ehostukset

Olen kerännyt värikosmetiikkaa eri luonnonkosmetiikkasarjoilta , joita käytän ehostuksissa löytääkseni juuri oikeat tuotteet jokaiselle iholle. Jokainen iho on erilainen ja tarvitsee erilaisen pohjan ehostuksessa. Ehostuksissa käytän pääasiassa Essen meikkipohjia ja Und Gretel värikosmetiikkaa, jota täydennän Earth Minerals ja Boho -sarjoilla.

Päivämeikki
45 €

Sisältää kevyen meikkipohjan ja päivään sopivan kevyen meikin silmiin ja huuliin.

Juhlameikki 62 €

Juhlameikki korostaa parhaita puoliasi ja persoonallisuuttasi. Meikki suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa asiakkaan toiveita kunnioittaen ja tilaisuuden luonteeseen sopivaksi.

Häämeikki (sis. koemeikin 40 €) 92 €

Hääjuhla on monesti yksi elämän tärkeimpiä juhlia, jolloin on tärkeää, että voit luottaa siihen, että häämeikki pysyy siistinä ja meikki on suunniteltu toimivaksi sekä hääjuhlassa että hääkuvassa.

Kaunis ja kestävä häämeikin tulee olla kantajansa näköinen, edukseen erottuva ja siitä tulee jäädä kaunis muisto vuosiksi eteenpäin. Häämeikissä huomioidaan morsiamen oma tyyli, kampaus, puvun väritys sekä vaikkapa häiden teema.

Koemeikki ennen varsinaista hääpäivää antaa mahdollisuuden suunnitella ja toteuttaa yhdessä meikkaajan kanssa toivottu lopputulos etukäteen, jolloin hääaamulle jää vain meikin uudelleen toteutus suunnitellusti.

Koemeikki 40 €

Koemeikissä suunnitellaan juhla- tai häämeikki. Halutessasi voit ottaa mukaan myös lempiripsivärisi ja huulipunasi.

Meikkiopastus 62 €

Sisältää juuri sinun kasvonpiirteisiisi, tyyliisi ja väreihisi sopivan arkimeikkiopastuksen. Opit myös, miten muutat arkimeikin iltameikiksi. Meikkausopastuksessa ei keskitytä viimeisimpien trendien mukailuun vaan neuvon sinua, miten korostat omaa yksilöllistä kauneuttasi ja rakennat sinun tyyliisi sopivan meikin. Opastuksen aikana saat itse tehdä meikin toiselle puolelle kasvojasi, jolloin opit myös itse meikin teon.

Silmämeikkiopastus 35 €

Silmämeikkiopastuksessa sinulle tehdään toiveidesi mukainen silmämeikki, joko päivä- tai iltameikki. Samalla saat yksityiskohtaiset vinkit silmämeikin toteuttamiseen ja välineiden käyttöön.

Meikkipohjaopastus 35 €

Meikkipohjaopastuksessa tehdään sinulle toiveidesi mukainen meikkipohja ja samalla saat yksityiskohtaiset vinkit sen toteuttamiseen.