ehostukset

Olen kerännyt värikosmetiikkaa eri luonnonkosmetiikkasarjoilta , joita käytän ehostuksissa löytääkseni juuri oikeat tuotteet jokaiselle iholle. Jokainen iho on erilainen ja tarvitsee erilaisen pohjan ehostuksessa. Ehostuksissa käytän Couleur Caramelin lisäksi mm. seuraavien sarjojen tuotteita: Earth Minerals, Boho ja Avril.

Päivämeikki
45 €

Sisältää kevyen meikkipohjan ja päivään sopivan kevyen meikin silmiin ja huuliin.

Juhlameikki 62 €

Juhlameikki korostaa parhaita puoliasi ja persoonallisuuttasi. Meikki suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa asiakkaan toiveita kunnioittaen ja tilaisuuden luonteeseen sopivaksi.

Häämeikki (josta koemeikin osuus 40 €) 92 €

Hääjuhla on monesti yksi elämän tärkeimpiä juhlia, jolloin on tärkeää, että voit luottaa siihen, että häämeikki pysyy siistinä ja meikki on suunniteltu toimivaksi sekä hääjuhlassa että hääkuvassa.

Kaunis ja kestävä häämeikin tulee olla kantajansa näköinen, edukseen erottuva ja siitä tulee jäädä kaunis muisto vuosiksi eteenpäin. Häämeikissä huomioidaan morsiamen oma tyyli, kampaus, puvun väritys sekä vaikkapa häiden teema.

Koemeikki ennen varsinaista hääpäivää antaa mahdollisuuden suunnitella ja toteuttaa yhdessä meikkaajan kanssa toivottu lopputulos etukäteen, jolloin hääaamulle jää vain meikin uudelleen toteutus suunnitellusti.

Koemeikki 40 €

Koemeikissä suunnitellaan juhla- tai häämeikki. Halutessasi voit ottaa mukaan myös lempiripsivärisi ja huulipunasi.

Henkilökohtainen meikkausopastus 67 €

Sisältää juuri sinun kasvonpiirteisiisi, tyyliisi ja väreihisi sopivan arkimeikkiopastuksen. Opit myös, miten muutat arkimeikin iltameikiksi. Meikkausopastuksessa ei keskitytä viimeisimpien trendien mukailuun vaan neuvon sinua, miten korostat omaa yksilöllistä kauneuttasi ja rakennat sinun tyyliisi sopivan meikin. Opastuksen aikana saat itse tehdä meikin toiselle puolelle kasvojasi, jolloin opit myös itse meikin teon.