ajanvaraus / Hinnasto

Ekohoitola Red Roses on auki ajanvarauksella

Ajanvarauksen teet kätevästi alla olevan sähköisen ajanvarauskalenterin avulla. Voit myös varata sinulle sopivan ajan laittamalla viestiä tai jättämällä soittopyynnön puhelinvastaajaan numeroon 045 351 8383 – soitan sinulle takaisin mahdollisimman pian vapauduttuani.

Ajanvarauksesta voit myös varata itsellesi sopivan maksuttoman ostosajan, jolloin voit tulla ostamaan lahjakortteja ja/tai tuotteita tai vain tulla moikkaamaan minua sekä tutustumaan tuotteisiin ja palveluihin.

Jos joudut perumaan aikasi, olethan ystävällinen ja tee se se viimeistään edellisenä päivänä. Ajan voit perua Booksalonin kautta tai laittamalla viestiä. Samana päivänä perutuista ajoista veloitan 50% palvelun arvosta ja peruuttamattomista ajoista veloitan koko palvelun hinnan.

HUOM! Mikäli sinulla on jokin sairaus, lääkitys, allergia tai olet raskaana, varmistathan hoidon sopivuuden etukäteen ja ilmoita mahdolliset allergiasi lisätiedoissa. Voit myös lukea lisää hoitoihin valmistautumisesta ja eri hoidoista.

Hoitoihin on yhdistettävissä erilaisia lisäpalveluita mm. ripsien ja kulmien värjäystä, kulmien muotoilua, sokerointeja. Valitse haluamasi lisäpalvelut varsinaisen hoidon valinnan jälkeen olevasta valikosta.

Jos et saa varausvahvistusta (varmistathan, ettei ole mennyt roskapostiin), laita minulle viestiä niin varmistan, että varaus on tullut perille.

Hinnat sisältävät ALV 24 % (pidätän oikeuden muutoksiin). Maksuvälineenä käy käteinen, pankki- tai luottokortti sekä nyt myös ePassi hyvinvoinnilla voit maksaa Klassisen jalkahoidon ja Niska- ja hartiahieronnan sekä Klassiseen kokohieronnan.