KASVOHOIDOT

ESSE probiotic skincare

Esse Probiotic Skincare on probioottinen Ecocert-luomusertifioitu ihonhoitosarja, joka auttaa ihoa säilyttämään optimaalisen mikrobitasapainon. Tuotteissa käytetään eläviä probiootteja, probioottisia uutteita, omega-rasvahappoja, antioksidanttipitoisia kasviuutteita ja -öljyjä.

Esse-kasvohoidoista voit saada apua erilaisten iho-ongelmien, kuten aknen, rosacean ja atooppisen ihon hoitoon, sillä voidaan ennaltaehkäistä ja hoitaa ikääntymismuutoksia, mutta myös normaalin ihon kunto paranee.

Esse-kasvohoidot on myös saatavissa hoitosarjoina, kysy lisää.

Esse-kasvohoitoihin kuuluu alkupuhdistukset, ihon tarpeen mukaiset kuorinta, tehotuotteet ja naamiot, naamion aikana kevyt käsien hieronta. Kasvohoidossa käytetään runsaasti lämpimiä pyyhkeitä, jotka auttavat sinua rentoutumaan hoidon aikana. Kasvohoitoon kuuluu myös kotihoidon opastus.

ESSE BEAUTY probioottinen kasvohoito
95 €

Kun et tiedä mitä ihosi kaipaa, varaa tämä hoito. Tämä hoito on yksilöllinen probioottinen kasvohoito ja sopii kaikille ihotyypeille. Hoito voi olla rauhoittava, kosteuttava, kirkastava, elvyttävä tai tasapainottava. Hoito räätälöidään ihon tarpeen mukaisesti. Hoito sisältää kasvo- ja decolte-hieronnan sekä Esse-tehoampulin. Tämä kasvohoito ei sisällä mekaanista ihonpuhdistusta, mutta voit varata siihen lisäajan lisäpalveluna. Hoidon kesto noin 70 minuuttia.

ESSE SENSITIVE vahvistava kasvohoito reaktiiviselle iholle

108 €

Sinulle, jos ihosi on ärtynyt, pintakuiva, punoittava, kutiseva ja kireä. Sinulle, jos sinulla on tulehduksellinen akne, POD tai rosacea, tai sinulla on couperosa, atooppinen ja kosketusherkkä iho. Tämä hoito rauhoittaa ja vahvistaa herkkää ja reaktiivista ihoa. Sisältää hellävaraisen alkupuhdistuksen ja kuorinnan ihon herkkyys huomioiden sekä tehoampullin, rauhoittavan lymfahieronnan ja tasapainottavan naamion. Vähentää ihon reaktiivisuutta ja auttaa ihoa tasapainoon. Hoidon kesto noin 80 minuuttia.

ESSE DETOX syväpuhdistava kasvohoito

108 €
Tämä hoito on sinulle, jos sinulla puhdistusta kaipaava, tukkeutunut iho.
Tämä on syväpuhdistava ja tasapainottava hoito sisältää entsymaattisen kuorinnan, mekaanisen huokosten puhdistuksen, ihoa tasapainottavan ja kirkastavan tehoampullin, ihoa rauhoittavan hieronnan ja kirkastavan loppunaamion. Essen filosofian mukaan myös ihonpuhdistuksen tulee olla ihoa hoitava, tasapainottava ja rauhoittava. Kasvosi eivät ole hoidon jälkeen punoittavat ja ärtyneet. Hoidon kesto noin 90 minuuttia.

ESSE ANTIOXIDANT BOOST kasvohoito

108 €

Onko ihosi väsynyt, eloton ja stressioireisiin reagoiva iho tai muuten vain virkistystä kaipaava iho. Tämä ihoa hellivä, runsaasti omega-rasvahappoja sisältävä hoito vahvistaa ihoasi stressitekijöitä vastaan. Sisältää ihon toimintoja stimuloivan hieronnan. Erinomainen “early anti-age”-hoito 30+ -iholle sekä kuurihoitona vuodenaikojen vaihtuessa tai kun olet vaihtamassa ihonhoitorutiinejasi luonnonkosmetiikan pariin. Hoidon kesto noin 80 min.

ESSE AGELESS tehokkaasti kiinteyttävä kasvohoito
115 €

ESSE Ageless kasvohoito on todellinen tuhkimokasvohoito ja sopii sinulle, jos sinulla on ihon ikääntymisoireita, kuten pigmenttiläiskiä, veltostunut ja eloton iho, rypyjä ja juonteita. Tässä anti-age vaikutteisessa 45+ hoidossa käytetyt hoitotuotteet tukevat ikääntyvän ihon toimintaa ja erikoisvaatimuksia sekä kiinteyttävät ihoa tehokkaasti. Hoito sisältää kirkastavan kuorinnan, kiinteyttävän ja ihon toimintoja stimuloivan tehoampullin sekä ravitsevan ja stimuloivan guasha hieronnan tai tasapainottavan lymfahieronnan, ihosi tarpeen mukaisesti. Hoidon kruunaa ihoa kiinteytävä ja kirkastava tehonaamio sekä silmänympärysten tehohoito. Hoidon kesto noin 80 minuuttia.

Nuorisokasvohoito
64 €

Alle 18-vuotiaille suunnattu tunnin kasvohoito. Sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, ihonpuhdistuksen mekaanisesti tarvittaessa / kevyen hieronnan, naamion ja hoitovoiteen. Hoidon kesto noin 60 minuuttia.

Kaunis hetki - rentouttava kasvohoito
58 €

Kosteuttava ja rentouttava kasvohoito. Sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan ja hieronnan. Hoidon kesto noin 40 minuuttia.

Päivän piristys - pikakasvohoito
43 €

Tee arjesta juhlaa pikakasvohoidolla. Sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, tehoseerumin ja naamion. Hoidon kesto noin 30 minuuttia.

Ihonhoitokonsultaatio
35 €

Luonnonkosmetiikan ihonhoitokonsultaatiossa saat kattavat vinkit oman ihotyyppisi mukaiseen hoitoon sekä yksilöllisesti räätälöidyt tuotesuositukset valikoimastani. Ihonhoidon asiantuntijana neuvon ihotyypillesi sopivan perushoidon ja annan ekstravinkkejä.
ripset ja kulmat

Ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu
33 €
- hoidon yhteydessä
25 €
Ripsien kestovärjäys
24 €
- hoidon yhteydessä
17 €
Kulmien kestovärjäys ja muotoilu
24 €
- hoidon yhteydessä
17 €
Kulmien muotoilu
15 €
- hoidon yhteydessä
10 €

Lisäpalvelut

Hoitoihin on saatavissa erilaisia lisäpalveluita kuten yllä mainitut kestovärjäykset, jotka voit valita ajanvarauskalenterista varsinaisen hoidon valittuasi. Tässä muutama lisäesimerkki palveluista

Selän rentouttava käsittely ja savihaude
25 €

Sisältää kokonaisvaltaisesti rentouttavan selän hieronnan ja puhdistavan savihauteen.

Kosteuttava käsi- tai jalkahoito
19 €

Sisältää käsien tai jalkojen kuorinnan ja kosteuttavan naamion sekä hieronnan.

Rentouttava jalkahieronta
25 €

Sisältää lämpimän jalkakylvyn ja kevyen rentouttavan jalkaterien ja säärien hieronnan.

Jalkojen kuorinta ja kevyt jalkahieronta
19 €
Pikakäsihoito 20 €
Päivämeikki 33 €