta
85 €
Aromaterapeuttinen rentouttava kokovartalohieronta, jossa käsitellään lempeästi lymfaattisin sivelivin ottein koko keho, pää ja kasvot. Hierontaöljy sekoitetaan yksilöllisesti luomulaatuisista eteerisistä öljyistä ja pohjaöljyistä. Hoidon kesto noin 70 minuuttia (voidaan tehdä myös lyhyempänä osakehon hoitona).
Kaé Oriental Hamam vartalohoito
82 €

Tämä ranskalaisella luonnonkosmetiikkasarja Kaélla tehty hoito yhdistää ranskalaisen luksusihonhoidon ja ikiaikaiset arabinaisten kauneusrituaalit tarjoten virkistävän, puhdistavan ja ravitsevan hoidon koko vartalolle. Hoito sisältää vartalon kuorinnan, öljyhieronnan ja selän savihauteen. Hoitoa suositellaan erityisesti ennen aurinkokautta. Hoidon kesto noin 60 minuuttia.

Rentouttava päähieronta
35 €
Päähieronta on hoitona arkielämän stressiä lievittävä ja koko kehoa rentouttava hoito, joka tuo helpotusta särkeviin sekä jäykkiin niska- ja hartiaseudun lihaksiin. Yksinkertaisess ja rauhoittavassa hieronnassa käsitellään niska-hartiaseutu, käsivarret, pään alue sekä korvalehdet. Tämä rentouttava, virkistävä sekä ajatukset kirkastuttava hoito tehdään öljyllä tai ilman. Hoidon kesto noin 30 minuuttia.
Selän ihonpuhdistus
68 €
Selän epäpuhtauksiin keskittyvä hoito. Hoito sisältää selän alueelle alkupuhdistuksen ja kuorinnan, höyrytyksen, epäpuhtauksien poiston mekaanisesti, puhdistavan naamion ja hoitovoiteen. Hoidon kesto noin 50 minuuttia.