Hinnasto

Hinnasto voimassa 1.5.2020 alkaen.

Hoitoihin on yhdistettävissä erilaisia lisäpalveluita mm. ripsien ja kulmien värjäystä, kulmien muotoilua, sokerointeja.

Kasvohoidot

Kaikki kasvohoidot sisältävät pintapuhdistuksen, kuorinnan, ihon tarpeen mukaisen tehotuotteen, naamion ja kotihoito-ohjeet.

Luonnonkauneuden hohde -kasvohoito on sinun ihon tarpeisiin räätälöity hoito, joka ottaa huomioon juuri sinun ihosi yksilölliset hoitotarpeet. Tämä hoito on kokonaisvaltainen hoitoelämys, jossa yhdistyvät tehokkaat hoitotuotteet, lempeä kosketus ja luonnonkosmetiikan tuoksut.

Tämä probioottinen kasvohoito voi olla rauhoittava, kosteuttava, kirkastava, elvyttävä, puhdistava tai tasapainottava. Luonnonkauneuden hohde -kasvohoito vastaa ESSE BEAUTY probioottista kasvohoitoa ja sopii kaikille ihotyypeille. Sisältää, joko mekaanisen puhdistuksen tai kasvohieronnan sekä käsien hieronnan. Hoidon kesto 70 minuuttia.

Luonnonkauneuden hehku on sinun ihon tarpeisiin räätälöity pidempi kasvohoito. Tässä kokonaisvaltaisessa kasvohoidossa otan huomioon juuri sinun ihosi yksilölliset hoitotarpeet. Tämä täydellinen hoitoelämys yhdistää lempeän kosketuksen ja luonnonkosmetiikan tuoksut tehokkaisiin hoitotuotteisiin ja monipuolisiin hierontoihin.

Tämä probioottinen kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille ja sisältää joko mekaanisen puhdistuksen ja kasvohieronnan tai pitkän eri hierontatekniikoita yhdistävän hieronnan ihosi tarpeen mukaisesti sekä käsien hieronnan. Hoidon kesto 90 minuuttia.

Sinulle, jos ihosi on ärtynyt, pintakuiva, punoittava, kutiseva ja kireä. Sinulle, jos sinulla on tulehduksellinen akne, POD tai rosacea, tai sinulla on couperosa, atooppinen ja kosketusherkkä iho. Tämä hoito rauhoittaa ja vahvistaa herkkää ja reaktiivista ihoa. Sisältää hellävaraisen alkupuhdistuksen ja kuorinnan ihon herkkyys huomioiden sekä tehoampullin, rauhoittavan lymfahieronnan ja tasapainottavan naamion. Vähentää ihon reaktiivisuutta ja auttaa ihoa tasapainoon. Hoidon kesto noin 75 minuuttia.

Onko ihosi väsynyt, eloton ja stressioireisiin reagoiva iho tai muuten vain virkistystä kaipaava iho. Tämä ihoa hellivä, runsaasti omega-rasvahappoja sisältävä hoito vahvistaa ihoasi stressitekijöitä vastaan. Sisältää ihon toimintoja stimuloivan hieronnan. Erinomainen “early anti-age”-hoito 30+ -iholle sekä kuurihoitona vuodenaikojen vaihtuessa tai kun olet vaihtamassa ihonhoitorutiinejasi luonnonkosmetiikan pariin. Hoidon kesto noin 75 min.

Tämä hoito on sinulle, jos sinulla puhdistusta kaipaava, tukkeutunut iho. Tämä on syväpuhdistava ja tasapainottava hoito sisältää entsymaattisen kuorinnan, mekaanisen huokosten puhdistuksen, ihoa tasapainottavan ja kirkastavan tehoampullin, ihoa rauhoittavan hieronnan ja kirkastavan loppunaamion. Essen filosofian mukaan myös ihonpuhdistuksen tulee olla ihoa hoitava, tasapainottava ja rauhoittava. Kasvosi eivät ole hoidon jälkeen punoittavat ja ärtyneet. Hoidon kesto noin 90 minuuttia.

ESSE Ageless kasvohoito on todellinen tuhkimokasvohoito ja sopii sinulle, jos sinulla on ihon ikääntymisoireita, kuten pigmenttiläiskiä, veltostunut ja eloton iho, rypyjä ja juonteita. Tässä anti-age vaikutteisessa 45+ hoidossa käytetyt hoitotuotteet tukevat ikääntyvän ihon toimintaa ja erikoisvaatimuksia sekä kiinteyttävät ihoa tehokkaasti. Hoito sisältää kirkastavan kuorinnan, kiinteyttävän ja ihon toimintoja stimuloivan tehoampullin sekä ravitsevan ja stimuloivan guasha hieronnan tai tasapainottavan lymfahieronnan, ihosi tarpeen mukaisesti. Hoidon kruunaa ihoa kiinteytävä ja kirkastava tehonaamio sekä silmänympärysten tehohoito. Hoidon kesto noin 90 minuuttia.

Nimestä huolimatta tämä Pieni Kauneushetki on todellinen kaunistaja, joka kosteuttaa ja kirkastaa ihoa. Palauttaa kasvoille terveen hehkun ja virkistää ihon. Loistava hoito ennen juhlia. Hoidon kesto noin 50 minuuttia.

Alle 18-vuotiaille suunnattu tunnin kasvohoito. Sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, ihonpuhdistuksen mekaanisesti tarvittaessa / kevyen hieronnan, naamion ja hoitovoiteen. Hoidon kesto noin 60 minuuttia.

Luonnonkosmetiikan ihonhoitokonsultaatiossa saat kattavat vinkit oman ihotyyppisi mukaiseen hoitoon sekä yksilöllisesti räätälöidyt tuotesuositukset valikoimastani. Ihonhoidon asiantuntijana neuvon ihotyypillesi sopivan perushoidon ja annan ekstravinkkejä.

hemmottelu- ja vartalohoidot

Tule kokemaan, kun aika pysätyy ja kiire lakkaa. Tule nauttimaan lempeistä luonnonkosmetiikan tuoksuista ja elinvoimasta. Tule nautimaan tästä hetkestä, joka on vain sinun. Tule kauneusunille nautimaan pehmeästä kosketuksesta, josta heräät levänneenä sekä uudistuneena.

Tämä ylellisen kokonaisvaltainen hemmotteluhoito yhdistää ranskalaisen luksusihonhoidon ja ikiaikaiset arabinaisten kauneusrituaalit tarjoten virkistävän, puhdistavan ja ravitsevan hoidon koko vartalolle sekä kasvoille. Hoito aloitetaan tuoksuvalla lämpimällä jalkakylvyllä ja jalkojen kuorinnalla sekä kevyellä jalkojen käsittelyllä. Tästä hoitoa jatketaan vartalon kassakintaskuorinnalla sekä kokovartalon öljyhieronnalla. Hoito päättyy kirkastavaan ja heleyttävään kasvohoitoon, jonka aikana sinulle tehdään kosteuttava käsihoito. Tämä hoito on loistava hoitoelämys morsiammelle ennen häitä rentouttamaan sekä kosteuttamaan ja ravitsemaan ihoa. Hoidon päätteeksi voit jatkaa rentoutumista vielä tovin nauttimalla lasillisen kuplivaa sekä suklaata. Hoidon kesto noin 3,5 tuntia.

Kaunottaren Hengähdyshetki on todellinen tuhkimokasvohoito, joka räätälöidään yksilöllisesti jokaisen ihon hoitotarpeet huomioiden. Kaunottaren Hengähdyshetki on anti age -vaikutteinen kasvohoito ja sopii iholle, jossa näkyvät ihon ikääntymisoireita, kuten pigmenttiläiskiä, veltostunut ja eloton iho, rypyjä ja juonteita. Hoito uudistaa ja kiinteyttää ihoa sekä tuo siihen kimmoisuutta. Käytettävät hoitotuotteet tukevat ikääntyvän ihon toimintaa ja erikoisvaatimuksia sekä kiinteyttävät ihoa tehokkaasti.

Tämä täydellinen hoitoelämys yhdistää lempeän kosketuksen ja luonnonkosmetiikan tuoksut tehokkaisiin hoitotuotteisiin ja monipuolisiin hierontoihin. Tämä hoito aloitetaan lämpimällä jalkakylvyllä, joka jatkuu jalkojen kuorinnalla ja kevyellä hieronnalla. Tämä hoito sisältää myös käsien ihoa pehmentävän käsihoidon. Hoidon päätteeksi voit jatkaa rentoutumista vielä tovin nauttimalla kupillisen lämmintä teetä. Hoidon kesto 120 minuuttia.

Kokonaisvaltainen ESSE body & skin detox vartalohoito on kehoa puhdistava ja lymfa-aineenvaihduntaa tehostava hoito kasvoille ja vartalolle. Sisältää vartalon kuorinnan, DETOX-naamion ja rentouttavan kosmeettisen kokovartalohieronnan, sekä lisäksi kasvojen pintapuhdistuksen, kuorinnan ja antioksidanttisen kasvohieronnan. Hoidon kesto noin 120 minuuttia.

Suklaahieronta on syvästi rentouttava, pehmeä ja hellävarainen, suorastaan luxusluokan kokovartalohieronta, joka auttaa saavuttamaan hyvän olon. Suklaahieronta on kevyt hoito, joka sopii jokaiselle ihanaksi arjen katkaisijaksi.Tämä stressiä lievittävä ja rauhoittava, koko kehon hieronta tehdään ihanalla, lämpimällä suklaahierontaöljyllä laajoin ja pehmein hierontaliikkein. Suklaahieronnassa käyttämämme suklaaöljy (kaakaomassa, kaakaovoi ja kookosöljy) on luomulaatuista, eikä sisällä väri-, haju-, tai säilöntäaineita. Tuoksu tulee aidosta kaakaosta. Öljy sisältää luonnostaan mm. E-vitamiinia, joka auttaa kosteuttamaan ja tasapainottamaan ihoa. Hieronnassa suklaan rauhoittavat ainesosat läpäisevät ihon ja nostavat elimistön serotoniini- ja endorfiinitasoa aikaansaaden rauhallisuuden ja hyvän olon tunteen, lievittäen uupumusta, väsymystä, masennusta ja stressiä. Hoidon kesto on noin 80 minuuttia. Suklaahieronnassa käsitellään selkä, jalat, jalkapohjat, vatsa ja kädet. Lopuksi ylimääräinen suklaa pyyhitään iholta lämpimillä kosteilla pyyhkeillä. Hoidon päätteeksi voit jatkaa rentoutumista vielä tovin nauttimalla kupillisen lämmintä teetä. Hoidon jälkeen suklaan valloittava tuoksu ympäröi sinua koko loppupäivän! Tämä taivaallisen ihana hoito sopii loistavasti myös lahjaksi.

Tämä hoito on erityisesti suunnittelu hoitamaan kehoa ja mieltä. Stressin hoito tasapainottaa autonomisen hermoston toimintaa, lisää aineenvaihduntaa sekä rentouttaa lihaksia. Kun keho rauhoittuu, henkinen kuormitus vähenee. Tässä hoidossa hieronta on kevyttä ja siinä käytetään stressiä lievittäviä eteerisiä öljyjä (voidaan tehdä myös ilman eteerisiä öljyjä). Hoidon tarkoituksena on tarjota sinulle aikaa olla, aikaa hiljentyä, aikaa kokea, aikaa tuntea, aikaa sinulle ❤ Sisältää hieronnan koko selälle, hartioille ja niskalle sekä pään hieronnan. Hoidon kesto 45 minuuttia.

Aromaterapeuttinen rentouttava kokovartalohieronta, jossa käsitellään lempeästi lymfaattisin sivelivin ottein koko keho, pää ja kasvot. Hierontaöljy sekoitetaan yksilöllisesti luomulaatuisista eteerisistä öljyistä ja pohjaöljyistä. Hoidon kesto noin 70 minuuttia (voidaan tehdä myös lyhyempänä osakehon hoitona).

Päähieronta on hoitona arkielämän stressiä lievittävä ja koko kehoa rentouttava hoito, joka tuo helpotusta särkeviin sekä jäykkiin niska- ja hartiaseudun lihaksiin. Yksinkertaisess ja rauhoittavassa hieronnassa käsitellään niska-hartiaseutu, käsivarret, pään alue sekä korvalehdet. Tämä rentouttava, virkistävä sekä ajatukset kirkastuttava hoito tehdään öljyllä tai ilman. Hoidon kesto noin 30 minuuttia.

Selän epäpuhtauksiin keskittyvä hoito. Hoito sisältää selän alueelle alkupuhdistuksen ja kuorinnan, höyrytyksen, epäpuhtauksien poiston mekaanisesti, puhdistavan naamion ja hoitovoiteen. Hoidon kesto noin 50 minuuttia.

ripset ja kulmat

hoidon yhteydessä 25 €

hoidon yhteydessä 17 €

hoidon yhteydessä 17 €

hoidon yhteydessä 10 €

Ehostus

Sisältää kevyen meikkipohjan ja päivään sopivan kevyen meikin silmiin ja huuliin.

Juhlameikki korostaa parhaita puoliasi ja persoonallisuuttasi. Meikki suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa asiakkaan toiveita kunnioittaen ja tilaisuuden luonteeseen sopivaksi.

Hääjuhla on monesti yksi elämän tärkeimpiä juhlia, jolloin on tärkeää, että voit luottaa siihen, että häämeikki pysyy siistinä ja meikki on suunniteltu toimivaksi sekä hääjuhlassa että hääkuvassa.

Kaunis ja kestävä häämeikin tulee olla kantajansa näköinen, edukseen erottuva ja siitä tulee jäädä kaunis muisto vuosiksi eteenpäin. Häämeikissä huomioidaan morsiamen oma tyyli, kampaus, puvun väritys sekä vaikkapa häiden teema.

Koemeikki ennen varsinaista hääpäivää antaa mahdollisuuden suunnitella ja toteuttaa yhdessä meikkaajan kanssa toivottu lopputulos etukäteen, jolloin hääaamulle jää vain meikin uudelleen toteutus suunnitellusti.

Koemeikissä suunnitellaan juhla- tai häämeikki. Halutessasi voit ottaa mukaan myös lempiripsivärisi ja huulipunasi.

Sisältää juuri sinun kasvonpiirteisiisi, tyyliisi ja väreihisi sopivan arkimeikkiopastuksen. Opit myös, miten muutat arkimeikin iltameikiksi. Meikkausopastuksessa ei keskitytä viimeisimpien trendien mukailuun vaan neuvon sinua, miten korostat omaa yksilöllistä kauneuttasi ja rakennat sinun tyyliisi sopivan meikin. Opastuksen aikana saat itse tehdä meikin toiselle puolelle kasvojasi, jolloin opit myös itse meikin teon.

Silmämeikkiopastuksessa sinulle tehdään toiveidesi mukainen silmämeikki, joko päivä- tai iltameikki. Samalla saat yksityiskohtaiset vinkit silmämeikin toteuttamiseen ja välineiden käyttöön.

Meikkipohjaopastuksessa tehdään sinulle toiveidesi mukainen meikkipohja ja samalla saat yksityiskohtaiset vinkit sen toteuttamiseen.

Käsihoidot

Käsien ihoa tehokkaasti pehmentävä ja kosteuttava hoito, johon ei suositella kynsien lakkausta. Hoito tehdään ESSEn tuotteilla. Kynsien viilaus, käsien kuorinta, kynsinauhojen siistiminen, kosteuttava naamio ja rentouttava käsien hieronta. Hoidon kesto noin 45 minuuttia.

Kynsien viilaus, kynsinauhojen hoito ja hoitovoide. Hoidon kesto noin 25 minuuttia.

Jalkahoidot

Tämä ylellisen hemmotteleva spahoito jaloille tukee jalkojen luonnollista terveyttä ja hyvinvointia. Hoito sisältää jalkojen kylvetyksen, jalkojen kuorinnan, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, kosteuttavan tai nesteitä poistavan naamion ja rentouttavan hieronnan sekä värilakan kynsille. Hoito sisältää yhden vapaasti valittavan, värillisen Bohon kynsilakan (arvo 10 €). Hoidon kesto noin 90 minuuttia.

Valitse tämä jalkahoito, jos jalkasi kaipaavat tehokkaampaa hoitoa, sinulla on kovettumia tai kyntesi kaipaavat ohentamista. Hoitoon kuuluu lämmin jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito sekä lopuksi kevyt hieronta. Hoidon kesto noin 65 minuuttia.

Hemmotteleva ja rentouttava hoito jaloille, joka tehdään ESSEn tuotteilla. Hoitoon kuuluu lämmin jalkakylpy, kuorinta, virkistävä naamio säärille ja pitkä rentouttava jalkaterien ja säärien hieronta. Hoidon kesto noin 50 minuuttia.

Lämmin jalkakylpy, kynsien leikkaus, viilaus ja ohennus tarvittaessa sekä hoitovoide.

SOKERointi

Voit katsoa ajanvarauskalenteristani myös muita erilaisia sokerointivaihtoehtoja/-paketteja.

  • Sunnuntaisin/pyhäpäivisin hintoihin lisätään 5 €/hoito
  • Hinnat sisältävät ALV 24 %. Pidätämme oikeuden muutoksiin.
  • Maksuvälineenä käteinen, pankki- tai luottokortti.
  • Huomioithan, että vasta hoitopäivänä perutusta ajasta veloitamme puolet varatun hoidon hinnasta ja kokonaan peruuttamattomasta koko hoidon hinnan.