KÄSI- JA JALKAHOIDOT

Hoidon yhteydessä kynsien värilakkaus valitsemasi kynsilakan hinnalla, jolloin saat lakkapullon omaksesi tai omalla kynsilakalla. Hygieniasyistä emme lakkaa samoilla lakoilla. Mainitse varauksen yhteydessä, mikäli haluat lakkauksen, varaamme hoidon yhteyteen lisää aikaa tai nettiajanvarauksessa valitse lisäpalveluksi kynsienlakkaus.

Bohon kynsilakka
10 €
Oma kynsilakka
4 €

käsihoidot

Pehmeät kädet -käsihoito
53 €

Käsien ihoa tehokkaasti pehmentävä ja kosteuttava hoito, johon ei suositella kynsien lakkausta. Hoito tehdään ESSEn tuotteilla. Kynsien viilaus, käsien kuorinta, kynsinauhojen siistiminen, kosteuttava naamio ja rentouttava käsien hieronta. Hoidon kesto noin 40 minuuttia.

Pikakäsihoito
30 €

Kynsien viilaus, kynsinauhojen hoito ja hoitovoide. Hoidon kesto noin 20 minuuttia.

jalkahoidot

Täydellinen jalkahoito
104 €

Tämä ylellisen hemmotteleva spahoito jaloille tukee jalkojen luonnollista terveyttä ja hyvinvointia. Hoito sisältää jalkojen kylvetyksen, jalkojen kuorinnan, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, kosteuttavan tai nesteitä poistavan naamion ja rentouttavan hieronnan sekä värilakan kynsille.

Hoito sisältää yhden vapaasti valittavan, värillisen Bohon kynsilakan (arvo 10 €). Hoidon kesto noin 85 minuuttia.
Klassinen jalkahoito
69 €
Valitse tämä jalkahoito, jos jalkasi kaipaavat tehokkaampaa hoitoa, sinulla on kovettumia tai kyntesi kaipaavat ohentamista. Hoitoon kuuluu lämmin jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito sekä lopuksi kevyt hieronta. Hoidon kesto noin 65 minuuttia.
Kauniit jalat -jalkahoito
64 €
Hemmotteleva ja rentouttava hoito jaloille, joka tehdään ESSEn tuotteilla. Hoitoon kuuluu lämmin jalkakylpy, kuorinta, virkistävä naamio säärille ja pitkä rentouttava jalkaterien ja säärien hieronta. Hoidon kesto noin 50 minuuttia.
Kaé Kevyet sääret -hoito
60 €
Lymfaattinen erikoishoito säärille. Erityisen hyvä alaraajojen turvotukseen ja väsymykseen. Voidaan yhdistää myös Klassiseen jalkahoitoon. Hoidon kesto noin 40 minuuttia.
Kaé Sileät sääret -hoito
47 €

Säärten ihon hoito depiloinnin tai auringon oton jälkeen. Erityisen hyvä kuivalle iholle, sisään kasvaneille ihokarvoille. Voidaan yhdistää myös Klassiseen jalkahoitoon. Hoidon kesto noin 30 minuuttia.

Rentouttava jalkahieronta kylvyllä
35 €

Lämmittävä jalkakylpy ja kevyt rentouttava jalkaterien ja säärien hieronta. Hoidon kesto noin 30 minuuttia.

Varpaan kynsien leikkaus
40 €

Lämmin jalkakylpy, kynsien leikkaus, viilaus ja ohennus tarvittaessa sekä hoitovoide. Hoidon kesto noin 25 - 40 minuuttia.