hoidoista

Hoitoihin valmistautuminen:

Käytän hoidoissa erilaisia öljyjä ja muita tuotteita, jotka voivat sotkea vaatteita, joten varauduthan siihen sopivalla vaatetuksella. Hoidon ajaksi on hyvä ottaa pois silmälasit, kaulakorut ja korvakorut, jos mahdollista. Varauduthan myös siihen, että kampauksesi voi sotkeutua hoidon aikana.

Hoidon soveltuvuus:

Mikäli epäilet soveltuuko hoito/hieronta sinulle, tulee hoidon soveltuvuus aina varmistaa hoitavalta lääkäriltä. Hoidot soveltuvat pääasiallisesti kaikille, mutta hoitoja ei tehdä sädehoitojen tai kemoterapian aikana, eikä myöskään kuumeen, flunssan, infektion tai antibioottikuurin aikana. Hoitoja on syytä välttää myös silloin, jos kärsii sydämen tai munuaisten vajaatoiminnasta tai on nauttinut alkoholia tai käyttänyt muita huumausaineita. Raskaana oleville tai imettäville äideille hieronnat tehdään ilman eteerisiä öljyjä.

Hoidon jälkeen olo saattaa olla väsynyt tai tulla ohimenevää päänsärkyä, huimausta tai huonoa oloa kuten kaikissa hierontahoidoissa. Tämä johtuu jännityksen purkautumisesta ja kuona-aineiden lähtemisestä liikkeelle. Olo paranee veden juomisella ja raittiilla ulkoilmalla sekä välttämällä saunaa ja alkoholia samalle päivää.

Esse kasvohoito on kokemus, joka omaa pitkälle kehitettyjen pre- ja probioottien voiman, joka parantaa ihon omaa mikrobistoa ja tukee sen toimintaa. Tämä kasvohoito on räätälöidään vaikuttamaan jokaisen omiin iho-ongelmiin, sillä se rauhoittaa ja parantaa stressaantunutta tai ärsyyntynyttä ihoa, lisää kollageenin tuotantoa, rauhoittaa tulehdusta sekä parantaa ihon suojabärriäärin toimintaa.

Esse hoitorituaali sekä uniikit puhdistus-, hieronta- ja naamiotekniikat sallivat tuotteiden kustomoinnin jokaiselle iholle niin, että ihoa hoidetaan eri tavalla jokaisella kerralla. Voit myös personoida Esse -kasvohoidon valitsemalla hierontalisäosan: päähieronta tai käsihieronnan.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, kuorinnan, ihosi tarpeen mukaisen kasvo- ja decoltealueen hieronnan, silmänympärysihon hoidon, naamion, ihosi tarpeen mukaiset tehotuotteet ja kosteusvoiteen sekä valitsemasi hierontalisäosan.

Kehoa puhdistava ja lymfa-aineenvaihduntaa tehostava kokonaisvaltainen hoito kasvoille ja vartalolle. Sisältää vartalon kuorinnan, DETOX-naamion ja rentouttavan kosmeettisen kokovartalohieronnan, sekä lisäksi kasvojen pintapuhdistuksen, kuorinnan ja antioksidanttisen kasvohieronnan.

Autuaallinen Suklaaunelma on syvästi rentouttava, pehmeä ja hellävarainen, suorastaan luxusluokan kokovartalohieronta, joka auttaa saavuttamaan hyvän olon. Suklaahieronta on kevyt hoito, joka sopii jokaiselle ihanaksi arjen katkaisijaksi.

Tämä stressiä lievittävä ja rauhoittava, koko kehon hieronta tehdään ihanalla, lämpimällä suklaahierontaöljyllä (kaakaomassa, kaakaovoi ja manteliöljy) laajoin ja pehmein hierontaliikkein. Hieronnassa suklaan rauhoittavat ainesosat läpäisevät ihon ja nostavat elimistön serotoniini- ja endorfiinitasoa aikaansaaden rauhallisuuden ja hyvän olon tunteen, lievittäen uupumusta, väsymystä, masennusta ja stressiä.

Suklaahieronnassa käsitellään selkä, jalat, kädet ja kasvot. Lopuksi ylimääräinen suklaa pyyhitään iholta lämpimillä kosteilla pyyhkeillä. Hoidon jälkeen suklaan valloittava tuoksu ympäröi sinua koko loppupäivän! Tämä taivaallisen ihana hoito sopii loistavasti myös lahjaksi.

Hetken hiljaisuus on aromaterapeuttinen rentouttava kokovartalohieronta, joka on kevyempää kuin klassinen hieronta ja, jossa käsitellään pehmein sively- ja lymfahierontaottein lempeästi koko vartalo, jalkapohjat, pää ja kasvot. Hierontaöljy sekoitetaan yksilöllisesti luomulaatuisista eteerisistä öljyistä ja pohjaöljyistä.

Aromahieronnan teho perustuu eteeristen öljyjen vaikutukseen imeytyä joko ihon tai hengitysteiden kautta verenkiertoon. Ne vaikuttavat myös hajuaistin kautta keskushermostoon ja limbiseen järjestelmään, joka säätelee autonomisen hermoston toimintaa ja tunteita. Eteeristen öljyjen ominaisuudet ja käyttöalueet riippuvat niiden kemiallisesta koostumuksesta ja jokainen tuoksu vaikuttaa meidän kehoomme eri tavalla. Ne voivat mm. lievittää kipua, poistaa nesteitä, kohottaa mielialaa ja rentouttaa, tehostaa aineenvaihduntaa, elvyttää hormonitoimintaa ja verenkiertoa, tasapainottaa ja voimistaa elimistöä ja virkistää. Eteerisiä öljyjä voi käyttää aromahieronnassa yksittäin tai tuoksusekoituksena.

Tämä hoito on erityisesti sinulle, jos tunnet itsesi uupuneeksi ja olet kireä päästä varpaisiin. Tämä on myös loistava hoito sinulle, jos vain kaipaat irtiottoa arjesta ja itsesi hemmottelua. Tämä hoito rentouttaa uupunutta ja jännittynyttä kehoa tuoksuilla, jota lempeä kosketus voimistaa. Kosketus ja tuoksut avaavat meissä tunne- ja muistijälkiä ja näin rentoutuminen menee syvälle ihmisen aistijärjestelmiin. Hoidon jälkeen sinulla on ihanan levollinen ja kevyt hyvä olo. Eteeriset öljyt poistuvat elimistöstämme 8-24 tunnin kuluessa hoidon päättymisestä. Raskaana oleville tai imettäville äideille hieronta tehdään ilman eteerisiä öljyjä.

Päähieronta on hoitona arkielämän stressiä lievittävä ja koko kehoa rentouttava hoito, joka tuo helpotusta särkeviin sekä jäykkiin niska- ja hartiaseudun lihaksiin. Yksinkertaisessa ja rauhoittavassa hieronnassa käsitellään pään lisäksi yläselkä, niska-hartiaseutu kasvot ja korvalehdet.

Intialainen päähieronta perustuu vuosituhansia vanhaan intialaiseen lääketieteelliseen järjestelmään ayurvedaan. Hoidossa käytetään Intialaisen perimätiedon mukaan tietämystä meridiaaneista, akupisteistä, heijasteista ja chakroista. Intialainen päähieronta on kosketusterapiaa, jossa vuoron perään aktivoidaan ja rauhoitetaan kehoa.

Hoidon teho perustuu aineenvaihdunnan ja verenkierron lisääntymiseen, mielihyvähormonin erittymiseen ja kehon sekä mielen rentoutumiseen. Hieronnalla voi vaikuttaa myös unen laatuun, hiusten kasvuun, keskittymiskyvyn parantumiseen, stressioireisiin, jännitykseen ja migreeniin. Hoidon tarkoituksena ei ole avata lihasjumeja, vaan tarjota hierottavalle mahdollisimman rentouttava ja miellyttävä kokemus.

Tämä hoito on erityisesti suunnittelu hoitamaan kehoa ja mieltä. Hoidon tarkoituksena on tarjota sinulle hetki aikaa, jolloin voit hiljentyä, kokea ja tuntea, aikaa sinulle ❤️ Tämä hoito tasapainottaa autonomisen hermoston toimintaa, lisää aineenvaihduntaa sekä rentouttaa lihaksia. Kun keho rauhoittuu, henkinen kuormitus vähenee. Tässä hoidossa hieronta on kevyttä ja siinä käytetään stressiä lievittäviä eteerisiä öljyjä (voidaan tehdä myös ilman eteerisiä öljyjä). Sisältää hieronnan koko selälle, hartioille ja niskalle sekä pään hieronnan.

Candying on hellävarainen ja tehokas kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä. Sokeri on ihoystävällinen, vesiliukoinen ja turvallinen tapa poistaa ihokarvoja. Sokeri on puhdas ja 100% luonnollinen tuote, joka sisältää vain glukoosia, fruktoosia ja vettä, eikä sitä ole testattu eläimillä.

Candying on antibakteerinen ja antiseptinen karvanpoistomenetelmä, jolla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko, joten se on myös erinomainen vartalokuorinta ja se saa ihon tuntumaan silkin pehmeältä.

Candyingissä karvat poistetaan myötäkarvaan, joka vähentää katkenneita karvoja. Kun karvat eivät katkeile vaan lähtevät juurineen, iho pysyy sileämpänä pidempään. Näin myös minimoidaan epämiellyttävien sisäänkasvaneiden karvojen syntymistä. Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, siksi sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta. Sokeroinnilla voidaan vähentää pysyvästi karvoitusta. Säännöllisellä sokeroinnilla karvankasvu pikkuhiljaa hidastuu, karva pehmenee ja esiin kasvava karva tuntuu hennommalta.

Kiputuntemus on aina yksilöllinen, mutta toki karvan irtoaminen juurineen hieman tuntuu. Karvanpoisto tehdäänkin aina niin nopeasti ja kivuttomasti kuin se vain on mahdollista. Sokeroinnin jälkeen iho ei jää millään tavalla helläksi tai araksi. Pitkäaikaisessa ja säännöllisessä sokeroinnissa ihokarva muuntuu hentoiseksi ja harvaksi niin, että toimenpide muuttuu lopulta lähes kivuttomaksi.

Ennen sokerointia
 • Karvojen ihanteellinen pituus on 0.5 cm tai yli, jolloin karvassa on tarpeeksi tarttumapinta-alaa, ja näin se irtoaa kertarepäisyllä – liian lyhyttä karvaa ei voi sokeroida täydellisesti. Yleensä sopiva aika ensimmäiseen sokerointiin tullessa on ~3-4 viikkoa sheivaamisesta. Karva ei voi olla liian pitkä sokerointiin tultaessa, tarvittaessa karvaa lyhennetään. Nyrkkisääntönä voitaisiin sanoa, että mieluummin pitkä kuin lyhyt karva, sillä pitkästä saa helposti lyhyemmän, mutta tyhjästä on paha nyhjästä! Hyvä sokerointiväli on karvankasvusta ja halutusta lopputuloksesta riippuen 3-6 viikkoa.
 • Kuori iho 2-3 pv ennen sokerointia ja kosteuta iho hyvin.
 • Älä käytä kosteusvoidetta tai iho-öljyä sokerointipäivänä.
Candying kontraindikaatiot
candying on erittäin turvallinen karvojenpoistomenetelmä, mutta en suosittele sinulle sokerointia, jos
 • ihosi on rikkoutunut, vaurioitunut tai infektoitunut (erityisesti, jos on jokin tarttuva ihotauti tai herpes tai syylä).
 • ihoasi on juuri käsitelty (kuorinnat, laser) tai sinulla on leikkaus-ja säärihaava tai on muita ihomuutoksia tai sinulla on uusia arpia hoidettavalla auleella. Arven tulisi antaa parantua ennen sokerointia.
 • ihosi on auringonpolttama sokeroitavalta alueelta.
 • sinulla on ihoa kuivattava tai herkistävä lääkitys (retin-a -lääkitys , retinol-hoito tai -lääkitys tai roacutan-lääkitys)
 • sinulla on paperinohut iho tai atoopisen kuivia ihoalueita.
 • sinulla on jokin krooninen sairaus, joka huonossa tasapainossa (diabetes, sydämen vajaatoiminta, psoriasis).
Sokeroinnin jälkeen
 • ensimmäisten sokerointi kertojen jälkeen iho voi punoittaa voimakkaasti, mutta rauhoittuu jo samana päivänä. tarvittaessa voit ottaa
 • vältä saunaa, urheilua (hikoilua) ja aurinkoa (solarium) 12 tuntia sekä suojaa iho auringolta seuraavana päivänä.
 • jos sinulta on poistettu kainalokarvat, vältä antiperspirantin käyttöä 12 tuntia.
 • jos sinulta on poistettu kasvokarvoja, vältä tukkivia meikkiaineita 12 tuntia.
 • ihoa ei saa raapia tai hangata hoidon jälkeen ja vältä tiukkoja, hankaavia vaatteita heti hoidon jälkeen.
 • muista kuoria ja kosteuttaa ihoasi säännöllisesti. näin estetään tehokkaasti sisäänkasvaneet karvat.