ERILAISET HEMMOTTELU- JA VARTALOHOIDOT

Selän ihonpuhdistus
65 €
Selän epäpuhtauksiin keskittyvä hoito. Hoito sisältää selän alueelle alkupuhdistuksen ja kuorinnan, höyrytyksen, epäpuhtauksien poiston mekaanisesti, puhdistavan naamion ja hoitovoiteen. Hoidon kesto noin 60 minuuttia.
Kokonaisvaltainen ESSE body & skin detox vartalohoito
125 €
Kehoa puhdistava ja lymfa-aineenvaihduntaa tehostava kokonaisvaltainen hoito kasvoille ja vartalolle. Sisältää vartalon kuorinnan, DETOX-naamion ja rentouttavan kosmeettisen kokovartalohieronnan, sekä lisäksi kasvojen pintapuhdistuksen, kuorinnan ja antioksidanttisen kasvohieronnan. Hoidon kesto noin 120 minuuttia.
Kiinteyttävä ESSE anti-cellulite / anti-age body vartalohoito
113 €
Hoito voidaan tehdä koko vartalolle, jolloin vaikutus on ihoa kiinteyttävä tai vartalon ongelma-alueille, jolloin hoidossa keskitytään kudoksen rasva-aineenvaihdunnan vilkastuttamiseen. Sisältää aktivoivan vartalokuorinnan, antioksidanttisen kaakaonaamion ja aineenvaihduntaa vilkastuttavan kokovartalohieronnan, sekä lisäksi kasvojen pintapuhdistuksen, kuorinnan ja hieronnan. Hoidon kesto noin 105 minuuttia.
Rentouttava kokovartalohieronta
88 €
Hoito syväkosteuttaa ihoa. Sisältää kokokehon kuivaharjauksen ja kosmeettisen rentouttavan kokovartalohieronnan, jossa käsitellään lempeästi koko keho, pää ja kasvot. Hierontaöljy/-voide valitaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Hoidon kesto noin 90 minuuttia
Rentouttava päähieronta
35 / 48 €
Päähieronta on hoitona arkielämän stressiä lievittävä ja koko kehoa rentouttava hoito, joka tuo helpotusta särkeviin sekä jäykkiin niska- ja hartiaseudun lihaksiin. Yksinkertaisess ja rauhoittavassa hieronnassa käsitellään niska-hartiaseutu, käsivarret, pään alue sekä korvalehdet. Tämä rentouttava, virkistävä sekä ajatukset kirkastuttava hoito tehdään öljyllä tai ilman. Hoidon kesto noin 30 / 45 minuuttia.
Suklaahemmottelu
94 €

Rentouttava ja rauhoittava, koko kehon suklaahieronta tehdään ihanalla, lämpimällä suklaahierontavoiteella laajoin ja pehmein hierontaliikkein. Tämä hoito sopii erityisen hyvin stressiin ja uupumukseen nostaen serotoniini- ja endorfiinitasoa. Suklaahieronta sopii jokaiselle hemmottelevaksi arjen katkaisijaksi. Hoitoon sisältyy kuivaharjaus. Hoidon kesto noin 90 minuuttia.