KASVOHOIDOT

ESSE probiotic skincare

Esse Probiotic Skincare on probioottinen Ecocert-luomusertifioitu ihonhoitosarja, joka auttaa ihoa säilyttämään optimaalisen mikrobitasapainon. Tuotteissa käytetään eläviä probiootteja, probioottisia uutteita, omega-rasvahappoja, antioksidanttipitoisia kasviuutteita ja -öljyjä.

Esse-kasvohoidoista voit saada apua erilaisten iho-ongelmien, kuten aknen, rosacean ja atooppisen ihon hoitoon, sillä voidaan ennaltaehkäistä ja hoitaa ikääntymismuutoksia, mutta myös normaalin ihon kunto paranee.

Esse-kasvohoitoihin kuuluu alkupuhdistukset, ihon tarpeen mukaiset kuorinta, tehotuotteet ja naamiot, naamion aikana kevyt käsien hieronta. Kasvohoidossa käytetään runsaasti lämpimiä pyyhkeitä, jotka auttavat sinua rentoutumaan hoidon aikana. Kasvohoitoon kuuluu myös kulmien siistiminen ja kotihoidon opastus.

Probioottinen ESSE kasvohoito ihosi tarpeiden mukaisesti
95 €

HOITO VOI OLLA KOSTEUTTAVA / KIRKASTAVA / TASAPAINOTTAVA / SYVÄPUHDISTAVA / RAUHOITTAVA

Hoito sisältää kasvo- ja decolte-hieronnan sekä tarpeen mukaisen Esse-tehoampulin. Tämä kasvohoito ei sisällä mekaanista ihonpuhdistusta. Hoidon kesto noin 75 minuuttia.

Syväpuhdistava kasvohoito ESSE Detox
108 €

ESSE detox-hoito sisältää jonkin Essen probioottisesta kasvohoidoista ja syväpuhdistuksen mekaanisesti. Essen filosofian mukaan myös ihonpuhdistuksen tulee olla ihoa hoitava, tasapainottava ja rauhoittava. Kasvosi eivät ole hoidon jälkeen punoittavat ja ärtyneet. Hoidon kesto noin 90-105 minuuttia.

Tehokkaasti kiinteyttävä kasvohoito ESSE Ageless 113 €

ESSE Ageless on todellinen tuhkimokasvohoito. Tässä anti-age vaikutteisessa 40+ hoidossa käytetyt hoitotuotteet tukevat ikääntyvän ihon toimintaa ja erikoisvaatimuksia sekä kiinteyttävät ihoa tehokkaasti. Hoito on erityisen hyvä ennen juhlia. Hoidon kesto noin 90 minuuttia.

Kokonaisvaltainen Luxus-kasvohoito ESSE Signature
140 €

Kaikkien kasvohoitojen kuningatar Esse Signature on kokonaisvaltaisesti rentouttava hoitokokemus. Hoito kestää reilun kaksi tuntia ja aloitetaan lämpimällä jalkakylvyllä sekä rentouttavalla jalkahieronnalla. Hoitopetiin peittelyn jälkeen hoito jatkuu ihon tarpeen mukaisella kasvohoidolla ja käsien kevyellä hieronnalla. Hoidon kesto noin 120 minuuttia.

Probioottinen ESSE tehosarjahoito 5x
384 €

HOITOSARJA VOI OLLA KOSTEUTTAVA / TASAPAINOTTAVA / KIRKASTAVA / SYVÄPUHDISTAVA / RAUHOITTAVA / KIINTEYTTÄVÄ

Hoitosarja sisältää viisi hoitokertaa, joista ensimmäinen on Probioottinen ESSE kasvohoito (75 min) ja seuraavat hoitokerrat ovat 45 minuutin räätälöityjä tehohoitokertoja. Jokaiseen hoitokertaan sisältyy hoidon tarpeen mukainen Esse-tehoampulli. Hoitokerrat suositellaan tehtävän viikon välein.

Peruskasvohoito
80 €

Ihon tarpeiden mukainen peruskasvohoito sisältäen joko kasvojen hieronnan tai mekaanisen puhdistuksen. Hoidon kesto noin 60 minuuttia.

Nuorisokasvohoito
58 €

Alle 18-vuotiaille suunnattu tunnin kasvohoito. Sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, ihonpuhdistus mekaanisesti tarvittaessa, kevyen hieronnan, naamion ja hoitovoiteen. Hoidon kesto noin 60 minuuttia.

Kaunis hetki - rentouttava kasvohoito
58 €

Rentouttava kasvohieronta ja kosteuttava naamio. Sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan tarvittaessa, hieronnan ja naamion. Hoidon kesto noin 45 minuuttia.

Fresh Up - pikakasvohoito
43 €

Tee arjesta juhlaa pikakasvohoidolla. Sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan tarvittaessa, tehoseerumin ja naamion. Hoidon kesto noin 30 minuuttia.

ripset ja kulmat

Ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu
33 €
- hoidon yhteydessä
25 €
Ripsien kestovärjäys
24 €
- hoidon yhteydessä
17 €
Kulmien kestovärjäys ja muotoilu
24 €
- hoidon yhteydessä
17 €
Kulmien muotoilu
15 €
- hoidon yhteydessä
10 €