ajanvaraus ja hinnat

Ekohoitola Red Roses on auki ajanvarauksella

Ajanvarauksen teet kätevästi sähköisen ajanvarauskalenterin avulla. Ajanvarauksesta löydät saatavat palvelut ja hinnat. Ajanvarauksesta voit myös varata useita palveluita samalla kertaa. Pidempiin hoitoihin voit valita lisäpalveluista mm. ripsien ja kulmien värjäykset tai kulmien muotoilun. Valitse haluamasi palvelun jälkeen "Valitse lisää palveluita" ja valitse haluamasi uusi palvelu. Lisätietoa eri hoidoista löydät Palvelut-välilehdiltä. Jos et löydä sinulle sopivaa aikaa, ole yhteydessä sähköpostilla tai puhelimitse ja katsotaan, mitä voin tehdä.

Ajanvarauksesta voit myös varata itsellesi sopivan maksuttoman ostosajan, jolloin voit tulla ostamaan lahjakortteja ja/tai tuotteita tai vain tulla moikkaamaan minua sekä tutustumaan tuotteisiin ja palveluihin.

Ensimmäisellä kerralla aikaa varatessa sinun tulee luoda uusi tili klikkaamalla ajanvaruksen vasemman yläkulman hahmon alta "Luo tili" tai valitun palvelun jälkeen "Luo tunnukset tästä".

Jos et saa varausvahvistusta sähköpostiisi (varmistathan, ettei ole mennyt roskapostiin), laita minulle viestiä niin varmistan, että varaus on tullut perille.

Huomioithan aikaa varatessa, että toimin Sotkamossa (Kainuuntie 24) ja Kajaanissa (Kauppakatu 9), joten tarkistathan ajanvarauksen lopuksi, että olet varannut ajan sinulle oikeaan paikkaan.

Jos joudut perumaan aikasi, olethan ystävällinen ja tee se se viimeistään edellisenä päivänä. Ajan voit perua ajanvarauksen kautta tai laittamalla viestiä. Samana päivänä perutuista ajoista veloitan 50% palvelun arvosta ja peruuttamattomista ajoista veloitan koko palvelun hinnan.

HUOM! Mikäli sinulla on jokin sairaus, lääkitys, allergia tai olet raskaana, varmistathan hoidon sopivuuden etukäteen ja ilmoita mahdolliset allergiasi lisätiedoissa. Voit myös lukea lisää eri palveluista ja niihin valmistautumisesta.

Käytössäni on kanta-asiakasjärjestelmä, josta voit lukea lisää täältä.

Voit myös varata sinulle sopivan ajan laittamalla viestiä tai soittamalla numeroon 045 351 8383 – soitan sinulle takaisin mahdollisimman pian vapauduttuani.

Maksuvälineenä käy pankki- ja luottokortit, käteinen sekä Klassiseen hierontaa epassi. Ohjeet epassilla maksamiseen täällä.