ERILAISET HEMMOTTELU- JA VARTALOHOIDOT


Selän ihonpuhdistus
63 €
Selän epäpuhtauksiin keskittyvä hoito. Hoito sisältää selän alueelle alkupuhdistuksen ja kuorinnan, höyrytyksen, epäpuhtauksien poiston mekaanisesti, puhdistavan naamion ja hoitovoiteen. Hoidon kesto noin 60 minuuttia.
Kokonaisvaltainen ESSE body & skin detox vartalohoito
128 €
Kehoa puhdistava ja lymfa-aineenvaihduntaa tehostava kokonaisvaltainen hoito kasvoille ja vartalolle. Sisältää vartalon kuorinnan, DETOX-naamion ja rentouttavan kosmeettisen kokovartalohieronnan, sekä lisäksi kasvojen pintapuhdistuksen, kuorinnan ja antioksidanttisen kasvohieronnan. Hoidon kesto noin 120 minuuttia.
Kiinteyttävä ESSE anti-cellulite / anti-age body vartalohoito
113 €
Hoito voidaan tehdä koko vartalolle, jolloin vaikutus on ihoa kiinteyttävä tai vartalon ongelma-alueille, jolloin hoidossa keskitytään kudoksen rasva-aineenvaihdunnan vilkastuttamiseen. Sisältää aktivoivan vartalokuorinnan, antioksidanttisen kaakaonaamion ja aineenvaihduntaa vilkastuttavan kokovartalohieronnan, sekä lisäksi kasvojen pintapuhdistuksen, kuorinnan ja hieronnan. Hoidon kesto noin 105 minuuttia.
Kaé Oriental Body Care
82 €
Tämä ranskalaisella luonnonkosmetiikkasarja Kaélla tehty hoito yhdistää ranskalaisen luksusihonhoidon ja ikiaikaiset arabinaisten kauneusrituaalit tarjoten rentouttavan, puhdistavan ja ravitsevan hoidon koko vartalolle. Hoitoon kuuluu pesu mustasaippualla käyttäen Kassa-kinnasta, puhdistus rhassoul-savella ja hieronta ihon tarpeen mukaisella ihoöljyllä. Hoitoa suositellaan erityisesti ennen aurinkokautta. Hoidon kesto noin 60 minuuttia.
Kaé Sublime legs–Kevyet sääret -hoito
60 €
Lymfaattinen erikoishoito säärille. Erityisen hyvä alaraajojen turvotukseen ja väsymykseen. Voidaan yhdistää myös jalkahoitoon. Hoidon kesto noin 45 minuuttia.
Kaé After depilation & sun baths - Sileät sääret -hoito
47 €
Säärten ihon hoito depiloinnin tai auringon oton jälkeen. Erityisen hyvä kuivalle iholle, sisään kasvaneille ihokarvoille. Voidaan yhdistää myös jalkahoitoon.
Hoidon kesto noin 30 minuuttia.
Suklaahemmottelu
94 €

Rentouttava ja rauhoittava, koko kehon suklaahieronta tehdään ihanalla, lämpimällä suklaahierontavoiteella laajoin ja pehmein hierontaliikkein. Tämä hoito sopii erityisen hyvin stressiin ja uupumukseen nostaen serotoniini- ja endorfiinitasoa. Suklaahieronta sopii jokaiselle hemmottelevaksi arjen katkaisijaksi. Hoitoon sisältyy kuorinta koko vartalolle. Hoidon kesto noin 90 minuuttia.

Rentouttava kokovartalohieronta
68 / 85 €

Kosmeettinen rentouttava kokovartalohieronta, jossa käsitellään lempeästi koko keho, pää ja kasvot. Hierontaöljy/-voide valitaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Hoidon kesto noin 60 / 90 minuuttia

Rentouttava päähieronta
35 / 48 €
Päähieronta on hoitona arkielämän stressiä lievittävä ja koko kehoa rentouttava hoito, joka tuo helpotusta särkeviin sekä jäykkiin niska- ja hartiaseudun lihaksiin. Yksinkertaisess ja rauhoittavassa hieronnassa käsitellään niska-hartiaseutu, käsivarret, pään alue sekä korvalehdet. Tämä rentouttava, virkistävä sekä ajatukset kirkastuttava hoito tehdään öljyllä tai ilman. Hoidon kesto noin 30 / 45 minuuttia.